Apaleytos80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, runner1960 είπε Γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει ένα lada από το φανάρι ; Έχει πατήσει τσίχλα. Το lada μου με έβγαλε ασπροπρόσωπο χρόνια στην δουλειά,ούτε σαπίσματα,φορτωμένο ανηφόρες με τραιλερ σε κατι κορφοβούνια,τρελό μανίκι κάθε μέρα. Φθηνά ανταλλακτικά. Δεν με άφησε... Άσε που πιτσιρίκος το είχα ρημάξει στα παντηλικια σαν πισωκουνα ( χωματοδρομους κτλ).Δεν είναι τυχαίο που έφυγαν τελευταία με τις αποσύρσεις. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από Apaleytos80
bomberb17 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Εγώ όχι απλά πάντα με λαμπάκι, αλλά με ατμούς βενζίνης 1
gia_nnis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, kallair είπε Σταθερη ποσοτητα για να μπορεις να τσεκαρεις λιγο πολυ αν σε κλεβει ο βενζινας. δεν γινεται πχ στην ιδια διαδρομη με ιδια οδικη συμπεριφορα και κινηση στον εναν βενζινα να βγαζει Χ χιλιομετρα και στον αλλον καμποσα λιγοτερα. επισης απο τελειως αδειο, φουλαρισμα.. ξερεις τι ντεποζιτο φορας , βλεπεις ποσα λιτρα εβαλε, οποτε και ετσι μπορεις να τσεκαρεις κατα ποσο κλεβει ο αλλος.. δεν γινεται πχ (τυχαιος αριθμος) να χωρανει 60 λιτρα το ντεποζιτο σου και να σου εβαλε αυτος 65.... Το να φουλαρεις συνεχεια οταν πεσει εστω μια γραμμη, ειναι ανευ λογου και αιτιας, καθαρα ψυχαναγκαστικο. δεν υπαρχει λογος να το κανεις.. δεν τεσταρεις ουτε ποιοτητα βενζινης ουτε αν κλεβει ουτε τπτ, ετσι. Η χρυση τομη φουλαρισμα μεχρι το στομιο και ξαναφουρεις αναλογα με το πως θα κυμανθει η τιμη της αμολυβδης..! Αν εισαι αδειος και τις μερες εκεινες εχει παρει μερικα λεπτα πανω θα σου κακοφανει να το φουλαρεις..! Το πως θα κυμανθει μπορεις να το δεις απο το fuelprices απο βενζιναδικα με τις πιο κοντινες ημερομηνιες που εκαναν ενημερωση... Δηλαδη αν βλεπεις ανα καποιες μερες και πεφτει σημαινει οτι και απο τα βενζιναδικα που βαζεις θα την ριξουν..! Εγω τωρα βλεπω οτι εχει παρει 1-2 λεπτα πιο πανω και θα παιρνει συνεχεια οσο πλησιαζουμε τις εκλογες..!!!
Mr^Robot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 6 χρόνων το αμάξι μου πρώτο χέρι εγώ και γεμάτο ρεζερβουάρ δεν έχει δει ποτέ. Μαξ 50αρικο όταν ξέρω ότι έχω να κάνω μεγάλη διαδρομή αλλά συνήθως το ποτίζω με 20αρικο ακόμα και 10αρικο πλέον αφού όταν βάζω το χέρι στην τσέπη συνήθως πιάνω φοδρα. 😕 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 βουλγαρια βενζινη στο 1.05ευρω +τσιγαρα στη μιση τιμη + ποτα τρελο κερδος
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, santac είπε έχω ένα κόλλημα να το πω. να έχω γεμάτο το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου. μόλις πέσει μια γραμμή, συνήθως θα πάω να το γεμίσω. όταν ξεκινάω ταξίδι το γεμίζω πάντα ώστε να αποφύγω να γεμίσω στους κλέφτες των εθνικών οδών. τώρα αν ξέρω ότι το ρεζερβουαρ θα με βγάλει έστω και οριακά να επιστρέψω σπίτι από ένα ταξίδι, τότε θα το αφήσω να πέσει και θα γεμίσω όταν φτάσω σπίτι. αυτή είναι η εξαίρεση που θα το αφήσω να χτυπήσει τα κόκκινα. σε κάθε άλλη περίπτωση θέλω να το έχω γεμάτο. εσείς πως λειτουργείτε; άλλοι δε το γεμίζουν για να μην έχουν έξτρα βάρος, άλλοι βάζουν όποτε κάτσει και κινούνται με το δείκτη στα κόκκινα Αυτα με το παλιο ΠΑΣΟΚ το ορθοδοξο. Το βαθυ που μονο 650€ ηταν τα τιπς του παρκαδορου σε μαγαζι. Τωρα κλανουμε για να φουσκωσουμε και λαστιχο Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από john_petrucci7
G.bar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, andrapos είπε Όποιος περνάει με 80 ευρώ 2 εβδομάδες καλύτερα να μην έχει αυτοκίνητο.Μονο τα ετήσια πάγια έξοδα του αυτοκινήτου(service,τέλη κυκλοφορίας,ασφάλεια,λάστιχα και πιθανές ζημιές)αντιστοιχούν σε τουλάχιστον 20-30ευρώ το 2βδόμαδο (για μικρό αμάξι)χωρίς να υπολογίσουμε τα καύσιμα. Εγώ λέω καλύτερα να εκτελούμε με συνοπτικές διαδικασίες όλη αυτή τη μπλέμπα που ξεμένει απο λεφτά ενώ έχει αυτοκίνητο.. 1
comfuzio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Αν και έχω scooter και όχι αμάξι για να βάζω τόσο μεγάλα ποσά, συνήθως το γεμίζω 2 φορές την βδομάδα με 100άρα(έξοδα της δουλειάς) σε εταιρικό που διαχειριστής είναι ένας κολλητός μου φίλος και ξέρω τι καύσιμο βάζω. Και χωρίς να κάνω promo, μερικά πρατήρια δίνουν πόντους σε κάρτα τους, πχ την 100άρα και την Τετάρτη οι πόντοι επί 2 και έχω καλή επιστροφή.
andrapos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, G.bar είπε Εγώ λέω καλύτερα να εκτελούμε με συνοπτικές διαδικασίες όλη αυτή τη μπλέμπα που ξεμένει απο λεφτά ενώ έχει αυτοκίνητο.. Εγώ δεν είπα για κάποιον που θα ξεμείνει από λεφτά μια φορά.Αλλα όταν ξεμένεις από λεφτά κάθε φορά ίσως σημαίνει ότι η τσέπη σου δεν είναι για αυτοκίνητο.Πολλοι από μας έχουμε περάσει από αυτή τη θέση.Εγω όταν την έβγαζα με 50 ευρώ τη βδομάδα δεν είχα αυτοκίνητο και αν είχα θα παρεδιδα πινακίδες.Αλλος μπορεί να προτιμά από τα 50 να διαθέτει τα 20 για να έχει αμάξι.Εχω φίλο που το κάνει αυτο,συντηρεί αυτοκίνητο με μισθό 400 ευρώ.Παει για βενζίνη και λέει 5 ευρώ ενώ παρακαλάει να κάνει λάθος ο υπάλληλος και να του βάλει παραπάνω(του έχει συμβεί 5-6 φορές και έκανε και φασαρια-εννοειται δεν πλήρωσε).Παθαίνει λάστιχο γιατί έχει να τα αλλάξει 8 χρόνια και αλλάζει μόνο το ένα και αυτό με δανεικά από όλη την παρέα.Προβλημα του θα μου πεις και δεν αντιλέγω αλλά αν το δεις αντικειμενικά καλύτερα θα πέρναγε και ο ίδιος χωρίς αυτοκίνητο.
isay Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, runner1960 είπε Γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει ένα lada από το φανάρι ; Έχει πατήσει τσίχλα. 8 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Κοροϊδεύουμε εμείς αλλά το Lada είχε και αντίσταση στο πίσω τζάμι. Απόκρυψη περιεχομένων Για να μην κρυώνουν τα χέρια όταν σπρώχνεις. Παιδιά οτι και να λέμε για τα lada, ήταν tanks (σαν ενα πολύ παλιο ford). Το ειχε θείος μου. Έπεφτες πάνω σε τοίχο, επεφτε ο τοιχος και στο lada απλά περναγες λιγο χρώμα. Ενταξει μην αρχισουμε τα της παθητικής/ενεργητικής ασφαλειας γιατί σήμερα εχουμε φτάσει στην αλλη ακρη, οπου κλάνει ο άλλος από το απεναντι αμαξι και τρέχουμε στους φαναρτζήδες για βαθουλώματα. Μάλιστα ο θειος μου, του ειχε βάλει αλλη μηχανη (δε θυμάμαι τώρα από τι οχημα - εχουν περασει χρόνια) και το lada πηγαινε μπάλα. Έκαιγε βεβαια τα κέρατα του απο καύσιμο, οποτε σε σημερινές τιμές βενζίνης θα συμφερε να καλει ραδιοταξι ακομα και για να παει στο σουπερμαρκετ. 2
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, isay είπε Παιδιά οτι και να λέμε για τα lada, ήταν tanks (σαν ενα πολύ παλιο ford). Το ειχε θείος μου. Έπεφτες πάνω σε τοίχο, επεφτε ο τοιχος και στο lada απλά περναγες λιγο χρώμα. Ενταξει μην αρχισουμε τα της παθητικής/ενεργητικής ασφαλειας γιατί σήμερα εχουμε φτάσει στην αλλη ακρη, οπου κλάνει ο άλλος από το απεναντι αμαξι και τρέχουμε στους φαναρτζήδες για βαθουλώματα. Μάλιστα ο θειος μου, του ειχε βάλει αλλη μηχανη (δε θυμάμαι τώρα από τι οχημα - εχουν περασει χρόνια) και το lada πηγαινε μπάλα. Έκαιγε βεβαια τα κέρατα του απο καύσιμο, οποτε σε σημερινές τιμές βενζίνης θα συμφερε να καλει ραδιοταξι ακομα και για να παει στο σουπερμαρκετ. Το Lada δεν παθαινε τιποτα, ο τοιχος επεφτε και ειχες δωρεαν ταφοπλακα για το πτωμα του οδηγου
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Γεμίζω όταν ανάβει το λαμπάκι, κάθε 5-6 μέρες, μηχανή όμως Ένα καλοκαίρι είχα βάλει 1€ βενζίνη σε νοικιάρικο σκούτερ, λίγο πριν το επιστρέψω. Με 2,5€ γέμιζε
Nintendo1889 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Έχω έναν γνωστό που ενώ έχει τσουβάλια λεφτά, βάζει 10 ευρώ πάντα, γιατί λέει σε περίπτωση που τρακαρει και βγει άχρηστο το αυτοκίνητο μάλλον, να μην μείνει η βενζίνη μέσα και χάσει τα λεφτά! 🤣🤣 2
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, santac είπε [...]. το βλέπει αλλιώς να δώσει κατευθείαν 60€ και του φαίνεται καλύτερα να το σπαέι σε 20-20-20. αποτέλεσμα το ίδιο. απλά είναι καθαρά ψυχολογικό 16 ώρες πριν, Nikosmile είπε Κανένα, χαμένος είναι και σε χρόνο και σε χρήμα. Κι όμως, εγώ βλέπω κέρδος και δεν είναι καθόλου ψυχολογικό. Με 70 λίτρα στο ντεπόζιτο έχεις μονίμως +1 άτομο στο αμάξι και αυτό όπως είναι φυσικό αυξάνει την κατανάλωση. Δεν ξέρω τους τύπους ή πόσο παραπάνω θα είναι αλλά επειδή καίω pellet και όταν τελείωναν και μέχρι να πληρωθώ και να παραγγείλω παλέτα, φόρτωνα το αμάξι με 4-5 τσουβάλια, ίσα για την εβδομάδα και το αμάξι ζοριζόταν αρκετά. Τα 4 τσουβάλια είναι 60 κιλά, όσο περίπου και ένα πλήρες φουλάρισμα. Κατανοώ φυσικά ότι όσο θα κινείτε το όχημα θα πέφτει και το βάρος αλλά άλλο είναι να ξεκινάς με 60 κιλά επιπλέων και άλλο με 20-28 κιλά (30€-40€) και αν η πόλη που κινείσαι έχει πολλές ανηφοριές ή φανάρια, τότε κάθε σταμάτα-ξεκίνα κοστίζει τα διπλάσια με γεμάτο ρεζερβουάρ. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Επίσης ένα δεύτερο είναι ότι αν μένεις σε περιοχή που κλέβουν αμάξια και το έχεις φουλαρισμένο τότε αν στο πάρουν από Κόρινθο θα φτάσουν Βουλγαρία χαλαρά Εντάξει, αυτό μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά είναι ένα θέμα. Εγώ βάζω 30€ λίγο πριν ανάψει λαμπάκι ανά 10 μέρες και το κάνω 18 χρόνια (alfa romeo 147 105ps). Με βολεύουν βέβαια τα βενζινάδικα γιατί μένω σε χωριό και πάνω στον δρόμο μου είναι δύο από τα ποιο φθηνά βεζινάδικα του νομού. Και ένα αστείο (ή σοβαρό, όπως το πάρει κανένας). Spoiler Ο πεθερός έχει 16άρι πενταετίας από γνωστή και καλή μάρκα. Μένει μόνιμα Γερμανία και έρχεται Ελλάδα 2-3 φορές τον χρόνο. Έχει κι αυτός το ίδιο κόλλημα με το γεμάτο ντεπόζιτο και όταν φεύγει το γεμίζει και το βάζει σε γκαράζ (κλειστό γκαράζ στο σπίτι), παρά τις τόσες αντιλογίες μας για το γεμάτο ντεπόζιτο, λες και όταν έρθει Ελλάδα αν έχει μισό ντεπόζιτο δε θα βρει βενζινάδικο να το γεμίσει. Τέλος πάντων, Πριν 15 μέρες που ήρθε, κινήθηκε μια εβδομάδα και πήγε να το γεμίσει (έπεσε μια γραμμή το ντεπόζιτο βλέπετε). Όταν τελείωσε του μύρισε βενζίνη και είδα κάτω από το αμάξι χυμένη βενζίνη. Το είπε στον βενζινά και τον ρώτησε μήπως δε σταμάτησε το πιστόλι και έτρεξε απ' έξω αλλά ο άνθρωπος του είπε ότι σταμάτησε κανονικά, αλλιώς θα είχε βενζίνη και γύρω από το στόμιο. Το αγνόησε λοιπών και έφυγε. Την επόμενη εβδομάδα έκανε ταξίδι και το ξαναγέμισε και πάλι τα ίδια. Πήρε τηλέφωνο την εταιρία για να τους ρωτήσει τι συμβαίνει και του είπαν ότι μάλλον θα ράγισε το ντεπόζιτο κάπου κοντά στο στόμιο και γι αυτό όταν το γεμίζει μπορεί να έχει λίγη διαρροή από εκεί. Τους ρώτησε τι μπορεί να κάνει και του είπαν.. "ε, μην το γεμίζεις μέχρι πάνω". Ήμουν δίπλα όταν του το είπαν και μπορώ να πω ότι χλόμιασε όταν το άκουσε και ίδρωσε, κάτι σαν σύνδρομο στέρησης ένα πράγμα. Τους είπε ότι αυτό δεν γίνεται και του είπα να περάσει από το συνεργείο να το δουν μήπως και επιδιορθώνεται ή αλλιώς να αλλάξει ντεπόζιτο. Εγώ του είπα απλά να μην το γεμίζει αλλά ήταν να να του είπα να μην αναπνέει, οπότε τον βλέπω να πηγαίνει να αλλάζει ντεπόζιτο. Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε επειδή το άφηνε φουλαρισμένο για μήνες ή μπορεί να υπήρχε κάποια ευπάθεια στο σημείο εκείνο και να παρουσιάστηκε με τον καιρό ίσως λόγω βάρους του ντεπόζιτου για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις