AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, divo είπε μαρεσεις... εσυ εισαι μεσα στους 6 ή μεσα στους 4?😂 Ποιοι είναι οι έξι και ποιοι οι τέσσερις ;
kallair Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, divo είπε Προ κρισης ζηταγες μαστορες της οικοδομης, για 3 μετρα πλακακι σε νεροχύτη, για ενα ψιλοσοβαντισμα σε λιγα τετραγωνικα και ή θα σου λεγανε οτι θελουνε ή δε θα ερχονταν ποτε. Εντος κρισης ολοι αυτοι τρεχανε να βρουν μεροκαματο μπας και τη βγαλουν καθαρη. Ολα εχουν να κανουν αναλογα με τη προσφορα και τη ζητηση. Αραγε εσεις οι μαστοροι πως θα σας φαινοτανε αν πηγενατε σε εστιατοριο και σας χρεωναν 50€ μια χωριατικη; Εκει δε θελει μαστορια για να κανεις τις ντοματες να τρογοντε δεν θελει λυπασματα νερο κλπ; το λαδακι που θα εχει μεσα; το τυρι ποσο χρονο θελει για να γινει; Στον φοροτεχνικο απο πανω πως θα σου φαινοτανε αν σου ελεγε 200€ η δηλωση; και αυτος μαστορας ειναι. Ξερει τους νομους ξερει τι πρεπει να σου γραψει και που. Ασε που λογικα με αυτα που λετε, η δηλωση σας πρεπει να ειναι πανω απο 30000 και οχι 5000 που δηλωσαν 6 στους 10. Βεβαια οχι με τιποτα ιδιαιτερο απλα με 2 κολληματα την μερα απο 50€ το καθενα. Αληθεια δυο κολληματα τη μερα κανετε; οποτε στις 30000-50000 γιατι να μην παρει και αυτος 200€ για τη μαστορια του; Μη ξεχνατε κατι, οτι ολοι ειναι μαστοροι στην δουλεια τους αλλιως δεν θα την ειχαν ή δεν θα την ειχαν για παντα. μαρεσεις... εσυ εισαι μεσα στους 6 ή μεσα στους 4?😂 Πεφτεις σε αντιφασεις κ κανεις λογικα αλματα κοινως το ποστ σου ειναι η λογικη του παραλογου. Σε εστιατοριο αν παω να φαω θα πρεπει να εχει αστερι μισελεν ο αλλος για να χρεωσει οσο λες. Αν λοιπον παω σε εστιατοριο θα δω τον καταλογο και αν κρινω οτι δεν μου αρεσει, δεν θα φαω κ θα φαω αλλου. τοσο απλο. Επισης συγκρινεις τιμες εστιατοριου με μονιμο προσωπικο κ παγια εξοδα, με το να φωναξεις μαστορα σπιτι σου.. Αν λοιπον φωναξω καποιον να μου μαγειρεψει σπιτι μου και φερει τον εξοπλισμο του, ξερω την δουλεια που κανει, και και και, ναι φιλε μου θα δικαιολογειται η τιμη του περισσοτερο σε σχεση με το να παω σε καποιο ενα εστιατοριο. ο καθενας με την δουλεια που παρουσιαζει, χρεωνει κ το ποσο που πιστευει πως αξιζει η δουλεια του. Για να μεινω στο ατοπο παραδειγμα που προσπαθησες να παραθεσεις, ειναι σαν να ερθει ο τουρκαλας ο σεφ που φτιαχνει μπριζολες κ θες να σου μαγειρεψει την μπριζολα κ να φας με 20 ευρω μαζι με γλυκακι... συγνωμη αλλα με αυτη την τιμη θα φας τα καμμενα παϊδακια του πεθερου σου μονο...
koulkos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καμία σχέση, πίστεψέ με, έχω δουλέψει και χρόνια σαν ΕΕ... Aπλά στο internet όλοι μοστράρουμε τις μουτσούνες μας σαν τους γαμάτους επαγγελματίες, που και σούπερ είμαστε στη δουλειά μας, και τσάμπα μαν, και δε κλέβουμε και σεντς από το κράτος... Χαβαλέ κάνω. Απλά επειδή είσαι αρκετά περίεργος θα σε χρέωνα 50,00 γιατί μετά θα είχαμε αναγούλες. Πέρα από την πλάκα, το πόσες δηλώσεις κάνεις εξαρτάται από τα κέφια του taxis, αν έχεις όλα τα στοιχεία, τι ημερομηνία είναι και γενικά εξαρτάται μόλις στο 20% από εσένα. Αν υποθέσουμε πως οι δηλώσεις ανοίγουν 1/3 και κλείνουν 30/6, τους πρώτους δύο μήνες στο περίπου, ψάχνεσαι στο taxis, δεν έχουν στείλει στοιχεία, ο πελάτης είναι στην κοσμάρα του γιατί εντάξει μωρέ, και στις 30/6 μέρα είναι. Μετά σκάει πχ η κυβέρνηση και δίνει επίδομα στέγασης αλλά χρειάζεται η τελευταία φορολογική δήλωση. Εκεί δεν σταματάει το τηλέφωνο γιατί εντάξει μωρέ, πρέπει να πάρουμε λεφτά και στείλε εσύ τη δήλωση στο έτσι και μόλις πάρω τα λεφτά θα σου δώσω και σένα. Εγώ είμαι σε φάση, δώσε σε μένα για να σου δώσουν και σένα και είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα. Πάντως αν θες να καταλάβεις πράγματα για το επάγγελμα μας δεν είμαι το τυπικό δείγμα, όχι γιατί είμαι ο μαμαω αλλά γιατί δεν καίγομαι. Είμαι μισθωτός και Ε.Ε., έχω τις επιχειρήσεις μου και διαλέγω τις δηλώσεις. Ο άλλος που έχει το γραφείο καίγεται γιατί τρέχουν τα νοίκια και το προσωπικό. 16 λεπτά πριν, divo είπε Στον φοροτεχνικο απο πανω πως θα σου φαινοτανε αν σου ελεγε 200€ η δειλωση; και αυτος μαστορας ειναι. Ξερει τους νομους ξερει τι πρεπει να σου γραψει και που. Ασε που λογικα με αυτα που λετε, η δηλωση σας πρεπει να ειναι πανω απο 30000 και οχι 5000 που δηλωσαν 6 στους 10. Βεβαια οχι με τιποτα ιδιαιτερο απλα με 2 κολληματα την μερα απο 50€ το καθενα. Αληθεια δυο κολληματα τη μερα κανετε; οποτε στις 30000-50000 γιατι να μην παρει και αυτος 200€ για τη μαστορια του; Εγώ το έχω δηλώσει στην παρέα μου, μόλις δω ηλεκτρολόγο και υδραυλικό με δηλωθέντα 20k θα αλλάξω επάγγελμα. Άμα έρθει η ώρα να δικαιολογηθεί η αγορά της νέας bmw όμως, σφίγγουν τα πράγματα. 1
mclein² Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 τα στρατοπεδα χωριστηκαν & το λουκετο ερχεται υπαρχει κανενας μαστορας να μου κανει κατι δουλειες & να με πληρωσει ή ολοι ειστε μ@λακες εδω μεσα ; ; ; 1
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, koulkos είπε Χαβαλέ κάνω. Απλά επειδή είσαι αρκετά περίεργος θα σε χρέωνα 50,00 γιατί μετά θα είχαμε αναγούλες. Πέρα από την πλάκα, το πόσες δηλώσεις κάνεις εξαρτάται από τα κέφια του taxis, αν έχεις όλα τα στοιχεία, τι ημερομηνία είναι και γενικά εξαρτάται μόλις στο 20% από εσένα. Αν υποθέσουμε πως οι δηλώσεις ανοίγουν 1/3 και κλείνουν 30/6, τους πρώτους δύο μήνες στο περίπου, ψάχνεσαι στο taxis, δεν έχουν στείλει στοιχεία, ο πελάτης είναι στην κοσμάρα του γιατί εντάξει μωρέ, και στις 30/6 μέρα είναι. Μετά σκάει πχ η κυβέρνηση και δίνει επίδομα στέγασης αλλά χρειάζεται η τελευταία φορολογική δήλωση. Εκεί δεν σταματάει το τηλέφωνο γιατί εντάξει μωρέ, πρέπει να πάρουμε λεφτά και στείλε εσύ τη δήλωση στο έτσι και μόλις πάρω τα λεφτά θα σου δώσω και σένα. Εγώ είμαι σε φάση, δώσε σε μένα για να σου δώσουν και σένα και είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα. Πάντως αν θες να καταλάβεις πράγματα για το επάγγελμα μας δεν είμαι το τυπικό δείγμα, όχι γιατί είμαι ο μαμαω αλλά γιατί δεν καίγομαι. Είμαι μισθωτός και Ε.Ε., έχω τις επιχειρήσεις μου και διαλέγω τις δηλώσεις. Ο άλλος που έχει το γραφείο καίγεται γιατί τρέχουν τα νοίκια και το προσωπικό. 39 λεπτά πριν, divo είπε Aπλά και οι 2 ξέρουμε ότι δεν είναι εφικτό να κάνεις δηλώσεις με ένα 20ρικο και με απόδειξη για αυτό το ποσό, πολλώ δε μάλλον να ζεις και να κρατάς λογιστικό γραφείο με αυτά τα νούμερα που λες Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ενδιαφέρον σε τέτοια θέματα είναι ότι ο καθένας μας (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) αξιολογεί το κόστος της δικής του δουλειάς που προσφέρει και για την οποία πληρώνεται σαν σύνολο και φυσικά του (μας) φαίνεται απόλυτα λογικό αλλά όταν έρθει η ώρα να κοστολογήσουμε και κυρίως να πληρώσουμε τη δουλειά του άλλου την χωρίζουμε "εις τα εξ ων συνετέθη" (πχ 3 τσιμπήματα με την ηλεκτροκόληση, ένα σιδεράκι και 13 λεπτά) πετώντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα όπως βενζίνες, εξοπλισμός (ναι, δεν του τα χάρισε κάποιος τα εργαλεία και άρα όχι μόνο πρέπει να τα αποσβέσει αλλά και να τα αντικαταστήσει), φόρους (αν δεν μιλάμε για μαύρα), κλπ. Σίγουρα κάποια νούμερα που καλούμαστε να πληρώσουμε με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να κάνουν εντύπωση αλλά η δύναμη του καταναλωτή είναι ότι μπορεί πάντα να πάει παρακάτω. Στον επόμενο που μπορεί να του ζητήσει 20 αντί για 50. Υπό την προϋπόθεση πάντα ότι θα μιλάμε για παρεμφερή ποιότητα δουλειάς. Γιατί αν πχ αποφασίσεις να βάψεις το σπίτι σου με 300 ευρώ και όχι με το 500άρι που ζήταγε εκείνος ο "κλέφτης" και καταλήξει να θέλει βάψιμο στο 6μηνο, ε τότε μάλλον δεν κέρδισες κάτι. Όταν κάποια στιγμή πριν κάνα 2μηνο χρειάστηκε να αλλάξω μπεκ στην κουζίνα αερίου που έχουμε αφού έβγαλα την μπουκάλα και συνδέθηκα με το αέριο (το ανέφερα σε κάποιο σχετικό θέμα στο φόρουμ) το κόστος των μπεκ ήταν 2-3 ευρώ και ο τεχνικός ζήτησε 50 ευρώ (με απόδειξη) για να έρθει και να τα περάσει. Σαφώς και δεν τα έδωσα, ειδικά αφού ψιλοπιάνουν τα χέρια μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τον κράξω κιόλας. Άσχετα τι θα μας βόλευε σαν καταναλωτές, αν αρχίσεις και αφαιρείς από τη ζητούμενη τιμή (50 ευρώ - φπα -βενζίνη -λειτουργικά έξοδα, κλπ) πραγματικά δεν ξέρω τι μένει. ΥΓ Για την ιστορία δεν είμαι τεχνικός και άρα δεν λέω τα παραπάνω γιατί με βολεύουν. Και σαν μισθωτός που είμαι, μια χαρά θα προτιμούσα όλες οι επισκέψεις τεχνικών να στοίχιζαν 10 ευρώ. Αλλά..... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από haris_216 4 1
mclein² Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Aπλά και οι 2 ξέρουμε ότι δεν είναι εφικτό να κάνεις δηλώσεις με ένα 20ρικο και με απόδειξη για αυτό το ποσό, πολλώ δε μάλλον να ζεις και να κρατάς λογιστικό γραφείο με αυτά τα νούμερα που λες Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε ξερω γραφειο κοντα στη μητροπολη που εχει 6 υπαλληλους μονο για απλες δηλωσεις. προφανως (?) τα φραγκα τα βγαζει απο τις μεγαλες επιχειρησεις αλλα το οτι απασχολει 6 ατομα για απλες διεκπεραιωτικες δηλωσεις κατι σημαινει.
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, mclein² είπε ξερω γραφειο κοντα στη μητροπολη που εχει 6 υπαλληλους μονο για απλες δηλωσεις. Kαι τις χρεώνει 20€ με απόδειξη κιόλας ;
mclein² Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Kαι τις χρεώνει 20€ με απόδειξη κιόλας ; γιες
dkstopo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Κολλημένο πίσω από καρέκλα τεχνικού στην Ιταλία. Ελεύθερη μετάφραση : "Όταν με πληρώνεται όπως θέλω εγώ παίρνετε την δουλειά που θέλετε εσείς. Όταν με πληρώνεται όπως θέλετε εσείς παίρνετε την δουλειά που θέλω εγώ." 6
koulkos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Aπλά και οι 2 ξέρουμε ότι δεν είναι εφικτό να κάνεις δηλώσεις με ένα 20ρικο και με απόδειξη για αυτό το ποσό, πολλώ δε μάλλον να ζεις και να κρατάς λογιστικό γραφείο με αυτά τα νούμερα που λες Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε Δεν είπα ποτέ πως είναι εύκολα τα πράγματα για τον Ε.Ε. Αλλά δεν ήρθε ποτέ κανείς μάστορας σπίτι μου και μου είπε, ξέρεις, χωρίς απόδειξη, το 50αρικο γίνεται 40. Όλοι λένε 50 και αν ακούσουν για απόδειξη βαράνε τλχ τον ΦΠΑ. Αυτός λοιπόν, ανάλογα πάντα τη δουλειά που θέλεις να σου κάνει, για μένα τρώει άκυρο. Όταν του τηλεφώνησα και του εξήγησα τι θέλω, μου είπε μια τιμή. Εκείνη την ώρα τηλεφωνώ σαν ιδιώτης και η τιμή είναι τελική. Δεν είμαι από αυτούς που φέρνουν τον ηλεκτρολόγο για μια δουλειά και του φορτώνουν άλλες 3-4 μέσα στην τιμή και τους λόγους τους εξήγησα πιο πάνω. Δεν κάνω δηλαδή αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν. Αλλά να υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Όχι 50ρικο ταρίφα. Και επειδή γνωρίζω και εγώ πόσο δύσκολο είναι να υπερφορολογείσαι για ότι κάνεις, είμαι από αυτούς που είμαι δεκτικός στο παζάρι (εκτός και αν η δουλειά απαιτεί οπωσδήποτε εγγύηση). Μην με κοροιδεύεις όμως στα μούτρα μου. 2
k_w_t Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, Black Demis είπε και όμως η φασαρία που έγινε από τον πελάτη ήταν άλλου επιπέδου ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο έφτασε... αντικαταστήσαμε απλά να την διώξουμε χωρίς να πληρώσει μια γιατί έπιανε κόσμο και έλεγε οτι είμαστε κλέφτες και για 5 λεπτα παιρνουμε 40 ευρω Εδω φταις και εσυ... Αφου ξερεις το ιστορικο της βλαβης και οτι την "εχεις την λυση" πετας ενα σε 2-3 το πολυ θα ειναι ετοιμο.. Φτιαχνεις το macbook το βαζεις σε μιαν ακρη ανοιχτο και εαν ερθει πιο νωρις της λες τωρα το τελειωσα...
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εδω φταις και εσυ... Αφου ξερεις το ιστορικο της βλαβης και οτι την "εχεις την λυση" πετας ενα σε 2-3 το πολυ θα ειναι ετοιμο.. Φτιαχνεις το macbook το βαζεις σε μιαν ακρη ανοιχτο και εαν ερθει πιο νωρις της λες τωρα το τελειωσα... το ξέρω οτι εγώ φταίω... απλά τον λυπήθηκα μόνο δεν έκλαιγε
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, koulkos είπε Βέβαια, ο μάστορας της ιστορίας μας, αν έρθει σε μένα για την φορολογική του δήλωση και του πω 50,00 ευρώ για Ε1 μόνο, θα πηδήξει από το παράθυρο, θα μου πει πως 2 κλικ πατάω και πριν προλάβω να του πω, μα και εγώ έχω ΦΠΑ, ΕΦΚΑ, φόρο, προγράμματα, νοίκι, γνώσεις και τα ρέστα, θα φύγει πετώντας και βρίζοντας με από μέσα του και θα πάει να δώσει τη δήλωση στο γιο του μπατζανάκη του που ξέρει από αυτά γιατί σπουδάζει λογιστική. Επομένως όλα αυτά που γράφτηκαν για φόρους, εισφορές και τα ρέστα τα διαβάζω βερεσε. Το 50% (και λίγο λέω) των μαστόρων δεν ξέρουν καν που έχουν το μπλοκάκι αποδείξεων - τιμολογίων (αν έχουν κάνει έναρξη). Στο άκουσμα και μόνο της λέξης έχουν βγάλει σπυριά. Το χρησιμοποιούν μόνο αν πάρουν δουλειές σε εταιρίες που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δουλέψουν μαύρα. Οι διαφορές των τεχνικών επαγγελμάτων με τα υπόλοιπα Ε.Ε. είναι η προσφορά και η αμεσότητα. Η προσφορά μέρα με τη μέρα μικραίνει γιατί όλοι σπούδασαν και θέλουν δουλειά γραφείου και η αμεσότητα έγκειται στο γεγονός πως θες δεν θες, δεν μπορείς να κάτσεις χωρίς φως, χωρίς νερό, χωρίς πόρτα, χωρίς κλειδαριά. Αυτά πληρώνουμε. Στο δια ταύτα. 50,00-60,00 ευρώ με αποδειξούλα ώστε να είμαι καλυμμένος ότι αύριο αν μου μείνει στα χέρια θα έρθει να τη διορθώσει χωρίς κόστος, είναι οκ. 50,00 μαύρα είναι πολλά και ας φάει ένα τόνο ηλεκτρόδια για να μάθει. Με αυτή τη λογική τον χειρούργο πρέπει να του λέμε καλημέρα και να του δίνουμε 500ρικο. Ναι ας την πάει στον γιο του μπατζανάκη και όταν ο φόρος που θα κληθεί να πληρώσει θα είναι μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ παραπάνω χωρίς να αυξήθηκαν τα εισοδήματα ή αν κληθεί ο φορολογούμενος για έλεγχο λόγω λάθους συμπλήρωσης, μην τον είδατε τον Παναή. Δεν χρειάζεται ούτε να απολογείται κάποιος ούτε να αναλύει τι έξοδα έχει στον πελάτη, να του πει οτι εγώ προσπαθώ να κάνω τις καλύτερες δυνατές τιμές και οτι με χαμηλότερες χρεώσεις δεν βγαίνω, αν δεν το καταλαβαίνει ας ψάξει άλλον επαγγελματία. Οι λογιστές την τελευταία δεκαετία αν και κάνουν την περισσότερη δουλειά τους από το taxis έχουν επιβαρυνθεί με το κόστος εκτύπωσης εγγράφων και δηλώσεων, ο πελάτης λέει εγώ σου δίνω τα 30-40 ευρώ μέσα σε αυτά είναι και αυτό το κόστος..... και τρέχα να αγοράζεις μελάνια και να συντηρείς εκτυπωτές......
christopher0016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι ας την πάει στον γιο του μπατζανάκη και όταν ο φόρος που θα κληθεί να πληρώσει θα είναι μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ παραπάνω χωρίς να αυξήθηκαν τα εισοδήματα ή αν κληθεί ο φορολογούμενος για έλεγχο λόγω λάθους συμπλήρωσης, μην τον είδατε τον Παναή. Δεν χρειάζεται ούτε να απολογείται κάποιος ούτε να αναλύει τι έξοδα έχει στον πελάτη, να του πει οτι εγώ προσπαθώ να κάνω τις καλύτερες δυνατές τιμές και οτι με χαμηλότερες χρεώσεις δεν βγαίνω, αν δεν το καταλαβαίνει ας ψάξει άλλον επαγγελματία. Οι λογιστές την τελευταία δεκαετία αν και κάνουν την περισσότερη δουλειά τους από το taxis έχουν επιβαρυνθεί με το κόστος εκτύπωσης εγγράφων και δηλώσεων, ο πελάτης λέει εγώ σου δίνω τα 30-40 ευρώ μέσα σε αυτά είναι και αυτό το κόστος..... και τρέχα να αγοράζεις μελάνια και να συντηρείς εκτυπωτές...... Σιγά το Τρομερό κόστος συντήρησης για μερικές φωτοτυπίες ενός Ε2 .. 0.10 cent;;. Αντί για 30 40 ευρώ καθαρά θα βγάλει 39.90€ η 29.90€ πολύ κλάψα είστε μερικοί ρε παιδί μου για το τίποτα.... Σαν Ελ επαγγελματίας άμα αρχίσω να γκρινιάζω γιατί έχω ανοικτό το a/c για να δροσίζεται ο πελάτης και γιατι επιβαρυνομαι εγώ.. η γιατί χαλάω χαρτί για την ταμειακή μηχανή κτλπ κτλπ. Ε γιατί πληρώνομαι για υπηρεσίες που προσφέρω μέσα στα λεφτά που παίρνω είναι και τα έξοδα χαρτιά a/c καύσιμα κτλπ αυτό με της φωτοτυπίες μου θυμίζει έναν γνωστό που κλαίγεται για το χαρτι κουζίνας που χαλάει για να καθαρίζει τα τζάμια του χαχα το αναφέρει σαν το τρομερό έξοδο.. ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα