mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, primeragt είπε Το οτι βγαινουν χιλιαδες φωτο καθημερινα απο πολιτες με αγνωστους μεσα σε καθε μορφης φορουμ και fb δεν τις κανει νομιμες. Αν για τον οποιοδηποτε λογο καποιος εχει συμφερον η ειναι τρελος η whatever και θελει να κυνηγησει καποιον που δημοσιευσε φωτο του χωρις την συγκαταθεση του εχει καθολα το δικαιωμα να το κανει και ειναι 100% συμφωνος με το νομο. Είδες τις νομικές διευκρινίσεις που ανέφερα παραπάνω;
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, mic2mic είπε Είδες τις νομικές διευκρινίσεις που ανέφερα παραπάνω; είδες το edit μου ;
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε είδες το edit μου ; Το είδα, αλλά άσχετα με το αν το θεωρείς γελοίο, αυτός είναι ο νόμος. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Σκέψου π.χ. αν ένα κανάλι κάνει ρεπορτάζ σε μια καφετέρια και μετά βγουν 10 πελάτες και πουν "δεν έπρεπε να με δείξεις γιατί δεν έδωσα την συγκατάθεσή μου και ήμουν με την γκόμενα και μου δημιούργησες προβλήματα στο σπίτι". Σου φαίνεται λογικό; Σου φαίνεται λογικό να μπορεί να μηνύσει κάποιος επειδή φαίνεται background στην φωτογραφία που ανέβασε κάποιος με τους φίλους του στο λιμάνι των Χανίων ή στον Παρθενώνα;
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Το είδα, αλλά άσχετα με το αν το θεωρείς γελοίο, αυτός είναι ο νόμος. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Σκέψου π.χ. αν ένα κανάλι κάνει ρεπορτάζ σε μια καφετέρια και μετά βγουν 10 πελάτες και πουν "δεν έπρεπε να με δείξεις γιατί δεν έδωσα την συγκατάθεσή μου και ήμουν με την γκόμενα και μου δημιούργησες προβλήματα στο σπίτι". Σου φαίνεται λογικό; Σου φαίνεται λογικό να μπορεί να μηνύσει κάποιος επειδή φαίνεται background στην φωτογραφία που ανέβασε κάποιος με τους φίλους του στο λιμάνι των Χανίων ή στον Παρθενώνα; Είσαι δικηγόρος και το λες με τέτοια σιγουριά ή επειδή το διάβασες σε ένα site το λες ;
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Είσαι δικηγόρος και το λες με τέτοια σιγουριά ή επειδή το διάβασες σε ένα site το λες ; Δεν είμαι δικηγόρος αλλά αυτός είναι ο νόμος. Δεν χρειάζεται να είμαι δικηγόρος για να τον ξέρω. Ξέρεις εσύ κάποιο site ή κάποιον δικηγόρο που να υποστηρίζει το αντίθετο; Αν ίσχυε αυτό που λες πρακτικά όλοι θα μπορούσαμε να ζήσουμε από τις αποζημιώσεις των φωτογραφιών και των βίντεο που μας ανεβάζουν κάποιοι.
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, mic2mic είπε Είδες τις νομικές διευκρινίσεις που ανέφερα παραπάνω; Οι νομικες διευκρινησεις που εβαλες καταρχας δεν ειναι απο νομο αλλα απο φωτογραφικο site. Δες το νομο! Εδω δεν τραβανε πλεον τα αυτοκινητα απο μπροστα να φαινεται ΠΟΙΟΣ ειναι ο οδηγος οταν παρανομει αλλα τραβανε απο πισω γιατι παραβιαζει τα δικαιωματα του και για αυτο ακριβως το λογο απαγορευονται οι καμερες ασφαλειας που καλυπτουν και μερος του δρομου, οι καμερες στα αυτοκινητα που υπαρχουν για να τραβηξει κανεις κανα τροχαιο και να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας. Απαγορευονται αυτες και νομιζεις οτι επιτρεπεται να τραβαει καποιος τον οποιοδηποτε χωρις συγκαταθεση? Το οτι δεν ενδιαφερει κανενα οταν φωτογραφιζεις ενα χωρο η ενα δρομο δεν το κανει και νομιμο. Τα τηλεοπτικα συνεργεια απο την αλλη κανουν συγκεκριμενη δουλεια και εχουν αδειες για αυτο το λογο.
nicksoti Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εαν εχεις χρημα ολα γινονται.... Χαχαχα έλιωσα... Πείτε μου τώρα, πες σε αυτόν τον άνθρωπο με κάποιο τρόπο του κόβεις το τσιγάρο. Πόσο χρόνο ζωής του δίνεις μετά; Στην καλύτερη θα αποκτήσει αυτοάνοσο και θα ταλαιπωρείται μια ζωή. Πέραν του ότι του πάει και πολύ του άτιμου και από φωτογραφικής άποψης, μιας και βάλαμε και τη φωτογραφία στο παιχνίδι. Και γαμώ τα πορτραίτα. Platinum award σε φωτοτζουρναλισμ κόντεστ. 1
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, primeragt είπε Οι νομικες διευκρινησεις που εβαλες καταρχας δεν ειναι απο νομο αλλα απο φωτογραφικο site. Δες το νομο! Εδω δεν τραβανε πλεον τα αυτοκινητα απο μπροστα να φαινεται ΠΟΙΟΣ ειναι ο οδηγος οταν παρανομει αλλα τραβανε απο πισω γιατι παραβιαζει τα δικαιωματα του και για αυτο ακριβως το λογο απαγορευονται οι καμερες ασφαλειας που καλυπτουν και μερος του δρομου, οι καμερες στα αυτοκινητα που υπαρχουν για να τραβηξει κανεις κανα τροχαιο και να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας. Απαγορευονται αυτες και νομιζεις οτι επιτρεπεται να τραβαει καποιος τον οποιοδηποτε χωρις συγκαταθεση? Το οτι δεν ενδιαφερει κανενα οταν φωτογραφιζεις ενα χωρο η ενα δρομο δεν το κανει και νομιμο. Τα τηλεοπτικα συνεργεια απο την αλλη κανουν συγκεκριμενη δουλεια και εχουν αδειες για αυτο το λογο. Οι κάμερες εμπίπτουν στην περίπτωση του "στοχευμένου θέματος".
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Οι κάμερες εμπίπτουν στην περίπτωση του "στοχευμένου θέματος". Εμ οχι καθως το θεμα πχ των καμερων ασφαλειας δεν εισαι ΕΣΥ που περνας απο το δρομο αλλα το ποιος μπαινοβγαινει σε μια πολυκατοικια πχ. Ακομα και στις καμερες της τροχαιας, που δεν δημοσιευονται, που ειναι καθαρα για την ασφαλεια ολων μας ακομα και εκει ΑΛΛΑΞΑΝ κατευθηνση καθως παλια φωτογραφιζαν απο μπροστα και πλεον βγαζουν απο πισω. Δεν ειναι θεμα στοχευμενου θεματος αλλα προσωπικων δεδομενων.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Εγώ πάλι θέλω να απαγορευτεί το αλκοόλ.. και αυτό αναγνωρισμένη τοξίνη - εξάρτηση είναι και απ'οτι βλεπω,όλες οι εξαρτήσεις αλλοιώνουν το κριτήριο και παρεμβαίνουν στην "κοινή λογική".. Δεν εξηγείται αλλιώς από αυτά που διαβάζω.. και μην βιαστείς να πεις "έλα εγώ ένα ποτηράκι πίνω κάθε βράδυ με το φαγητό το λέει και ο γιατρός," απλά δοκίμασε να μην πιεις τίποτα για ένα μήνα και θα κρίνουμε εμείς οι υπόλοιποι την συμπεριφορά σου... Τι ? Όχι ? Ήρεμα ρωτάω.. 😎 2
notist Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Εδω βλεπεις τους υπαλληλους βενζιναδικου να καπνιζουν στα 3 μετρα απο τις αντλιες... Κανονικα καρεκλα τραπεζι τσιγαρακι και Freddo Ε εντάξει. Εμείς είμαστε 8-10 ώρες εκεί. 1 1
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Εγώ πάλι θέλω να απαγορευτεί το αλκοόλ.. και αυτό αναγνωρισμένη τοξίνη - εξάρτηση είναι και απ'οτι βλεπω,όλες οι εξαρτήσεις αλλοιώνουν το κριτήριο και παρεμβαίνουν στην "κοινή λογική".. Δεν εξηγείται αλλιώς από αυτά που διαβάζω.. και μην βιαστείς να πεις "έλα εγώ ένα ποτηράκι πίνω κάθε βράδυ με το φαγητό το λέει και ο γιατρός," απλά δοκίμασε να μην πιεις τίποτα για ένα μήνα και θα κρίνουμε εμείς οι υπόλοιποι την συμπεριφορά σου... Τι ? Όχι ? Ήρεμα ρωτάω.. 😎 Μαζι σου. Χιλιες φορες πιο επικινδυνο απο το τσιγαρο... Πινει τσιπουρα στο καφενειο ο αλλος βγαινει τσαρκα με το αγροτικο του και οποιον παρει ο χαρος... 1
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, notist είπε Ε εντάξει. Εμείς είμαστε 8-10 ώρες εκεί. Και? Θα σκεφτει η σπιθα και θα πει "α καλως τον μ@λ@κ@ ηρθε να βαλει βενζινα τωρα θα σκασω" και σε σενα κανει την καλη γιατι "ελα μωρε στον υπαλληλο θα σκασω?" 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Το αλκοόλ είναι βλαβερό για σένα, όχι για μένα που κάθομαι δίπλα σου. Κι επιχειρήματα του τύπου ναι αλλά αν μεθύσω μπορεί να ξεράσω πάνω σου ή να σε δείρω δεν ευσταθούν. Και τρία κιλά μπρόκολο να φας θα ξεράσεις. Το μόνο που καταφέρνετε τραβώντας την επιχειρηματολογία στα άκρα είναι να αποδεικνύετε ότι δεν έχετε καμία πρόθεση μεταμέλειας και ουσιαστικά επιβεβαιώνετε την άποψη ότι μόνο με πρόστιμα θα γίνει δουλειά. Γιατί από μπαλαφάρες έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια.
notist Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, primeragt είπε Και? Θα σκεφτει η σπιθα και θα πει "α καλως τον μ@λ@κ@ ηρθε να βαλει βενζινα τωρα θα σκασω" και σε σενα κανει την καλη γιατι "ελα μωρε στον υπαλληλο θα σκασω?" Εγώ δεν καπνίζω. Μη βρω και το μπελά μου που λέω για τα άλλα παιδιά. Γιατί εδώ βλέπω έχουν ανάψει τα αίματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις