johnyb73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, 29gk είπε Oτι ναι ομως. Δεν υπαρχει αιτιολογια ιδιοκατοικησης πλεον. Υπαρχει συμβολαιο και καθορισμενος χρονος και ληξη συμβολαιου με δυνατοτητα νεου/ανανεωσης ή αποχωρησης του ενοικιαστη. Εντος συμβολαιου και βασικα 3ετιας δεν υπαρχει τιποτε αλλο. ολα αυτα που γραφεις σωστα.η ψευδη δηλωση εχει ποινη 2 χρονια ειτε εγραψες κατι που εχει περιουσιακο οφελος ενω ξερεις οτι δεν αληθευει , ειτε γραψεις οτι ο Ηλιος ανατέλει τα μεσανυχτα.
29gk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Για ποια δηλωση μιλας; Για αυτην που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει κανεις λογω νομου και προστασιας και βασικοτερα της 3ετιας ή για καποια αλλη; Και ξαναλεω. Και να γραφεις ξερεις και τι παιζει γνωριζεις και τα πονηρα τα εχεις υποψιν σου, αλλα η δηλωση ειναι ταλαιπωρος. Θα μου πεις σε δημοσια και ειδικα ανωνυμα φορυμακια, ποινες δεν υπαρχουν αλλα τεσπα, φωναζει ομως.
johnyb73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, 29gk είπε Για ποια δηλωση μιλας; Για αυτην που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει κανεις λογω νομου και προστασιας και βασικοτερα της 3ετιας ή για καποια αλλη; Και ξαναλεω. Και να γραφεις ξερεις και τι παιζει γνωριζεις και τα πονηρα τα εχεις υποψιν σου, αλλα η δηλωση ειναι ταλαιπωρος. Θα μου πεις σε δημοσια και ειδικα ανωνυμα φορυμακια, ποινες δεν υπαρχουν αλλα τεσπα, φωναζει ομως. δηλαδη τι αξιοποινο κανω εγω η εκεινος αν θελει να διασφαλισει οτι φευγει για τους σωστους λογους; αν ειναι παραμυθι αυτο που λεει ο ιδιοκτητης θα διστασει να κανει την υπευθυνη δηλωση και αυτο ειναι το σκεπτικο. Στις 19/7/2019 στις 12:27 ΠΜ, DrLo είπε δεν έχει καμία σημασία τι έχει στο συγκεκριμένο θέμα. Εγώ δε σε ξέρω δε σε έχω δει καν. Μπορώ να σου κάνω αγωγή ότι μου χρωστας χρήματα. Το ότι σου κάνω αγωγή, ότι ασκω ένα νόμιμο δικαίωμά μου ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, ΣΩΣΤΑ ή ΛΑΘΟΣ (αυτό άλλωστε είναι το νόημα της εκδίκασης) δεν μπορεί να είναι "συκοφαντική δυσφήμιση" (όροςπου δεν έχει να κάνει καν με το θέμα και προφανώς τον χρησιμοποθείς λάθος για αυτό που "νομίζεις" ότι είναι συκοφαντική δυσφήμιση, but anyway). το σκελος της απατεωνιας που ακριβως το τοποθετείς αγαπητε φιλε; υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι τα κανουν αυτα. ισως απο αναγκη της στιγμης οπως εγραψε ενας φιλος πιο πανω οτι πληρωσε πολλα για επισκευες και δε μπορει να τα διεκδικησει σαν επισκευεις και επινοησε αυτη την οδό. δε ειναι σωστο βεβαια , αλλα το θεωρει ισως δικαιο σε σχεση με τα πραγματικα γεγονοτα . ζημιες κλπ εδω να πω οτι οσο ξερω εγω οι ζημιες κλπ δικαιολογουνται εως 5% του ενοικιου εφόσον ειναι ευθυνη του ενοικιαστη που ειναι στις λιγοτερες περιπτωσεις. δηλαδη μεχρι 5% των ενοικιων που εχει λαβει ο ιδιοκτητης δε μπορει να κανει τιποτα θεωρειται φθορα λογω χρησης.
DrLo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnyb73 είπε δηλαδη μεχρι 5% των ενοικιων που εχει λαβει ο ιδιοκτητης δε μπορει να κανει τιποτα θεωρειται φθορα λογω χρησης. Τι εννοείς "ζημιά" μέχρι 5% των ενοικίων. Αν πχ σο έχω δώσει 120 ενοίκια (10 έτη) των 500 ευρώ, δηλαδή 60.000 ερώ, μπορώ να σου γκρεμίσω τοίχους αξίας 3.000 ευρώ αν όλα τα άλλα είναι ΟΚ ? Ρωτάω γιατί έτσι οπως το διατυπώνεις έχει 2 "αναγνώσεις" : 1. αν ζημιές ευθύνη του ενοικιαστή μέχρι 5% δικαιολογούνται τότε μπορει, αδικαιολόγητα, να μην είναι υπέυθυνος για αυτές (πχ ακόμα και αν γκρεμίσει τοίχους ή ξερωγω να ξηλώσει πλακάκια μέχρι 5% αξίας) - αυτό προστατεύει τον ενοικιαστή 2. Φθορές λόγω χρήσης μπορεί να δικαιολογηθούν αν είναι μέχρι 5%, αν διαπιστωθουν παραπάνω δεν μπορούν ευλογα να αποδοθουν σε "φθορά χρήσης" και άρα πρέπει να πληρωθούν σε κάθε περίπτωση από τον ενοικιαστή (αυτό προστατεύει τον ιδιοκτήτη) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από DrLo
johnyb73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, DrLo είπε Τι εννοείς "ζημιά" μέχρι 5% των ενοικίων. Αν πχ σο έχω δώσει 120 ενοίκια (10 έτη) των 500 ευρώ, δηλαδή 60.000 ερώ, μπορώ να σου γκρεμίσω τοίχους αξίας 3.000 ευρώ αν όλα τα άλλα είναι ΟΚ ? σε αυτο το μοτιβο ναι δεν ξερω ποσο πισω μπορεις να πας....πιστευω μεχρι 5ετια χωρις να ειμαι σιγουρος. παντως αυτο το ποσο το δικαιολογει και η εφορια σαν φυρα χωρις να ρωτησει τι και πως...
DrLo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, johnyb73 είπε σε αυτο το μοτιβο ναι δεν ξερω ποσο πισω μπορεις να πας....πιστευω μεχρι 5ετια χωρις να ειμαι σιγουρος. παντως αυτο το ποσο το δικαιολογει και η εφορια σαν φυρα χωρις να ρωτησει τι και πως... To "τι διακιολογεί η εφορία" είναι άλλο πράγμα. Η εφορία έχει ποσοστό αποσβέσεων στα πάγια μια εταιρείας κάθε χρόνο. Αυτό δε σσημα΄νει κάποιος που τα νοικιάζει από αυτήν μπορεί να τα καταστρέψει αδικαιολογητως. Αν πχ νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο μια εταιρείας leasing και αυτό απόσβέναιται Χ% το χρόνο από τα πάγια της, δεν σημαίνει ότι μπορείς να του προκαλέσεις ζημιές αυτής της αξίας χωρίς καμία παραπάνω αιτιολόγηση. . Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Βρίσκω πιο "λογική" την 2η ανάγνωση που έγραψα παραπάνω. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από DrLo
johnyb73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, DrLo είπε To "τι διακιολογεί η εφορία" είναι άλλο πράγμα. Η εφορία έχει ποσοστό αποσβέσεων στα πάγια μια εταιρείας κάθε χρόνο. Αυτό δε σσημα΄νει κάποιος που τα νοικιάζει από αυτήν μπορεί να τα καταστρέψει αδικαιολογητως. Αν πχ νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο μια εταιρείας leasing και αυτό απόσβέναιται Χ% το χρόνο από τα πάγια της, δεν σημαίνει ότι μπορείς να του προκαλέσεις ζημιές αυτής της αξίας χωρίς καμία παραπάνω αιτιολόγηση. . Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Βρίσκω πιο "λογική" την 2η ανάγνωση που έγραψα παραπάνω. εγω το λεω σαν φθορα λογω χρήσης και σε καμια περιπτωση απο δόλο η οποια προθεση
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, johnyb73 είπε εδω να πω οτι οσο ξερω εγω οι ζημιες κλπ δικαιολογουνται εως 5% του ενοικιου εφόσον ειναι ευθυνη του ενοικιαστη που ειναι στις λιγοτερες περιπτωσεις. δηλαδη μεχρι 5% των ενοικιων που εχει λαβει ο ιδιοκτητης δε μπορει να κανει τιποτα θεωρειται φθορα λογω χρησης. Αυτά που λες πως ξέρεις είναι εντελώς λάθος, αυτό το 5% έχει να κάνει με τη φορολογία των εισοδημάτων από ακίνητα, και όχι με τη μη ευθύνη των ζημιών του μισθωτή στο μίσθιο όπως νομίζεις. Με λίγα λόγια η εφορία αναγνωρίζει ποσοστό 5% των συνολικών εισοδημάτων από ακίνητα ως δαπάνες για επισκευή, συντήρηση, ανακαίνιση ή άλλες πάγιες και λειτουργικές δαπάνες.
johnyb73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτά που λες πως ξέρεις είναι εντελώς λάθος, αυτό το 5% έχει να κάνει με τη φορολογία των εισοδημάτων από ακίνητα, και όχι με τη μη ευθύνη των ζημιών του μισθωτή στο μίσθιο όπως νομίζεις. Με λίγα λόγια η εφορία αναγνωρίζει ποσοστό 5% των συνολικών εισοδημάτων από ακίνητα ως δαπάνες για επισκευή, συντήρηση, ανακαίνιση ή άλλες πάγιες και λειτουργικές δαπάνες. αυτο φιλε μου. αλλα οι ιδιοκτητες θελουν ολα τα χρηματα να πανε στη τσεπη τους. και να πληρωσει αλλος στην επισκευη. ο προηγουμενος και καινουργιος....καποιος εκτος απο αυτους.
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, johnyb73 είπε αυτο φιλε μου. αλλα οι ιδιοκτητες θελουν ολα τα χρηματα να πανε στη τσεπη τους. και να πληρωσει αλλος στην επισκευη. ο προηγουμενος και καινουργιος....καποιος εκτος απο αυτους. Αυτό που γράφεις τώρα φίλε μου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτό που είχες γράψει πριν.
johnyb73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που γράφεις τώρα φίλε μου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτό που είχες γράψει πριν. ζηταω συγνωμη για την οποιαδηποτε παρεξηγηση.σιγουρα παντως δε ειχα σκοπο να ξεσηκωσω καποιον να τα σπασει και να φυγει.δε ξερω αν ετσι οπως το εγραψα φανηκε ετσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα