mindreader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Αν και θεωρειται αρκετα κοινο προιον, ωστοσο εχω καποιες πιο εξειδικευμενες αποριες, για οποιον εχει ασχοληθει λιγο περισσοτερο (πχ απο ειδη καμπιγκ). - Γιατι μερικες παγοκυστες, οταν τις ψυχεις στην καταψυγη, διογκωνονται και σχεδον παραμορφωνονται; Σαν να φουσκωνουν, χαλαει το σχημα τους. Αντιθετως, εχω δει καποιες που δεν αλλαζει το σχημα τους. Γιατι αυτο σημαινει στις μεν και οχι στις δε; Πως μπορω να αγορασω παγοκυστες, τετοιου ειδους, που να μην παραμορφωνονται; - Υπαρχει καποια συσχετιση-προδιαγραφη (πχ υγρου), για το ποσες ωρες παραμενει παγωμενη η παγοκυστη; Πως μπορω να ξερω ποσες ωρες θα ειναι κρυα; Ή παει 'με το ματι', αν ειναι πχ μεγαλη; - Υπαρχουν μηπως παγοκυστες, πιθανως καπως ανωτερων προδιαγραφων, που κατα το ξεπαγωμα να μην δημιουργουν ολα αυτα τα 'νερα' απο την αποψυξη; Καταλαβαινω οτι ειναι θεμα φυσικης και αναποφευκτο, αλλα ισως υπαρχει καμια βελτιωση στην τεχνολογια, και σε αυτο το θεμα (πχ επιστρωση, υλικο συσκευασιας, υγρο, κλπ) - Απο μαρκες που να μπορει κανεις να τις βρει ευκολα (σουπερ μαρκετ), θα προτεινατε καποιες ως καλυτερες;
plasTOST Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Είχα δει την εταιρεία αυτή σε μία έκθεση και τα προιόντα τους μου φάνηκαν ποιοτικά. Δοκιμάστηκαν από φίλους και έμειναν ικανοποιημένοι. Για κοίτα εδώ σχετικά με τον τεχνιτό πάγο Πάγος 1
mindreader Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, plasTOST είπε Είχα δει την εταιρεία αυτή σε μία έκθεση και τα προιόντα τους μου φάνηκαν ποιοτικά. Δοκιμάστηκαν από φίλους και έμειναν ικανοποιημένοι. Για κοίτα εδώ σχετικά με τον τεχνιτό πάγο Πάγος Ενδιαφερουσα υλοποιηση! thanks! Ωστοσο, με ενδιαφερει κατι σε 'πλαστικο' - φιξαρισμενο περιβλημα, κι οχι σε στυλ 'τσουβαλακι' οπως ειναι αυτες. Φαινεται παντως οτι παροτι ο κοσμος θεωρει 'ομοιογενες' το προιον, τελικα δεν ειναι ολες οι παγοκυστες 'ιδιες'. Χτες πεταξα καποιες παλιες, που δεν κρατουσαν την ψυξη τους ουτε καν δυωρο...και τι να λεει να τις εχω, με τοσο μικρη διαρκεια; Δεν ξερω αν καποιες εταιριες εχουν πιο βελτιωμενα υγρα εσωτερικα, που να κρατανε παραπανω ωρες. Εχω παγοκυστες που...τουμπανιαζουν, και παραμενουν παγωμενες και 8 ωρες ακομη, αλλα δεν με βολευουν γιατι εγω θελω καποιες που να μην παραμορφωνεται το σχημα τους, ωστε απο πανω να μπορω να βαλω επιπεδα αντικειμενα, ή με επιπεδο 'πατο'.
haris_216 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καθώς εμένα δεν με νοιάζει το "τουμπάνιασμα" της παγοκύστης που αναφέρθηκε παραπάνω, μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάποιες που να έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη διάρκεια ψύξης; Έχω δοκιμάσει διάφορες χωρίς να με ικανοποιήσει καμία με εξαίρεση κάποιες που έχω εδώ και 10ετίες (από τα οικογενειακά μας ταξίδια σαν παιδί) και οι οποίες πραγματικά κρατάνε. Είναι σε ημιδιαφανές κέλυφος και το υγρό είναι ροζ. Δυστυχώς όμως δεν έχω άλλο στοιχείο για να βρω κάτι αντίστοιχο. ΥΓ Πάντα μιλάω για παγοκύστες ψυγείων camping/παραλίας Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από haris_216
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα