Προς το περιεχόμενο

Ο J.A. Bayona θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής για τη σειρά Lord of the Rings της Amazon


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία σημαντική προσθήκη έγινε πρόσφατα στο δυναμικό της τηλεοπτικής μεταφοράς της ιστορίας της Μέσης Γης του συγγραφέα J.R.R. Tolkien από την Amazon.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Ισπανός σκηνοθέτης J.A. Bayona μαθαίνουμε ότι θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Lord of the Rings και επιπλέον θα αναλάβει και την εκτέλεση παραγωγής σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline. Ο J.A. Bayona μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες The Orphanage, The Impossible, A Monster Calls και πιο πρόσφατα το Jurassic World: Fallen Kingdom.

«Ο J.R.R.Tolkien δημιούργησε μία από τις πιο εκπληκτικές και εμπνευσμένες ιστορίες όλων των εποχών και ως “ισόβιος” φαν είναι μεγάλη τιμή και χαρά μου να συμμετάσχω σε αυτή την εκπληκτική ομάδα» δήλωσε ο J.A. Bayona στην ιστοσελίδα Deadline. «Ανυπομονώ να ταξιδέψω το κοινό σε όλο τον κόσμο στη Μέση Γη για να ανακαλύψει τα θαύματα της Δεύτερης Εποχής, σε μια ιστορία που δεν έχει ξαναδεί». O J.A. Bayona θα αναλάβει την μεταφορά στην μικρή οθόνη του σεναρίου που ανέλαβαν οι συγγραφείς JD Payne και Patrick McKay. Παρόλο που ο J.A. Bayona θα σκηνοθετήσει μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια, η δουλειά που θα κάνει θα αποτελέσει την βάση για ολόκληρη την σειρά.

Να αναφέρουμε ότι ο προϋπολογισμός για τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς θα φτάσει το μισό δισεκατομμύριο δολάρια, που είναι σχεδόν διπλάσιος και των τριών φιλμ του Peter Jackson, οπότε περιμένουμε να δούμε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό για τα δεδομένα της τηλεόρασης.  

Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αα ο τυπάς που κατέστρεψε το Jurassic Park (δε μιλάω για τι πωλήσεις έκανε αλλά για το αποτέλεσμα από προσωπικής απόψεως). Ήλπιζα κιόλας ότι θα το έκανε κ αυτό ο Πίτερ όπως ακουγόταν..

Επεξ/σία από I'm_busy
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Να αναφέρουμε ότι ο προϋπολογισμός για τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς θα φτάσει το μισό δισεκατομμύριο δολάρια, που είναι σχεδόν διπλάσιος και των τριών φιλμ του Peter Jackson, οπότε περιμένουμε να δούμε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό για τα δεδομένα της τηλεόρασης.  "

 

Καλά κ το Hobbit είχαν σχεδόν τριπλάσιο μπάτζετ (αν δεν λάβουμε υπόψιν πληθωρισμό) από το LOTR και ήταν η πατάτα της δεκαετίας.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο προυπολογισμό και παραγωγή τα σπάει για τόν σκηνοθέτη δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη,το οτι είναι ισόβιος φάν του έργου του Tolkien είναι βέβαια σίγουρα θετικό,ελπίζω πραγματικά να μην το κατακρεουργήσουν και ελπίζω σε κάτι καλό.

Υ.Γ για αυτούς που λένε οτι είδαμε τις ταινίες LOTR/Hobbit τι άλλο να δούμε ? προφανώς δεν γνωρίζουν και πολλά απο το απίστευτο μέγεθος του κόσμου του Tolkien της ιστορίας και των χαρακτήρων του -_-

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, malm32 said:

Ε αφού είδαμε τις ταινιες, ξέρουμε όλη την ιστορία, τι να δούμε τώρα..

Σου προτεινω να διαβασεις το Σιλμαριλιον για να παρεις μια ιδεα για το μεγεθος του Tolkienverse. Οχι μονο δεν "ξερουμε ολη την ιστορια", ουτε ενα 10% δεν ξερουμε

  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, malm32 είπε

Ε αφού είδαμε τις ταινιες, ξέρουμε όλη την ιστορία, τι να δούμε τώρα..

Silmarilion, Book of lost Tales, Children of Hurin ετσι για αρχη καλο θα ηταν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"τα θαύματα της Δεύτερης Εποχής, σε μια ιστορία που δεν έχει ξαναδεί"

Όντως τώρα ή μας δουλεύει και αυτός; 

Ανακάλυψαν δηλαδή ακυκλοφόρητα κείμενα του Τόλκιν ή κάποια παρέλειψε ο Πίτερ Τζάκσον??

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...