darkman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Καλησπερα αφου διαβασα ολα τα ποστ και το αρχικό θα σου ελεγα οτι υπαρχουν παρα πολλα μετρα προστασιας χωρις να χρειαζετε να εχεις οπλο ενα όπλο οπως και να το κανεις μεσα στο σπιτι ειναι πρόβλημα το επιχείρημα του οτι κάνεις και σκοποβολή για να το βάλεις και μεσα στο σπιτι σου ειναι λαθος . οπως λενε και τα παιδια ποιο πανω Βαλε συναγερμό αλλαξε πορτα ενίσχυσε τα παράθυρα βαλε κάμερες αγόρασε σκύλο φύλακα και εκπαίδευσε τον . Μην το βλεπεις τοσο απλα το θεμα οπλο ..... εχεις τα κότσια να σκοτώσεις ανθρωπο ? και αν ναι ξερεις ποιο θα ειναι το μετα απο αυτο που θα κανεις ? 1
Gosnr5382 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, SKALP είπε Τα 22ρια έχουν 2-3 κακά ... 1ον θα μπλέξεις άσχημα καθώς είναι κανονικό όπλο , ακόμα και αν θεωρείτε από πόλους λιγότερο θανατηφόρο . 2ον άδεια οπλοφορίας δύσκολο να βγάλεις ακόμα και για σουγιά , άλλο η οπλοκατοχή και αυτή για αγωνιστικους λόγους . Και άλλο η οπλοφορία . 3ον τα πιστόλια μοιάζουν σαν παιδικά , ακόμα και να το δει κάποιος δύσκολα θα το σεβαστεί μέχρι να γίνει το κακό . 4ον δεν έχουν το λεγόμενο stoping power , κοινώς είναι πολύ πιθανότερο να θυμώσεις αυτόν που θα ρίξεις και να σου ριξει με κάτι μεγαλύτερο που θα σε σκοτώσει ή θα σας στείλει παρέα μέσα , πριν συνηδητοπιησει ότι έπαθε ζημιά . 5ον θα μπλέξεις , 6 ον θα μπλέξεις κλπ κλπ κλπ Στα υπέρ η εξαιρετική ευθυβολία και το ελάχιστο κλωτσιμα . Το ότι θα μπλέξεις το είπα ? Ξέχασες να μου πεις πως ίσως να μπλέξω
Gosnr5382 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, darkman είπε Καλησπερα αφου διαβασα ολα τα ποστ και το αρχικό θα σου ελεγα οτι υπαρχουν παρα πολλα μετρα προστασιας χωρις να χρειαζετε να εχεις οπλο ενα όπλο οπως και να το κανεις μεσα στο σπιτι ειναι πρόβλημα το επιχείρημα του οτι κάνεις και σκοποβολή για να το βάλεις και μεσα στο σπιτι σου ειναι λαθος . οπως λενε και τα παιδια ποιο πανω Βαλε συναγερμό αλλαξε πορτα ενίσχυσε τα παράθυρα βαλε κάμερες αγόρασε σκύλο φύλακα και εκπαίδευσε τον . Μην το βλεπεις τοσο απλα το θεμα οπλο ..... εχεις τα κότσια να σκοτώσεις ανθρωπο ? και αν ναι ξερεις ποιο θα ειναι το μετα απο αυτο που θα κανεις ? Ένας γνωστός μου είχε 4 λυκόσκυλα και του τα σκωτοσανε και τον κλέψανε
DrLo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, darkman είπε Μην το βλεπεις τοσο απλα το θεμα οπλο ..... εχεις τα κότσια να σκοτώσεις ανθρωπο ? Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα κότσια να σκοτώσουν οχι 1 αλλά 100 ανθρώπους. Είναι η απειλή της τιμωρίας που τους σταματά. 1 1
eMike Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, Gosnr5382 είπε , τι λέτε εσείς? Εγώ φίλε μου, επειδή ρωτάς δηλαδή όχι τίποτε άλλο, θα σου πω ότι είσαι ανόητος... No offence.. 3
Gosnr5382 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν μπορεις να παρεις αδεια για πυροβολο οπλο (πιστολι) .Δεν εχεις τις προυποθεσεις και ειδικα για τους λογους που θες δεν προκειται να εκδοθει ποτε αδεια . Επισης αν κρινω και απο το" καλημερα μαγκες μου " και τα συμφραζομενα ευτυχως που δεν θα παρεις ποτε αδεια για πυροβολο οπλο πλην κυνηγητικου . Δεν είσαι μάγκας δλδ? Σορυ κοπελιά 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα κότσια να σκοτώσουν οχι 1 αλλά 100 ανθρώπους. Είναι η απειλή της τιμωρίας που τους σταματά. Ναι γιατί το κάνεις για να υπερασπιστεις την οικογένεια σου
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Gosnr5382 είπε Δεν είσαι μάγκας δλδ? Σορυ κοπελιά Οχι δεν ειμαι μαγκας αλλα σε αντιθεση με σενα εχω οπλα 1
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Αφηστε τα οπλα για τον Τσαρλς Μπρονσον Ειδαμε και τους πονηρους Αμερικανους που καταληγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις