logo15 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Επειδή το ωράριο μου είναι ακατάστατος λοογοο δουλειάς, βρήκα ε μα 24ωρο γυμναστήριο και λέω να πάω αργά το βράδυ για να δοκιμαστικό και να δω μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Πάω έτσι απλά πχ 2 το βράδυ και λέω θέλω να κάνω ένα δοκιμαστικό ή θα φάω πόρτα;
tz_aristotelis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δεν δίνεις καποιες πληροφορίες. Πάρε τους ενα τηλέφωνο. Αν είναι 24ωρο γιατί δεν πας πχ Σάββατο η Κυριακή?
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 13 hours ago, logo15 said: Επειδή το ωράριο μου είναι ακατάστατος λοογοο δουλειάς, βρήκα ε μα 24ωρο γυμναστήριο και λέω να πάω αργά το βράδυ για να δοκιμαστικό και να δω μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Πάω έτσι απλά πχ 2 το βράδυ και λέω θέλω να κάνω ένα δοκιμαστικό ή θα φάω πόρτα; σε καποια πας χυμα σε αλλα πρεπει να μιλησεις πρωτα και να σου πουν αυτοι το ποτε .σε αλλα υπαρχει site που απο εκει γινονται ολα
Fubar.gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, logo15 είπε Επειδή το ωράριο μου είναι ακατάστατος λοογοο δουλειάς, βρήκα ε μα 24ωρο γυμναστήριο και λέω να πάω αργά το βράδυ για να δοκιμαστικό και να δω μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Πάω έτσι απλά πχ 2 το βράδυ και λέω θέλω να κάνω ένα δοκιμαστικό ή θα φάω πόρτα; Πήγαινα πρίν χρόνια σε 24ωρο γυμναστήριο. Μετά τις 12 δέν υπήρχε κανείς απο προσωπικό, πέρα απο ένα άτομο που απλά επέβλεπε και δέν πρέπει να ήταν καν γυμναστής. Ουσιαστικά έμπαινες και χρησιμοποιούσες τα όργανα χωρίς επίβλεψη, με δική σου ευθύνη. Καλύτερα για πρώτη φορά μήν πάς τόσο αργά, για να βρείς κάποιον να συνενοηθείς.
fredd0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 δε θα ηταν πιο απλο να παρεις το γυμναστηριο που βρηκες και να τους ρωτησεις? 1
gasgounis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 εμενα παντως μου προκαλει υπερενταση και αφου τελειωσω την γυμναστικη, θελω 4 ωρες μεχρι να κοιμηθω. Αλλοι μπορουν και κοιμουνται μετα απο 1 2 ωρες. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα και για τον TS κοιταξε το. Αλλα η πρωτη ματια δεν θα πρεπει να ειναι σε ωρα που δεν θα υπαρχει επαρκες προσωπικο 1
kallair Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Oτι ειπε ο @gasgounis.. τοσο αργα ειναι αρκετα περιεργο ωραριο γενικα. εγω συνηθως πηγαινα 10-12 κ πριν τις 1-2 το βραδυ δεν παιζει να κοιμομουν μετα, απο την υπερενταση. Βαλε στην εξισωση κ την κουραση της ημερας, δεν νομιζω να ειναι ευκολο να ακολουθησεις τετοια ωραρια
frozex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 εγώ στη θέση σου θα κοιμόμουν και θα πήγαινα νωρίς το πρωί.
mylo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, frozex είπε εγώ στη θέση σου θα κοιμόμουν και θα πήγαινα νωρίς το πρωί. Αν σε βολεύει αυτό θα έκανα και εγώ. Αυτό με την υπερένταση ισχύει.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Με το γυμναστήριο ο οργανισμός μπαίνει σε άλλο mode... θέλει ώρες μέχρι να πέσει το ρελαντί! Αν δουλεύεις όμως όλη μέρα πέφτεις στο κρεβάτι σαν πτώμα.
logo15 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Nikosmile είπε Με το γυμναστήριο ο οργανισμός μπαίνει σε άλλο mode... θέλει ώρες μέχρι να πέσει το ρελαντί! Αν δουλεύεις όμως όλη μέρα πέφτεις στο κρεβάτι σαν πτώμα. Δουλεύω όλη μέρα και γενικά όταν κάνω γυμναστική έξω βράδυ μετά γυρνάω σπίτι και έχω κοιμηθεί σε 15 λεπτά από την ώρα που ξαπλώνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα