Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/7/2019 στις 11:53 ΠΜ, wolfmandim είπε

Αν το έχεις ασφαλισμένο για κλοπή σου ζητούν την άδεια ή γνήσιο αντίγραφο από το Υπουργείο.

Χαμένα μεροκάματα!

δεν στα ζητουν. στην καταθεση απλα αναφερεις οτι τα εγγραφα ηταν μεσα στο αμαξι

Δημοσ.
Στις 24/7/2019 στις 6:16 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Σίγουρα;Και αν για κάποιο λόγο στην έχουν αφαιρέσει και εσύ κυκλοφορείς με το αντίγραφο;

Υπάρχει παράβαση που αφαιρείται η άδεια κυκλοφοριας; όσες έχω τσεκάρει προβλέπουν αφαίρεση διπλώματος ή πινακίδων 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

Υπάρχει παράβαση που αφαιρείται η άδεια κυκλοφοριας; όσες έχω τσεκάρει προβλέπουν αφαίρεση διπλώματος ή πινακίδων 

Εγώ πάλι δεν έχω δει καμία που να προβλέπει αφαίρεση μόνο πινακίδων, αντιθέτως έχω δει πολλές που προβλέπουν αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας (στοιχεία = πινακίδες + άδεια κυκλοφορίας).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

Οταν σου αφαιρουν τις πιναδικες ειναι σαν να σου αφαιρουν την αδεια κυκλοφοριας.

Τωρα με το τερματικο που εχουν στα περιπολικα βλεπουν σχεδον τα παντα...

Ακομα και εαν εκκρεμεί ενταλμα σύλληψης για τον οδηγο.

Με ειχαν σταματησει στην παραλιακη και δεν ειχα κανενα χαρτι πανω μου (γυρναγα απο μπανιο και επειδη μου ειχαν ξανανοιξει την σελα απο το μηχανακι δεν τα πηρα μαζι μου). Σκεψου οτι στην παραλια παω με ενα παλιο Νοκια με κουμπια.

Το μονο που ειχα για να αποδειξω ποιος ειμαι ηταν το Νεκροταμπελο του στρατου  στα κλειδια μου.

Πατησαν στο τερματικο τον αριθμο ταυτοτητας που τους ειπα ,πινακιδες κτλ και τσεκαρανε.

Μου εκοψε 20€ κληση αλλα μου ειπε οτι μπορουσε να με παει μεσα για εξακριβωση στοιχειων αλλα με αφησε επειδη ειδε οτι ημουν κυριλε με  κρανος κτλ.

Δημοσ.

Ταυτότητα και δίπλωμα πάντα μαζί μου (στο πορτοφόλι)

Άδεια, ασφαλιστήριο (και πράσινη κάρτα, αφού κάνω και κάποια ταξιδάκια), διεθνές δίπλωμα, κτεο ( μαζί με κάρτα καυσαερίων, όταν βγάζω χώρια) και τέλη κυκλοφορίας στο αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι δεν έχω δει καμία που να προβλέπει αφαίρεση μόνο πινακίδων, αντιθέτως έχω δει πολλές που προβλέπουν αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας (στοιχεία = πινακίδες + άδεια κυκλοφορίας).

Οκ thanks

10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πινακίδων και άδειας οδήγησής λέει εδώ. Όχι άδειας κυκλοφορίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...