Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

και τι να κανω να κατσω να τσακωθω με τη μιση πλαζ? αφου εισαστε πρεζακια στη κυριολεξια και παρεξηγιεστε αμα σας πουν να πατε πιο περα ή να το σβησετε. οποτε μη μπερδευεις την ανοχη με οτι δεν υπαρχει προβλημα.

επισης δεν απαντας, ειναι λογικο να μην παει ο καπνιστης πιο περα και να μη πεταει το καπνο του στους υπολοιπους? ναι ή ου?

Αν νομίζεις οτι έχω όρεξη για τσακωμούς είσαι γελασμένος... Στο λέω γιατί κάτι χαρακτηρισμοί τύπου πρεζάκια ή εκφράσεις πετάω τον καπνό πάνω σου, μέχρι στιγμής δεν κολλάνε στην συζήτηση μας...

Εκτός και αν πάλι εσύ έχεις δει όλους τους καπνιστές να ανάβουν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο μην σου πω και δύο ταυτόχρονα και όλοι όσοι καπνίζουν έρχονται και φυσούν τον καπνιστό πρόσωπο σου...

Το λέω αυτό γιατί κανένας, ακόμα, δεν απάντησε σοβαρά πως και πια είναι τα όρια επικινδυνότητας του τσιγάρου σε ανοικτό χώρο... δηλ σε απόσταση 5 μέτρων, πόσοι καπνιστές πρέπει να είναι για να σε κάνουν παθητικό καπνιστή και να βάλουν σε κυνδινο την ζωή σου...

• Like 2
  • Απαντ. 910
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Εγώ έχω πάει… εσύ δεν ξέρω…

Θα συμφωνήσω ότι τα μαγαζιά τους τις καθημερινές κλείνουν ιδιαίτερα νωρίς για τα δικα μας γούστα, αλλά μην λέμε μ@@@κιες ότι δεν έχουν μαγαζιά…

Απλά εκεί σέβονται τον διπλανό τους και δεν είναι Γαϊδούρια ξεκαπίστρωτα σαν εσάς…

Ε άμα έχεις πάει στα εξωτερικά είσαι πολύ IN και είδες αμέσως την διαφορά με εμάς τους απολίτιστους. Να πας στην Αγγλία που είναι όλοι ζάντα και σέρνονται τα βράδια απο το αλκοόλ σαν τα ζώα και να επιβάλεις ποτοαπαγόρευση. Να πας στην Γερμανία να κλείσεις τα μπουρδέλα με ζώα. Και να πας στο Παρίσι και να πέσεις κάτω και αν σε σηκώσει κάποιος Γάλλος να με αφοδέψεις.

Σου αφιερώνω το Νεοελληνας του Τζιμάρα του Πανούση και σε όλους τους άλλους εδώ μέσα που το παίζουν τζιτζί-πωπω και κουλτούρα επειδή πήγαν στας Ευρώπας.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saggitaro είπε

Με αυτή τη λογική δε θα έπρεπε να γίνεται τίποτα πάνω στη γή.

Εγω απλα λεω οτι ειναι υποκρισια το κρατος να τα πουλαει (γιατι κονομαει) και απο την αλλη να λεει εγω θελω το καλο σας και οποτε απαγορευω το καπνισμα

οποιος δεν θελει πολυ απλα δεν παει σε ενα τετοιο μαγαζι και απορω πως ζοριζονται τοσο καποιοι για να προβαινουν σε χαρακτηρισμους

ποσο λογικο δηλαδη ειναι το να ζηταει καποιος που δεν καπνιζει να μην καπνιζουν και ολοι οι υπολοιποι..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Αν νομίζεις οτι έχω όρεξη για τσακωμούς είσαι γελασμένος... Στο λέω γιατί κάτι χαρακτηρισμοί τύπου πρεζάκια ή εκφράσεις πετάω τον καπνό πάνω σου, μέχρι στιγμής δεν κολλάνε στην συζήτηση μας...

Εκτός και αν πάλι εσύ έχεις δει όλους τους καπνιστές να ανάβουν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο μην σου πω και δύο ταυτόχρονα και όλοι όσοι καπνίζουν έρχονται και φυσούν τον καπνιστό πρόσωπο σου...

Το λέω αυτό γιατί κανένας, ακόμα, δεν απάντησε σοβαρά πως και πια είναι τα όρια επικινδυνότητας του τσιγάρου σε ανοικτό χώρο... δηλ σε απόσταση 5 μέτρων, πόσοι καπνιστές πρέπει να είναι για να σε κάνουν παθητικό καπνιστή και να βάλουν σε κυνδινο την ζωή σου...

καλα καληνυχτα. αμα καμια μερα ξεκολλησεις απ το ναρκωτικο σου ξαναδιαβασε τι εχεις γραψει, ισως τοτε καταλαβεις γιατι ταιριαζει γαντι ο χαρακτηρισμός.

παντως ουτε εγω εχω ορεξη για τσακωμους, οτι βλεπω λεω, και αυτο που βλεπω ειναι ανθρωπους χωρις κανενα σεβασμο και ενδιαφερον για τον διπλανο τους και χωρις καμια ελπιδα ν αλλαξουν αμα δε πεσει βουρδουλας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mixail-1 είπε

Εγω απλα λεω οτι ειναι υποκρισια το κρατος να τα πουλαει (γιατι κονομαει) και απο την αλλη να λεει εγω θελω το καλο σας και οποτε απαγορευω το καπνισμα

οποιος δεν θελει πολυ απλα δεν παει σε ενα τετοιο μαγαζι και απορω πως ζοριζονται τοσο καποιοι για να προβαινουν σε χαρακτηρισμους

ποσο λογικο δηλαδη ειναι το να ζηταει καποιος που δεν καπνιζει να μην καπνιζουν και ολοι οι υπολοιποι..

Κοίτα τον σωστό είναι η γενική απαγόρευση και συμφωνώ απόλυτα ότι είναι υποκρισία η μερική απαγόρευση αλλά που φτασαμε από κάπου θα πρεπει να ξεκινήσει... εεεε ένα πρώτο βήμα είναι από εκεί που κάνει κακό στον διπλανό σου...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mixail-1 είπε

Καταρχάς δεν μίλησε κανείς για καθολική απαγόρευση,το νομοσχέδιο απαγορέυει το κάπνισμα σε συγκεκριμένους χώρους.
Και στα sex shop πωλούνται πολλά πράγματα αλλά ο νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς σε εμποδίζει να τα χρησιμοποιήσεις δημόσια,με λίγα λόγια περιορίζει και οριοθετεί.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

δεν εχουν μαγαζια να αδειάσουν. έχεις παει ολλανδια? γερμανια? ψαχνεις καφετερια στο google maps να πιεις ενα ρημαδι καφε. εδω ο καφες έρχετε με ντελίβερι αν δεν μπορω να παω. η συγκριση της ελλάδας με βορειες χωρες σε οποιοδήποτε επιπεδο ειναι αστεία. 

Δεν έχουν μαγαζιά να αδειάσουν ;;; 

Το διάβασαμε και αυτό .

Μια χαρά μαγαζιά  υπάρχουν ΟΛΩΝ των ειδών  και καφέ  και pub  και εστιατόρια και club . ΕΛΕΟΣ με τις ανακρίβειες για να υποστηρίξετε την πρεζα σας . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

καλα καληνυχτα. αμα καμια μερα ξεκολλησεις απ το ναρκωτικο σου ξαναδιαβασε τι εχεις γραψει, ισως τοτε καταλαβεις γιατι ταιριαζει γαντι ο χαρακτηρισμός.

παντως ουτε εγω εχω ορεξη για τσακωμους, οτι βλεπω λεω, και αυτο που βλεπω ειναι ανθρωπους χωρις κανενα σεβασμο και ενδιαφερον για τον διπλανο τους και χωρις καμια ελπιδα ν αλλαξουν αμα δε πεσει βουρδουλας

Καταλαβαίνεις οτι φτάνεις στο όριο του να κυνηγάς φαντάσματα... σαλαμοποιηση κάνεις δυστυχώς και μάλιστα χωρίς καν να το καλύπτεις... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κοίτα τον σωστό είναι η γενική απαγόρευση και συμφωνώ απόλυτα ότι είναι υποκρισία η μερική απαγόρευση αλλά που φτασαμε από κάπου θα πρεπει να ξεκινήσει... εεεε ένα πρώτο βήμα είναι από εκεί που κάνει κακό στον διπλανό σου...

Υποκρισία γιατί;
Δηλαδή η γκρεμός η ρέμα πεδιάδα δεν υπάρχει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saggitaro είπε

Υποκρισία γιατί;

Μα γιατί δεν διαβάζεις το δεύτερο μέρος της προτασης μου??? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Saggitaro είπε

Υποκρισία γιατί;

οπως ανεφερα παραπανω σε ολους τους δημοσιους χωρους ειναι δικαιωμα του κρατους να απαγορευει η' να επιτρεπει

σε ιδιωτικους χωρους ομως οχι

καθε μερα αναπνεουμε χιλια μυρια καυσαερια απο τα αυτοκινητα και καρκινους απο της βιομηχανιες γιατι δεν απαγορευουμε και εκει την κυκλοφορια και να κλεισουμε και οσα εργοστασια ρυπαινουν νερο αερα κτλ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mixail-1 είπε

σε ιδιωτικους χωρους ομως οχι

τι εννοεις σε ιδιωτικους χωρους οχι? οπως σου επιβαλλει να μη κοβουν βολτα κατσαριδες στην κουζινα σου αν θες αδεια υγειονομικου ενδιαφεροντος, ετσι μπορει να σου επιβαλει και να μη καπνιζουν στο σαλονι του καταστηματος σου.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φίλε, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είμαστε σ' ένα κτίριο, να βγεις έξω να καπνίσεις, να κάτσεις καμιά ώρα περιμένοντας, να γυρίσεις και με το που γυρίσεις να γεμίσει τσιγαρομπόχα όλη η αίθουσα με το που πεις μια λέξη;

Έχετε ιδέα πόσο δυνατό είναι το τσιγάρο ή νομίζεις ότι επειδή για σένα είναι νερό και για τους υπόλοιπους είναι εντάξει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, obby είπε

Φίλε, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είμαστε σ' ένα κτίριο, να βγεις έξω να καπνίσεις, να κάτσεις καμιά ώρα περιμένοντας, να γυρίσεις και με το που γυρίσεις να γεμίσει τσιγαρομπόχα όλη η αίθουσα με το που πεις μια λέξη;

Έχετε ιδέα πόσο δυνατό είναι το τσιγάρο ή νομίζεις ότι επειδή για σένα είναι νερό και για τους υπόλοιπους είναι εντάξει;

Και που βάζω σε κίνδυνο την ζωή σου σε αυτό???

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, fredd0 είπε

τι εννοεις σε ιδιωτικους χωρους οχι? οπως σου επιβαλλει να μη κοβουν βολτα κατσαριδες στην κουζινα σου αν θες αδεια υγειονομικου ενδιαφεροντος, ετσι μπορει να σου επιβαλει και να μη καπνιζουν στο σαλονι του καταστηματος σου.

κοιτα εδω εχεις αδικο

εδω εγω λεω θελει τροποποιηση του καταστατικου γιατι με τοσους πακιστανους και ινδους των οποιων η κατσαριδα ειναι τροφιμο και μαλιστα με πολλη μεγαλη θρεπτικη αξια θα πρεπει ολοι μας να τρωμε κατσαριδες

κοιτα τωρα περα απο την πλακα αν ειχες μαγαζι θα καταλαβαινες τι εννοω..

δεν λεω οτι το να καπνιζεις ειναι οτι καλυτερο αλλα θα πρεπει να καταλαβεις οτι σε ενα χωρο που ειναι ιδιοκτησια σου θα πρεπει να επιλεγεις τι θες αρκει να τηρουνται καποιοι κανονες

το ιδιο πραγμα ειναι και στο υγειονομικου και μην νομιζεις οτιθ δεν παιρνεις αδεια με κατσαριδες παρελαση..

αν τωρα εσυ δεν καπνιζεις δεν πας σε αυτο το μαγαζι..

Επεξ/σία από Mixail-1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...