Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζω ότι η Τσεχία ανήκει στην Ε.Ε., απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν δασμοί για παραγγελίες από εκεί λόγω του διαφορετικού νομίσματος. 

Δημοσ.

Φυσικά και είναι, μπορείς να παραγγείλεις άφοβα ότι θέλεις, δεν θα έχεις τελωνείο.

Λογικά θα συμφέρει να κάνεις την παραγγελία σε Τσέχικη Κορώνα έτσι ώστε η ισοτιμία να υπολογιστεί στην Ελληνική Τράπεζα γιατί οι ιστοσελίδες δεν είναι και τόσο ευνοϊκές σε αυτό το θέμα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Axelq είπε

Λογικά θα συμφέρει να κάνεις την παραγγελία σε Τσέχικη Κορώνα έτσι ώστε η ισοτιμία να υπολογιστεί στην Ελληνική Τράπεζα γιατί οι ιστοσελίδες δεν είναι και τόσο ευνοϊκές σε αυτό το θέμα.

Όταν πληρώνεις με PayPal δεν γίνεται αυτόματα η μετατροπή? Όπως με τις λίρες και τα δολάρια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Ο δασμός είναι ειδικός κρατικός φόρος, έμμεσος, που επιβάλλεται στα διάφορα εμπορεύματα κατά την εισαγωγή ή εξαγωγή τους.

Συνεπώς ο δασμός διακρίνεται σε εισαγωγικό και σε εξαγωγικό δασμό.

Δεν υπαρχουν δασμοι εντος ΕΕ

Επεξ/σία από vagos789
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xacti είπε

Όταν πληρώνεις με PayPal δεν γίνεται αυτόματα η μετατροπή? Όπως με τις λίρες και τα δολάρια? 

Δεν έχω πολύ εμπειρία σε πληρωμές με PayPal, αυτό πρέπει να το απαντήσει κάποιος άλλος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xacti είπε

Ανάλογα πως το έχεις ρυθμίσει. Έχω εγώ βάλει να κάνει η κάρτα την μετατροπή γιατι έτσι έρχεται καλύτερη ισοτιμία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...