Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, christos4 είπε

ξεκίνησα μαθήματα τένις, 2 ώρες την εβδομάδα. 

α) είναι οι δύο καλύτερες ώρες της εβδομάδας, καθώς ξεχνάω φουλ τα της δουλειάς και επιστρέφω στο σπίτι χαρούμενος. 

β) έχει βελτιωθεί η αντοχή μου. πχ πέρσι έκανα τους 10 γύρους σε ένα γήπεδο σε 1 ώρα και 45 λεπτά (περπάτημα) και τα έπαιζα, φέτος τους κάνω σε μια ώρα και με ελαφρύ τρέξιμο σε κάποια σημεία και έχω ακόμα αντοχή. 

Σιγά σιγά κοίταξε να κάνεις και έναν κύκλο από άτομα, αν δεν τον έχεις κάνει ήδη, στο ίδιο επίπεδο με εσένα και να πηγαίνεις να παίζετε μεταξύ σας στον ελεύθερο σας χρόνο. Θα ευχαριστηθείς το άθλημα ακόμα περισσότερο. Είχα ξεκινήσει μαθήματα σε γκρουπάκι 6-8 ατόμων. Γνωριστήκαμε καλύτερα με 2 παιδιά από το γκρουπ και πηγαίναμε το σουκού και λιώναμε. Το κακό με το τέννις είναι ότι δύσκολα βρίσκεις ελεύθερο γήπεδο, αν και εξαρτάται βέβαια και από την περιοχή. Ακόμα θυμάμαι κατακαλόκαιρο που ήτανε εύκολο να βρεις άδειο γήπεδο να χτυπιόμαστε 2-3 ώρες μεσημεριάτικα με ντάλα τον ήλιο.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Έχεις σχέση με τη πολιτική ; 😛 

Σοβαρά, ρωτα γιατρό. Μονο γιατρος ξέρει να σου πει τι θα κάνεις σε τέτοια περίπτωση.

28 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Ένα ζωηρό περπάτημα πάνω από 20 λεπτά θεωρώ είναι ασφαλές. Έπρεπε να σου είχε προτείνει κάτι ο γιατρός σου βασικά.

ΒΑσικα ο Γιατρος μου μου λεει να μην κανω τιποτα just in case απλα εχουν ηδη περασει 2 χρονια απο το πρωτο χειρουργειο (1 απο το τελευταιο ) και μου φαινεται υπερβολικο.

Για το κολυμπι που λεει φιλος παραπανω το σκεφτηκα και εγω (με γυαλακια φυσικα) αλλα αυτο ειναι για το επομενο 3μηνο . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι ενδορφινες και ντοπαμίνη, ωστόσο, ΔΕΝ θα είσαι συνέχεια high - εκτος κι αν παραλληλα κανεις κι αλλα πράγματα ή παίρνεις σκεβασματα για να γινεις κέικ με Φαρίν-Απ. Επίσης αν κάποιος έχει ψυχολογικά και εννοώ παθολογικής φύσης , παίζει να του γινει εμμονή και στο τέλος θα γινει σαν τον Larry the Lobster

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Δοκίμασα να παίξω με φίλους πρωτάρηδες, δε μπορούσα να συντονίσω την κίνηση του χεριού μου με την πορεία της μπάλας. Παίζανε κι αυτοί πρώτη φορά και φαινόταν σαν επαγγελματίες μπροστά μου. Πρέπει να έχασα με κουαντραπλ σκορ και οι πόντοι που έβαλα ήταν επειδή σούταραν οι πρωτάρηδες το φιλέ τους. Προς το τέλος κατάφερα να γυρίσω 2-3 μπαλιές και η μία κατέληξε στο δικό μου φιλεδάκι.

Προφανώς σχεδόν κανείς δεν το έχει όταν ξεκινάει, θέλει τον χρόνο του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LASERPEWPEW είπε

Προφανώς σχεδόν κανείς δεν το έχει όταν ξεκινάει, θέλει τον χρόνο του.

προφανώς μας τρολλάρει λίγο ο φίλος.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, *nenya* είπε

συνειδητοποίησα ότι δεν είναι για μένα το γυμναστήριο (ποοοο ειδικά αυτό το βαρετό ποδήλατο ή διάδρομος στην αρχή και στο τέλος της προπόνησης, το χειρότερό μου, ένιωθα τελείως γελοία, ενώ τα βάρη τα γούσταρα).

Μάλλον αυτό ήταν το λάθος. Το έκανα κι εγώ όταν ήμουν μικρός κι ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες. Μετά κατάλαβα ότι όλες αυτές οι -πραγματικά- μαλ@κίες περί προνθέρμανσης και αποθεραπείας είναι εντελώς περιττές και σου χαλάνε και την διάθεση στην γυμναστική με βάρη. Δεν ξαναέκανα ποτέ. Και τώρα όποτε κάνω βάρη πηγαίνω απευθείας στην μεγάλη ένταση, ούτε τραυματισμό είχα ποτέ ούτε άλλα τέτοια θέματα. Άμα δεν έχετε και κανένα ιστορικό με καρδιολογικά προβλήματα στην οικογένεια ασ' τους να λένε τους γυμναστές. Κάνε αυτό που σου αρέσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε απόγευμα τώρα που είναι καλοκαιράκι γυμναστήριο.ενα τέταρτο κοιλιακούς, push up , και πόδια,  και μετά μια ώρα βάρη .μετα στο καπάκι  για καφε στον δρομο στα φτηνά. περναει όλο τα απόγευμα από τις 6 μέχρι της 9 πολύ ευχάριστα.

Επίσης η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο μαζί με την γυμναστική στην ψυχική υγεία.μην πλακωνεστε στην γυμναστική ,τρέξιμο ποδήλατο και μετά χλαπακιαζετε πίτογυρα,πίτσες,και γενικά αυτού του είδους τα φαγητά μαζι με μπυρες.μεσημέρι ψητό κρέας μόνο με σαλάτα η χόρτα και το βράδυ φρούτα.( άντε και κανένα παγωτάκι) .

Επεξ/σία από mp123
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Κάθε απόγευμα τώρα που είναι καλοκαιράκι γυμναστήριο.ενα τέταρτο κοιλιακούς, push up , και πόδια,  και μετά μια ώρα βάρη .μετα στο καπάκι  για καφε στον δρομο στα φτηνά. περναει όλο τα απόγευμα από τις 6 μέχρι της 9 πολύ ευχάριστα.

Επίσης η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο μαζί με την γυμναστική στην ψυχική υγεία.μην πλακωνεστε στην γυμναστική ,τρέξιμο ποδήλατο και μετά χλαπακιαζετε πίτογυρα,πίτσες,και γενικά αυτού του είδους τα φαγητά μαζι με μπυρες.μεσημέρι ψητό κρέας μόνο με σαλάτα η χόρτα και το βράδυ φρούτα.( άντε και κανένα παγωτάκι) .

Φρούτα το βράδυ ;Δεν είναι ιδανική επιλογή ...Καλύτερα να το βάλεις στο δεκατιανό σου ή έστω απογευματινό.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Φρούτα το βράδυ ;Δεν είναι ιδανική επιλογή ...Καλύτερα να το βάλεις στο δεκατιανό σου ή έστω απογευματινό.

Δεν μπορώ να φάω το βράδυ.δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά.  για αυτό τρώμε κατά τις 4 το απόγευμα.βασικα μια φορά την ημέρα έχω συνηθίσει να τρώω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν μπορώ να φάω το βράδυ.δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά.  για αυτό τρώμε κατά τις 4 το απόγευμα.βασικα μια φορά την ημέρα έχω συνηθίσει να τρώω.

Δοκίμασε τρία γεύματα.Ενα ελαφρύ πρωινό ,ένα καλό μεσημεριανό και ένα βραδινό του στυλ σαλάτα με κοτόπουλο.Ενα παράδειγμα φέρνω.Με τρία γεύματα ελέγχεις καλύτερα το βάρος σου ,τροφοδοτεις τον οργανισμό με ενέργεια ειδικά αν έχεις απαιτητικό πρόγραμμα ,αν γυμνάζεσαι δεν το συζητώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Άμα  ασκείσαι σοβαρά, δε χρειάζεται να πειράξεις την διατροφή σου για να δεις διαφορά. Μη σου πως σε παίρνει να τρως και πολύ περισσότερο ή και απαιτείται.

3 ώρες πριν, Aigeas είπε

Μάλλον αυτό ήταν το λάθος. Το έκανα κι εγώ όταν ήμουν μικρός κι ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες. Μετά κατάλαβα ότι όλες αυτές οι -πραγματικά- μαλ@κίες περί προνθέρμανσης και αποθεραπείας είναι εντελώς περιττές και σου χαλάνε και την διάθεση στην γυμναστική με βάρη. Δεν ξαναέκανα ποτέ. Και τώρα όποτε κάνω βάρη πηγαίνω απευθείας στην μεγάλη ένταση, ούτε τραυματισμό είχα ποτέ ούτε άλλα τέτοια θέματα. Άμα δεν έχετε και κανένα ιστορικό με καρδιολογικά προβλήματα στην οικογένεια ασ' τους να λένε τους γυμναστές. Κάνε αυτό που σου αρέσει. 

Μεγάλο δίκιο. Κλασικές βλακείες που μεταδίδονται δεκαετίες τώρα χωρίς κανένα λόγο. Στην τελική κάνε διατάσεις όταν βλέπεις τηλεόραση. Για ζέσταμα δεν το συζητάω, μιλάμε για άπειρο χάσιμο χρόνου στο γυμναστήριο. 

9 ώρες πριν, louben είπε

ΒΑσικα ο Γιατρος μου μου λεει να μην κανω τιποτα just in case απλα εχουν ηδη περασει 2 χρονια απο το πρωτο χειρουργειο (1 απο το τελευταιο ) και μου φαινεται υπερβολικο.

Για το κολυμπι που λεει φιλος παραπανω το σκεφτηκα και εγω (με γυαλακια φυσικα) αλλα αυτο ειναι για το επομενο 3μηνο . 

Αυτός πάντως είναι καλυμένος. Τώρα αν εσύ μεγαλώσεις χωρίς να γυμνάζεσαι, τι μπορεί να πάει στραβά? Θα πάρεις τα χαπάκια σου και θα είσαι κομπλέ. 

Δηλαδή ο ιστός πότε θεραπεύεται? Έκανα ένα απλό google και οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΕΛΕΟΣ

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xgol είπε

Ε αμα το λεει το google..

Ε άμα το λέει ο γιατρός. Δύο χρόνια αποθεραπεία από εγχείρηση καταρράκτη είναι αυτά. Μέχρι να παντρευτεί θα γιανει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε

Ε άμα το λέει ο γιατρός. Δύο χρόνια αποθεραπεία από εγχείρηση καταρράκτη είναι αυτά. Μέχρι να παντρευτεί θα γιανει

Άκου το google αν το θεωρεις πιο αξιοπιστη πηγή. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

φιλε το προβλημα δεν ειναι ο καταρρακτης το προβλημα ειναι ο καταρρακτης και η αποκολληση στο ιδιο ματι. Επειδη η εμπειρια ηταν εφιαλτικη δεν εχω σκοπο να το ρισκαρω κτα οποιονδηπτε τροπο.

Καλα ο μηνας που ανεφερθη ειναι ΓΤΠ. Τον πρωτο μηνα απαγορευοταν να λουστω (εκανα μπανιο με γυαλακια) οποτε τι να λεμε για βαρη.

Τελος παντων αυτο που ρωταω ειναι αν με παιρνει για κανενα μισαωρο τρεξιμο για αρχη με ελαφρια ασκηση τυπου πυς απς κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...