Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να δημιουργήσω μία σελίδα όπου θα μπορούν οι άνθρωποι να μιλούν και να ξεσπούν, σε 1-προς-1 συζητήσεις, όπου ο ένας θα ακούει και ο άλλος θα ξεσπά/θα μιλά για κάτι που τον απασχολεί, φυσικά με ανωνυμία. 
Απλά κάποιος να "ακούει" κάποιον που θέλει/έχει ανάγκη να μιλήσει.. όχι αυτές οι βλακείες που την πέφτει ο ένας στον άλλον ή "γνωριμίες".
Είναι μόνο μία ιδέα. Θα ήθελε κανένας να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο; Θα είχε κανέναν αντίκτυπο στην Ελλάδα; (μας θεωρώ πιο κλειστούς σε σχέση με άλλους λαούς). 

• Like 1
Δημοσ.

Why not? Είμαι καλός στο να ακούω και στο να βρίσκω λύσεις. Εάν βοηθηθεί κάποιος από αυτό, γιατί όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερον φαινεται, πολυ καλη σκεψη. Πολυς κοσμος εκφραζεται και πιο ανετα μεσα απ τον γραπτο λογο απ οτι μεσα  απ τον προφορικο

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
Δημοσ.

Καλή ιδέα. Το δύσκολο θα είναι να βρεις ένα τρόπο ώστε να μη ξεπέσει σε chat room γνωριμιών και να κρατήσει τον χαρακτήρα του.

Δημοσ.

Χμ, ανάλογα τη βαρύτητα που θα δώσει ο πρώτος στη γνώμη του δεύτερου. Δύσκολες περιπτώσεις μπορεί να καταλήξουν πολύ πολύ άσχημα μετά από μια λάθος γνώμη/απάντηση.

Δημοσ.

Να αντιγράψεις το Ομε τιβι αλλά με θολούρα στα πρόσωπα για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια φλερτ.

Δημοσ.

Τα έχω σκεφτεί όλα  (σχεδιασμός, λειτουργία και τρόπο να αποφύγω τις "γνωριμίες" και τα ανάλογα). 

Αλλά ειλικρινά φαίνονται δύσκολα να τα μεταφέρεις από ιδέα σε πραγματικότητα.. 

Δημοσ.

πλάκα πλάκα καλή φάση.

Είναι τόσοι άνθρωποι που έχουν την ανάγκη πολλές φορές να πούνε κάτι.

πχ για το πως τους παράτησε η γκόμενα, πως ρίξανε τη γειτόνισσα.

εγώ θα συμμετείχα, έχω πολλές ιστορίες να πω. 

Δημοσ.

Εμενανε που το κομμα μου πατωσε και δεν μπηκε στη βουλη ποιος θα με ακουσει?...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...