Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μου στείλουν ένα ζωάκι, αλλά θέλουν κατάθεση σε λογαριασμό, και η φωτογραφία που ζήτησα είναι πριν από 4 μήνες. 

Θα ζητήσω άλλη, αλλά δεν είναι κάτι off αφού έστειλαν παλιά φωτογραφία; 

Πάλι καλά που το κατάλαβα πως ήταν παλιά τουλάχιστον.. γιατί μου την έστειλαν για τωρινή. 

Επεξ/σία από ElisavetKat
  • Sad 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Θα μου στείλουν ένα ζωάκι, αλλά θέλουν κατάθεση σε λογαριασμό, και η φωτογραφία που ζήτησα είναι πριν από 4 μήνες. 

Πάλι καλά που το κατάλαβα πως ήταν παλιά τουλάχιστον.. γιατί μου την έστειλαν για τωρινή. 

Αντε ρε κοριτσι μου να το παραλάβεις από εκει να δεις και αν υπάρχει και σε τι κατάσταση ειναι. Σε κοβω για ευκολοπιστη και στο τέλος βλέπω να σου στελνουν τιποτα σαν το παρακάτω

spacer.png

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Φυσικά και δεν πρέπει να το παραγγείλεις. Αν ήταν αληθινό, δεν θα είχαν κανέναν λόγο να μη σου στείλουν πρόσφατη. 

Ούτε καν να σκεφτείς να δώσεις χρήματα με κατάθεση. Μόνο κατά την παράδοση. 

Επεξ/σία από katerina200
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Ναι αν δεν απείχαμε κάτι ώρες ταξιδιού. 

Πόσες απάτες στην Ελλάδα πια 

Τότε παιρνεις τα ρίσκα σου και αποφασίζεις.

Επισης αιώνες τώρα, ισχύει το ρητό "Οι απάτες και οι απατεώνες, είναι ανάλογο με τη διαθεσιμότητα και ευκολοπιστία των θυμάτων"

Πάρε τον ένα τηλέφωνο και πες του, οτι στις τάδε του μηνος θα κανονισεις ταξίδι να ερθει κάποιος δικός σου (ή εσυ) να πληρώσει και παραλάβει. Αν αρχίσει τα "κανε καταθεση πρώτα" ή "δε γινεται" το πράγμα γαυγίζει απο μόνο του. Και απο την άλλη, ειναι δυνατον να παραλάβεις ένα ζωντανό λες και ειναι πακέτο; Άμα είναι άρρωστο; Άμα ψοφήσει στη διαδρομή; Αν είναι αλλο απο αυτό που σου ειπανε; Έχει κανει τα εμβόλια; Λιγο μυαλό χρειάζεται

Δεν ξερω τι θες να "παραλάβεις" αλλα αν ειναι σκυλί ή γατί, αντε σε καποιο τοπικο φιλοζωικό σύλλογο και σιγουράκι θα βρεις ζωακι και μάλιστα εμβολιασμένο. Αν τώρα θες κάτι συγκεκριμένο, κανε ταξιδάκι και άσε τα "μου στειλανε παλια φωτογραφία, να κάνω paypal dispute; "

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μία ερώτηση έκανα... Δεν υπάρχει λόγος να είστε προσβλητικός. 

Είναι ένα πουλάκι που δεν υπάρχει αλλού και προφανώς δεν θα έπαιρνα ζώο που μπορώ να βρω αλλού, μέσω μεταφοράς. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Είναι ένα πουλάκι που δεν υπάρχει αλλού και προφανώς δεν θα έπαιρνα ζώο που μπορώ να βρω αλλού, μέσω μεταφοράς. 

προφανως απο οτι ειπαν και οι πιο πανω μαλλον θα επαιρναν τα λεφτα και μην τους ειδατε γνωστες απατεωνιες ,ιδιαιτερα οταν δεν υπαρχει καποιο συστημα αξιολογησης το ρισκο εκτοξευεται στον ουρανο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Ότι και αν είναι αυτό που θες να αγοράσεις, πώς θα στο στείλουν δηλαδή ;
Σε πακέτο ;
Εκτός από το γεγονώς ότι ίσως και να είναι απάτη έτσι όπως το περιγράφεις, ποιός ο λόγος να υποβάλεις ένα ζωντανό σε τέτοια ταλαιπωρία ;

Αν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις εσύ η ίδια ότι αφενώς υπάρχει το ζωάκι αυτό και ότι θα μεταφερθεί με σωστό τρόπο από κάποιον που θα δείξει τον απαραίτητο σεβασμό, καλύτερα να μην προχωρήσεις.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

Αλλά γιατί να δώσουν τα στοιχεία τους; Δεν μπορείς να τους κάνεις μήνυση αν κάποιος σου έχει ήδη δώσει στοιχεία; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ElisavetKat είπε

Αλλά γιατί να δώσουν τα στοιχεία τους; Δεν μπορείς να τους κάνεις μήνυση αν κάποιος σου έχει ήδη δώσει στοιχεία; 

1. Κόστος προϊόντος (τυχαίο) 200 ευρω με κατάθεση στην τραπεζα.
  2. Σου στελνει κατι αλλο ή τιποτα
  3. Κόστος μήνυσης 100 ευρω συν κόστος δικηγόρου, συν δικαστικά έξοδα, ξεκινάς από το 800αρακι και ανεβαίνεις
  4. Άρα θα δώσεις 800 για να παρεις πισω 200. Χμμμμ, μαλλον δεν θα το κανεις και απλά θα το κάνεις πάθημα-μαθημα
  5. Έτσι παιζουν το παιχνιδι οι απατεώνες
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Ειμαι ο Ωνασης και εχω 5353463567453 εκκατομυρια στην ακρη αποδειξε οτι δεν ειμαι :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ElisavetKat είπε

Τα στοιχεία που έδωσαν προφανώς δεν είναι ψεύτικα, το έλεγξα, έλεος δηλαδή. 

Το να γνωρίζεις τα στοιχεία τους δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα πέσεις θύμα απάτης, έλεος δηλαδή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ElisavetKat είπε

Τα στοιχεία που έδωσαν προφανώς δεν είναι ψεύτικα, το έλεγξα, έλεος δηλαδή. 

και παλι δεν αλλαζει τιποτα απο το να βγαλουν ενα Χ ποσο απο εσενα και τωρα που ειναι καλοκαιρι να πανε διακοπες και εσυ να λαβεις ενα σακι πατατες και να κλαις τα λεφτακια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...