Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,γνωριζει καποιος εαν γινετε να κανω αναληψη 30 ευρω απο την εθνικη τραπεζα μεσω ΑΤΜ.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε γίνεται

ή 20 ή 40 ή 50 

Εναλλακτικά, βάζεις ένα 10ρικο και κάνεις τη δουλειά σου 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 3
Δημοσ.

Κάποτε γινόταν αυτό το φοβερό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Ως φοιτητη με βόλευε παρά πολύ. Πλέον έχει χρόνια που από όσο ξέρω το έκοψαν αλλά δεν έχω και επαφές με την εν λόγω τράπεζα που το πήρε για να τσεκάρω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pnokas είπε

γεια σας,γνωριζει καποιος εαν γινετε να κανω αναληψη 30 ευρω απο την εθνικη τραπεζα μεσω ΑΤΜ.?

Μονο μέσω eurobank 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pnokas είπε

Βγάλε 50, κατέθεσε 20.

lol

Δημοσ.
6 ώρες πριν, paylidis είπε

Κάποτε γινόταν αυτό το φοβερό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Ως φοιτητη με βόλευε παρά πολύ. Πλέον έχει χρόνια που από όσο ξέρω το έκοψαν αλλά δεν έχω και επαφές με την εν λόγω τράπεζα που το πήρε για να τσεκάρω. 

Ισως το ταχυδρομικο ταμιευτηριο να εβγαζε.

Σε Πειραιως & Eurobank δεν γινεται απο οσο ξερω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Βγάλε 50, κατέθεσε 20.

lol

Βγάζεις 20, πας περίπτερο, κανεις 2 δεκάρικα, βάζεις το ένα μέσα, σηκώνεις πάλι 20 

Problem solved 😛

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεκάρικα πρέπει να βγάζει και η Πειραιώς.

Δεν βγάζει. Μόνο 20άρικα 50άρικα. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να τελειώσουν τα 20άρικα και να έχει μόνο 50άρικα.

Γι' αυτούς που προτείνετε να τραβήξει 40 και να ξαναβάλει τα 10 μέσα (ή 50 και να επιστρέψει τα 20), σκεφτήκατε το σενάριο να θέλει να τραβήξει 30 γιατί απλά τόσα έχει; Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό από το να έχει μέσα 150 και να έχει φάει κόλλημα να τραβήξει οπωσδήποτε 30

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για όλα υπάρχει λύση. Βρίσκει έναν που έχει 2 10αρικα Δανείζεται 10ε τα κατεθετει. Σηκώνει 40 του δίνει 20 παίρνει 10 ρέστα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Για όλα υπάρχει λύση. Βρίσκει έναν που έχει 2 10αρικα Δανείζεται 10ε τα κατεθετει. Σηκώνει 40 του δίνει 20 παίρνει 10 ρέστα 

Ούτε καν, την λύση την έδωσα παραπάνω 😛

• Like 1
Δημοσ.

Εχει τύχει σε αναληψη μου στην Ιταλια τραπεζα να δωσει 10αρικο.Οι τραπεζες που με εξυπηρετουν Ελλαδα (Εθνικη και Πειραιως ποτέ). Και μενα μου την σπαει λιγο που δεν  δινουν δεκαρικα γιατι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απο αποψη ψηφιακού επιπέδου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...