voltmod Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Η Google επιβεβαίωσε ότι το Google Photos έχει τώρα περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Ο αριθμός-ορόσημο ξεπεράστηκε στις αρχές του καλοκαιριού, κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια αφότου η Google αποκάλυψε το Photos σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας στο Fast Company. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαχωρίσει το Photos από το Google+ στο συνέδριο Google I/O το 2015. Πρόκειται για το ένατο προϊόν της Google που ξεπερνάει σε αριθμό χρηστών το ένα δισεκατομμύριο μετά τα Search, Gmail, Chrome, Maps, YouTube, Play Store και Android ωστόσο κατάφερε να πετύχει κάτι τέτοιο αρκετά ταχύτερα από κάποια άλλα προϊόντα. Το Gmail για παράδειγμα χρειάστηκε δώδεκα χρόνια για να προσθέσει το δέκατο ψηφίο στον αριθμό των χρηστών του ενώ από την άλλη τα Facebook και Instagram χρειάστηκαν περίπου οκτώ χρόνια για να φτάσουν σε αριθμό χρηστών το ίδιο νούμερο. Ένας από τους λόγους που η Google έφτασε τόσο γρήγορα σε σχέση με άλλα προϊόντα να πετύχει αυτή την μεγάλη επίδοση είναι ότι συχνά προσθέτει νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά στο Photos. Το τελευταίο από αυτά για παράδειγμα είναι το Gallery Go, που είναι ένας ελαφρύς «photo manager». Επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις φωτογραφίες και τις εικόνες τους εκτός σύνδεσης και μπορεί αυτόματα να τις ταξινομεί αυτόματα σε κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων ατόμων, εγγράφων, τοποθεσιών κ.ά. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
nefos78 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τρέμω στην ιδέα όταν έρθει στιγμή του μηνύματος : your free space is full, upgrade with €.... 5
Sorath Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήθελα να ήξερα πως διάολο αποθηκεύουν όλα αυτό τον τεράστιο (καθημερινά αυξανόμενο) όγκο δεδομένων.... Συν το youtube, συν ότι άλλο έχουν.... Update: Διαβάζω για 15 datacenter, που έχουν ~900.000servers(!!!) με 15-16 hexabytes χώρο.... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Sorath 1 1
korakios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Επισης υποστηρίζει ανέβασμα των φωτογραφιών σε χαμηλότερη ανάλυση αλλά χωρίς δέσμευση χώρου . Όταν με το καλό έρθει η vdsl θα πέσει τρελό ανέβασμα ....
theo93 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 το χρησιμοποιώ και εγώ για <16mpx φώτος και τρομάζω στην ιδέα αλλαγής plan :P
EuphangeL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή για photo storage. Πιστεύω οτι θα επικρατήσει για δεκαετίες. Can't wait να βλέπω albums του 2019 ενώ θα έχουμε 2060 2
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Από το 1 δισεκατομμύριο χρήστες πόσοι το χρησιμοποιούν συνειδητά? 11 2
AtiX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δεν μου κάνει εντύπωση το νούμερο... πόσοι από τους χρήστες του android γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούν κάνοντας απλό συγχρονισμό το photos???
dimitrisdim14 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Όταν έβαλα VDSL κατέβασα ένα πρόγραμμα της Google και έκανα upload ότι εικόνα είχα τόσα χρόνια απο εποχές που τα κινητά είχαν αποσπώμενες κάμερες μέχρι τώρα . Ανέβασα περίπου 16.000 φωτό και βίντεο μέσα σε 2-3 μέρες . Στα βίντεο ρίχνει πολύ την ποιότητα αλλα γενικά είναι καλό τσάμπα backup
george1807 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Sorath είπε Ήθελα να ήξερα πως διάολο αποθηκεύουν όλα αυτό τον τεράστιο (καθημερινά αυξανόμενο) όγκο δεδομένων... Με μεγάλη χαρά τα αποθηκεύουν. Δωρεάν data εκπαίδευσης της τεχνητής τους νοημοσύνης. Πώς νομίζεις αποθηκεύουν σε φακέλους κτήρια, αυτοκίνητα, σκυλιά κλπ; 27 λεπτά πριν, nefos78 είπε Τρέμω στην ιδέα όταν έρθει στιγμή του μηνύματος : your free space is full, upgrade with €.... Έχουν τα δεδομένα σου. Πολύ καλύτερα από € Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από george1807
dhmak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο το 2009 έχω ανεβάσει απο σκουπιδο φωτογραφίες / βίντεο μέχρι πολύτιμες (για εμένα) αναμνήσεις. Πολύ βολικό να τις βρίσκω ανα πάσα στιγμή απο όπου και αν βρίσκομαι (με κατηγοροιοποίηση κ.α.) Άμαν με την φοβία περι προσωπικών δεδομένων. Οι φοβικοί να μην απολαμβάνουν την "δωρεάν" υπηρεσία. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από dhmak 1
maparios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Λογικο να έχει τόσους χρήστες,όταν το βάζει σαν προ-εγκατεστημένη εφαρμογή σε ΚΑΘΕ android Κινητό... εγώ μόνος μου εχω 7 ενεργοποιημένες συσκευές ανα τα χρόνια με google photos χωρις να το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ!
jackess Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, korakios είπε Επισης υποστηρίζει ανέβασμα των φωτογραφιών σε χαμηλότερη ανάλυση αλλά χωρίς δέσμευση χώρου . Όταν με το καλό έρθει η vdsl θα πέσει τρελό ανέβασμα .... εχω ανεβασει απο 1tb φωτο και βιντεο σε 2 google photos accounts, 45,000 κομματια περιπου 400 γίγα μουσική σε google music (καθαρα για να υπαρχει backup) οτι έχω στα pc ειναι συχρονισμενο με google drive και όλα μου τα εγραφα/εξελ της δουλειας κλπ ειναι μονιμα σε google docs/sheets αντιστοιχα και αυτα με 1mbps upload μιας και εβαλα vdsl αφου ανεβηκε το 90% απο δαυτα... το μονο μειον ειναι στα βιντεο και στη ποιοτητα του βιντεο και οτι αν θελησεις να τα ξανακατεβασεις τα tags ειναι οτινανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα