wand5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Σκέφτηκα να δημιουργήσω μία σελίδα όπου θα μπορούν οι άνθρωποι να μιλούν και να ξεσπούν, σε 1-προς-1 συζητήσεις, όπου ο ένας θα ακούει και ο άλλος θα ξεσπά/θα μιλά για κάτι που τον απασχολεί, φυσικά με ανωνυμία. Απλά κάποιος να "ακούει" κάποιον που θέλει/έχει ανάγκη να μιλήσει.. όχι αυτές οι βλακείες που την πέφτει ο ένας στον άλλον ή "γνωριμίες". Είναι μόνο μία ιδέα. Θα ήθελε κανένας να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο; Θα είχε κανέναν αντίκτυπο στην Ελλάδα; (μας θεωρώ πιο κλειστούς σε σχέση με άλλους λαούς). 1
magnam Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Why not? Είμαι καλός στο να ακούω και στο να βρίσκω λύσεις. Εάν βοηθηθεί κάποιος από αυτό, γιατί όχι;
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερον φαινεται, πολυ καλη σκεψη. Πολυς κοσμος εκφραζεται και πιο ανετα μεσα απ τον γραπτο λογο απ οτι μεσα απ τον προφορικο Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από Kostasspil 2
sensai Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 είναι δυνατή ιδέα σβήσε το topic πριν το δει κανένας πονηρός
Ison_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Καλή ιδέα. Το δύσκολο θα είναι να βρεις ένα τρόπο ώστε να μη ξεπέσει σε chat room γνωριμιών και να κρατήσει τον χαρακτήρα του.
duende Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 το εκανε το insomnia με το μπλα-μπλα πριν απο σενα 😋 1
katergaris79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Χμ, ανάλογα τη βαρύτητα που θα δώσει ο πρώτος στη γνώμη του δεύτερου. Δύσκολες περιπτώσεις μπορεί να καταλήξουν πολύ πολύ άσχημα μετά από μια λάθος γνώμη/απάντηση.
G.TH. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Να αντιγράψεις το Ομε τιβι αλλά με θολούρα στα πρόσωπα για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια φλερτ.
wand5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Τα έχω σκεφτεί όλα (σχεδιασμός, λειτουργία και τρόπο να αποφύγω τις "γνωριμίες" και τα ανάλογα). Αλλά ειλικρινά φαίνονται δύσκολα να τα μεταφέρεις από ιδέα σε πραγματικότητα..
kleo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 πλάκα πλάκα καλή φάση. Είναι τόσοι άνθρωποι που έχουν την ανάγκη πολλές φορές να πούνε κάτι. πχ για το πως τους παράτησε η γκόμενα, πως ρίξανε τη γειτόνισσα. εγώ θα συμμετείχα, έχω πολλές ιστορίες να πω.
wired_1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, kleo1 είπε πως ρίξανε τη γειτόνισσα Καλή η γειτόνισα ;; 😁
ELTASSOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Εμενανε που το κομμα μου πατωσε και δεν μπηκε στη βουλη ποιος θα με ακουσει?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα