Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα τα καταστήματα, μικρά και μεγάλα, έχουν καλές και κακές στιγμές, πετυχημένες και αποτυχημένες περιόδους. Επίσης είναι σχετικά εύκολο να διαφημιστεί ή να δυσφημιστεί κάποιο κατάστημα μέσα από τη διαδικασία των αξιολογήσεων, που δεν είναι πάντα αξιόπιστη. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός στο να εκφέρω γενικές αποθεωτικές ή καταδικαστικές κρίσεις, ακόμα και αν υπάρχουν αρκετές συνεχόμενες θετικές ή αρνητικές αξιολογήσεις. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που οι αρνητικές αξιολογήσεις είναι ... καταιγίδα και οφείλει κανείς να αποφύγει να διακινδυνεύσει.

Η ύπαρξη διαφορετικών τιμών ταυτόχρονα για το ίδιο εμπόρευμα είναι συχνό. Ενδεικτικά αναφέρω τη Cosmodata, που έχει πάντοτε χαμηλότερη τιμή αν παραγγείλεις διαδικτυακά και υψηλότερη αν αγοράσεις κάτι κατευθείαν από το φυσικό κατάστημα. Επίσης για τα διάφορα είδη τιμολογίων (όπως το 39α) λειτουργούν διάφορετικά φορολογικά καθεστώτα. Άρα καλό είναι να αποφεύγει κανείς να χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς που μπορεί να θεωρηθούν συκοφαντική δυσφήμηση.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, παράγγειλα από το Fox Store ένα ssd 870 Samsung Evo 4TB με παραλαβή από την έδρα τους, γιατί κατοικώ πολύ κοντά. Η τιμή στα 301 ευρώ, που πρέπει να είναι η χαμηλότερη αυτή την εποχή και η διαθεσιμότητα  4-7 ημέρες. Ήδη είδα ότι πήγε στα 312 ευρώ. Σε λίγες μέρες με ειδοποίησαν να παραλάβω με sms/email. Πήγα, το πλήρωσα με κάρτα και μου έδωσαν απόδειξη λιανικής με επωνυμία golden byte, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μου τόνισαν ότι έχω πέντε χρόνια εγγύηση. Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη, ο δίσκος τοποθετήθηκε και λειτουργεί άψογα.

Όλα πήγαν καλά και η συνολική εμπειρία μου, για τη συγκεκριμένη -το τονίζω- συναλλαγή, ήταν θετική.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια δουλευει κανονικα το foxstore.gr ή εκλεισε? στο google.com λεει οριστικα κλειστο, το σαιτ φαινεται να δεχετε παραγγελιες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον μας χαιρέτησε γιατί ούτε στο BestPrice υπάρχει αλλά ούτε και στο Skroutz που πούλαγε ως GoldenByte...

Προσωπικά το περίμενα γιατί είχε πολύ παράξενη συμπεριφορά το κατάστημα τον τελευταίο καιρό. Είπαν ότι θα πουλάει μόνο χονδρικής και τελικά το πήραν πίσω, μετά και καλά δεν λειτουργούσε το τηλεφωνικό κέντρο και μπορούσες να επικοινωνήσεις μόνο με email και καταλήξαμε στο κλείσιμο από ότι φαίνεται.

Screenshot 2025-05-11 220547.png

Επεξ/σία από MikMike88
Δημοσ.

Μάλλον πάει για κανόνι. Έχω στείλει εδώ και 2 εβδομάδες μέσω skroutz ενα σετ μνήμες RAM για εγγύηση, το tracking έγραψε απών και εντολή παραλαβής από το κατάστημα. Τηλέφωνο δεν δουλεύει, email έστειλα και ήρθε αυτόματη απάντηση ότι είναι πλήρες, τα site ανεβοκατεβαίνουν εδώ και καιρό με δικαιολογίες.

Screenshot from 2025-05-16 13-11-03.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mikeioannina2 είπε

Μάλλον πάει για κανόνι. Έχω στείλει εδώ και 2 εβδομάδες μέσω skroutz ενα σετ μνήμες RAM για εγγύηση, το tracking έγραψε απών και εντολή παραλαβής από το κατάστημα. Τηλέφωνο δεν δουλεύει, email έστειλα και ήρθε αυτόματη απάντηση ότι είναι πλήρες, τα site ανεβοκατεβαίνουν εδώ και καιρό με δικαιολογίες.

Φίλε μου αν έχεις αγοράσει μέσω Skroutz μην ανησυχείς. Το είχα γράψει και σε παλαιότερο μύνημα, είχα αγοράσει κάρτα γραφικών μέσω Skroutz από το jmctech. Μετά που έκλεισε το κατάστημα και έβγαλε πρόβλημα η κάρτα ανέλαβε το Skroutz και μου έκανε αντικατάσταση. Αν δεις δηλαδή ότι δεν γίνεται τίποτα με τις μνήμες στείλε στο support του Skroutz.

Επεξ/σία από MikMike88
Δημοσ.

Πάντως επειδή περνάω κάθε μέρα απο εκεί όπως έχω γράψει και παραπάνω, απο την μέρα που είδα το ποστ σας (Τρίτη πρωί) μέχρι και χτες που κοίταξα ήταν κλειστό το μαγαζί. Αλλά χωρίς να φαίνεται κάτι περίεργο τύπου να έχουν ξηλώσει πινακίδες κτλ, απλά κλειστό.

Δημοσ.

To fox έχει κλείσει πόσο καιρό, η μαμά εταιρεία (goldenbyte) το κόβει και το γυρίζει σε χονδρική μόνο.

Έχει γραφτεί σε άλλο θέμα μήνες τώρα. Άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο?

Δεν υπάρχει θέμα κανονιού, δεν δέχεται παραγγελίες. Το "μέσω σκρουτζ" θα το διεκπεραιώσει το "σκρουτζ", με την όποια διαδικασία προβλέπεται.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Πέτρος είπε

To fox έχει κλείσει πόσο καιρό, η μαμά εταιρεία (goldenbyte) το κόβει και το γυρίζει σε χονδρική μόνο.

Έχει γραφτεί σε άλλο θέμα μήνες τώρα. Άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο?

Δεν υπάρχει θέμα κανονιού, δεν δέχεται παραγγελίες. Το "μέσω σκρουτζ" θα το διεκπεραιώσει το "σκρουτζ", με την όποια διαδικασία προβλέπεται.

Η αρχική ημερομηνία στο foxstore.gr (είχα ανεβάσει εδώ screenshot) έγραφε ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα δούλευε με λιανική και μετά από 1 Μαρτίου θα άλλαζε σε χονδρική. Εξαφανίστηκε αυτό από το site και στη 10η σελίδα (μετά τις 28 Φεβρουαρίου) το τελευταίο σχολείο αναφέρει: τελικά μου απάντησαν σε email ότι δουλεύουν με Λιανική κανονικά.

Μετά έγραφε στο foxstore.gr (αυτό δεν το είχα πάρει screenshot) ότι δεν λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο και αν θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους να το κάνουμε με email και τώρα ότι δεν λειτουργεί η σελίδα τους λόγο συντήρησης.

Αν είναι σίγουρο και το γνωρίζεται ότι λειτουργεί τώρα κανονικά με χονδρική όλα καλά απλά εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν το είχα δει κλειστό τόσο καιρο που περνάω. Δηλαδή όταν κυκλοφόρησαν οι 9070xt Μάρτιο - Απρίλιο πέρναγα από εκεί και έβλεπα κάτι κούτες 2 μέτρα έξω από το κατάστημα και κόσμο να δουλεύει. Και έλεγα από μέσα μου ότι ίσως είναι GPU αυτές οι κούτες 😛 Αλλά την τελευταία βδομάδα είναι κλειστό τελείως.

Δημοσ.

δεν νομιζω πως προκειται για κανονι παντως καθως οσες φορες και να εδωσα παραγγελια για προιοντα που εγραφαν 4-10 εργασιμες την 3η εργασιμη ηταν ήδη στα χερια μου
θα φανει

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα πάρει μνήμες RAM από το συγκεκριμένο κατάστημα και πριν 2 μήνες η μία μας αποχαιρέτησε. Επικοινωνώ μαζί τους τηλεφωνικά και μου λένε ότι έχουν αλλάξει ΑΦΜ και μου το κλείνουν. Οκ λέω συμπληρώνω την φόρμα επιστροφής στη σελίδα τους, πακετάρω τις μνήμες και τις στέλνω με courier, για να παρακολουθώ την αποστολή και να έχω και αποδεικτικό παραλαβής. Βλέπω ενημέρωση από την κούριερ ότι έχει μετακομίσει ο παραλήπτης αλλά δεν έχει δώσει διεύθυνση και το πακέτο επιστρέφει στον αποστολέα.  

Δημοσ.

Έχει κλείσει πάντως το κατάστημα και το έχουν αδειάσει τουλάχιστον εδώ και μια βδομάδα. Εκεί που ήταν δηλαδή δεν υπάρχει πλέον.

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/5/2025 στις 1:22 ΜΜ, mikeioannina2 είπε

Από 2 Μαΐου που έχω στείλει το πακέτο και μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας με το κατάστημα (δεν απάντησαν ποτέ πουθενά και το πακέτο είναι άγνωστο που βρίσκεται) σήμερα μου απάντησε το σκρουτζ ότι μου στέλνουν καινούριο σετ μνήμες. Οπότε έχοντας φάει 3-4 κανόνια από διαφορετικά καταστήματα, πλέον αγορά μέσω σκρουτζ είναι μονόδρομος για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς από εσάς από αυτό το κατάστημα πρόσφατα (Foxstore) γιατι είμαι σε διαδικασία αγοράς PC και βρήκα motherbord και Ram σε πολύ χαμηλές τιμές και το σκέφτομαι...

Επεξ/σία από card-singles
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, card-singles είπε

Χαίρετε θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς από εσάς από αυτό το κατάστημα πρόσφατα (Foxstore) γιατι είμαι σε διαδικασία αγοράς PC και βρήκα motherbord και Ram σε πολύ χαμηλές τιμές και το σκέφτομαι...

To κατάστημα υποτίθεται ότι δεν λειτουργεί πλέον, δεν θα έπρεπε να μπορείς να βάλεις παραγγελία.

Κάλεσέ τους και ρώτα πολύ συγκεκριμένα τί ισχύει, πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...