Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Ψάχνω ένα όσο πιο μικρό και λεπτό γίνεται να χωράει μερικά χαρτονομίσμστσ και 3 με 4 κάρτες μόνο. Καποια ιδέα;
ioankav Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Υπάρχει σχετικό θέμα Όπως λένε και κάποιοι εκεί, ψηφίζω Secrid Έχω ένα από τα miniwallet εδώ και 6 μήνες, έχω βρει την ηρεμία μου. Μικρό, χωράει άνετα 4-6 κάρτες στην κύρια μεταλλικη θήκη αλουμινίου (και άλλες 4-6 στις υπόλοιπες θήκες που έχει) και με χώρο για χαρτονομίσματα (όχι κέρματα). 1
angmar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Υπάρχουν επίσης καρτοθήκες στο Zara, σε διάφορα χρώματα με ποικίλες χωρητικότητες, τέλος είναι και φτηνές. Παράδειγμα και περισσότερες εδώ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, angmar είπε Υπάρχουν επίσης καρτοθήκες στο Zara, σε διάφορα χρώματα με ποικίλες χωρητικότητες, τέλος είναι και φτηνές. Παράδειγμα και περισσότερες εδώ. Ωραία φαίνονται τα πορτοφόλια στο 2ο λινκ, θα πάω να τα τσεκάρω από κοντά. Οι τιμές μου φαίνονται λίγο αλμυρές ή όχι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, angmar είπε Υπάρχουν επίσης καρτοθήκες στο Zara, σε διάφορα χρώματα με ποικίλες χωρητικότητες, τέλος είναι και φτηνές. Παράδειγμα και περισσότερες εδώ. Κατι τετοιο θελω....
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 https://www.myroik.com/en/wallets.html Είναι ποιοτικά και πολύ βολικά. 1 1
george1807 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ψάχνω ένα όσο πιο μικρό και λεπτό γίνεται να χωράει μερικά χαρτονομίσμστσ και 3 με 4 κάρτες μόνο. Καποια ιδέα; Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα