SilverMachine Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, nhzt είπε Ο ορισμός του οπισθοδρομικου... μονο που τα 15χρονα σημερα δεν βλέπουν απλα κάποιον να παίζει, αλλά παίζουν κι αυτά και ειναι gamers όπως και συ. Απλά εσύ για κάποιον οπισθοδρομικο λόγο, θεωρεις μεγάλη μαλακια οταν κάποιος βλέπει τους άλλους να παίζουν κι ας είναι gamers. Πίσω στη τρώγλη λοιπον... Φιλε δεν ξερω αν εχεις προηγουμενα με τον arkin αλλα εγω εσενα βλεπω να φαιρεσαι λες κ μολις βγηκες απ την τρωλη. Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις την διαφορα του ομαδικου παιχνιδιου στην αλανα (σιγουρα κ συ εχεις παιξει) κ την κλεισουρα που τρωμε ως gamers μπροστα στα μονιτορ. Ναι, ομαδικο ειναι κ αυτο, αλλα οχι ακριβως.... Στα games κανεις teamkill κ κανενας δεν σου λεει κατι. Στα πραγματικα παιχνιδια αν βαλεις αυτογκολ δεν θα σε ξαναπαιξουν. Δλδ, υπαρχει τιμωρια απ την ομαδα. Υπαρχει ομαδα- δεν ειναι μονο μεσα σε ενα σερβερ με κατι τυχαιους αγνωστους. Οι μισοι "συμπαικτες" σου χρησιμοποιουν aimbots κ dll injections για να κανουν καλυτερα σκορ απο σενα. Δλδ, παιζουν εις βαρος σου ενω ειναι η "ομαδα σου". Ασε που στα πραγματικα παιχνιδια αυτο ειναι αδυνατον. Αλλοι χρησιμοποιουν εναν λογαριασμο- πολλα ατομα για να τον κανουν top, στεροντας σου εσενα την δυνατοτητα για κατι τετοιο. Αλλοι τα κανουν ολα αυτα για να κερδιζουν τα επαθλα (χρηματα, ηλεκτρονικα, περιφεριακα κλπ) που κανονικα κ συ θα ειχες ευκαιρια, αν αυτοι δεν "σπαγαν" το παιχνιδι. Κ αυτα ειναι μονο τα λιγα που μου ερχονται στο μυαλο χωρις κοπο. Γιατι λοιπον του την λες τοσο ασχημα οταν υπαρχουν τοσο βασικες κ ριζικες διαφορες αναμεσα στα δυο ειδη παιχνιδιων? Δλδ θα ημουν τρελος κ απο τρωγλη αν σου ελεγα οτι προτιμω το ποδοσφαιρο στην αλανα γιατι δεν γινεται να βαλεις aimbot κ εκει ο πραγματικα καλυτερος κερδιζει? Θα ημουν οπισθοδρομικος οτι για τους λογους που αναφερα παραπανω, καλυτερα θα ηταν οι κοινωνιες να προαγουν τα πραγματικα παιχνιδια εις βαρους του pc/console gaming? Τι μαθημα παιρνει ενα παιδι σε ενα P2W παιχνιδι κ τι σε ενα ομαδικο στο οικοπεδο διπλα απ το σπιτι του με τα αλλα παιδια της γειτονιας? Τι ειναι αυτο που θα σε κανει να με πεις οπισθοδρομικο? (πληροφοριακα, ειμαι πολλα χρονια gamer) 4 2
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Φιλε δεν ξερω αν εχεις προηγουμενα με τον arkin αλλα εγω εσενα βλεπω να φαιρεσαι λες κ μολις βγηκες απ την τρωλη. Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις την διαφορα του ομαδικου παιχνιδιου στην αλανα (σιγουρα κ συ εχεις παιξει) κ την κλεισουρα που τρωμε ως gamers μπροστα στα μονιτορ. Τι σχεση εχουν παλι ολα αυτα με το εν λογω αρθρο/ειδηση που αφορα ενα συγκεκριμενο streamer ο οποιος εφυγε απο την πλατφορμα του Twitch και πηγε σε αυτη την Microsoft. Γιατι αντι να σχολιαζουμε την ιδια την ειδηση για τις διαφορετικες πλατφορμες του streaming οπως γινεται σε ολα τα αλλα forum,πρεπει να γραφονται ασχετα πραγματα. Που κολλαει το αν παρακολουθει καποιος ή αν ξερει καν το Twitch με την εν λογω ειδηση? Που κολλαει το πρωτο σχολιο με τα πολλα likes στο τι θεωρει ο καθενας τον αλλο ως gamer και ποιος νιωθει οπισθοδρομικος? Μια φορα ενα θεμα να ανεβει και να μην πεταχτουν 5-10 ατομα να το τερματισουν δεν γινεται? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Fulgore 1 1
SilverMachine Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τι σχεση εχουν παλι ολα αυτα με το εν λογω αρθρο που αφορα ενα συγκεκριμενο streamer ο οποιος εφυγε απο την πλατφορμα του Twitch και πηγε σε αυτη την Microsoft. Γιατι αντι να σχολιαζουμε την ιδια την ειδηση για τις διαφορετικες πλατφορμες του streaming οπως γινεται σε ολα τα αλλα forum,πρεπει να γραφονται ασχετα πραγματα. Που κολλαει το αν παρακολουθει καποιος ή αν ξερει καν το Twitch με την εν λογω ειδηση? Φιλε με ενδιαφερει παρα πολυ το streaming ως φαινομενο της εποχης μας. Η "μεταγραφη" του συγκεκριμενου gamer στη μικρομαλακη ειναι κατι ιδιαιτερα αξιολογο ως γεγονος- κατα την γνωμη μου. Κ μπηκα να δω τα δυο "στρατοπεδα" να ανταλλαζουν καποια, εστω, επιχειρηματα. Να δω κ τιποτα που δεν ξερω (ελπιζα). Αυτο που βρηκα ηταν 5 ατομα να κραζουν εναν "αμφισβητια" απλα κ μονο γιατι ειπε την γνωμη του. Οποτε μπηκα κ γω να ηρεμησω τα πνευματα λιγο, μπας κ ακουσω κ κανεναν να λεει κατι επι του θεματος. Ειναι πραγματι εξωφρενικο το τι γινεται στο Twich σημερα. Κ απ την μια υπαρχουν αυτοι που απλα το δεχονται χωρις να ρωτανε, κ απ την αλλη αυτοι που δεν το γουσταρουν, αλλα χωρις να δινουν κ καινουργιες πληροφοριες. Ναι, αλλα απο πισω παιζεται ολοκληρο παιχνιδι (με τρομαχτικα ποσα), για το οποιο εμεις δεν εχουμε ιδεα. Τα εκατομμυρια δεν δινονται για πλακα. Αλλα επειδη η βιομηχανια αυτη ειναι νεα ακομα, δεν εχουν ξεφυγει πολλα ακομα (leaks). Κ αντι να ψαχνομαστε, κραζομαστε. Αυτη ηταν η δικια μου περιεργεια/ενδιαφερον. 3
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Αυτο που βρηκα ηταν 5 ατομα να κραζουν εναν "αμφισβητια" απλα κ μονο γιατι ειπε την γνωμη του. Η οποια αποψη του αυτου και οχι μονο ηταν και παντελως ασχετη με το εν λογω θεμα αλλα και ειρωνικη προς οσους χρησιμοποιουν υπηρεσιες σαν το Twitch. Ειχε τοσο αξια οσο του αλλου συμφορουμιτη ο οποιος μπηκε στο θεμα να σχολιασει οτι δεν εχει ιδεα τι ειναι το Twitch. Φοβερες αποψεις τι να σου πω. Μια χαρα λοιπον στεκει το κραξιμο προς τετοια σχολια. Φαντασου να ησουν σε ενα Αθλητικο forum που να ανεφερε μεταγραφη ενος ποδοσφαιριστη απο μια ομαδα σε καποια αλλη και να εμπαινε ενας και να εγραφε''ποιος ασχολειται πλεον με την μπαλα.Τσαμπα χρονος και χρημα και αυτοι που παρακολουθουν μπαλα μαλλον τιποτα αργοσχολοι ή χαζοι θα ειναι'' Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Fulgore 2
ditorx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Feb 27, 2019 - Twitch Revenue Statistics Amazon brought in $56.6 billion in revenue over Q3 2018, and a total of $177.9 billion over 2017. Οταν το twitch μονο του κανει οσα κανει η ελλαδα ολοκληρη (greek gdp ~ 200 billions) οι ελληνοι μιλουν για μαλια, τριχες και μπαλα 1
꧁༺𝕂𝕐ℝ༻꧂ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 59 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Ποιος είναι ο ninja, τι είναι το twitch και τι το mixer ( το fortnite το ξέρω νταξ ) Ο Ninja είναι streamer το Twitch είναι live streaming platform το ίδιο και το Mixer 😁
elpaso1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μπηκα mixer να δω τι ειναι γιατι 1η φορα το ακουω και μου εβγαλε πρωτη μουρα τον ninja να παιζει Online με 70.000 viewers και ειχε και live κοινο στο σπιτι του δεν ξερω και εγω που ειναι και παιζει και ουρλιαζαν καθε φορα που εκανε kill. Ενα game ειδα πρωτος βγηκε με 10 kills. Ειναι κορυφαιος απ'οτι ολα δειχνουν. Τωρα μπηκα απο περιεργεια twitch να δω τους streamers και μου εβγαλε τον Bugha που ειναι ο νικητης του παγκοσμιου απ'οτι διαβασα και τον σκοτωσε ο ninja μαλλον. Και τωρα καθεται και τον παρακολουθει. Λολ. Αντε παω για υπνο, βαρεθηκα! 1
george1807 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, panoskatos είπε Βρήκε και πρωτότυπο ψευδώνυμο, απορώ πως το σκέφτηκε. Νίντζα! Έβαψε και τα μαλλιά του σαν κραχμενη λου λου και η επιτυχία του χτύπησε την πόρτα! Όχι δεν ζηλεύω, στεναχωριέμαι πραγματικά για το που οδεύουμε. Όχι καλέ δεν ζηλεύεις. Είσαι ικανοποιημένος με τα 800€ και ο μήνα όταν αυτός τα βγάζει σε 5 λεπτά χαλαρά. Καμία υποψία για ζήλεια.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Arkin είπε Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. 10 ώρες πριν, Arkin είπε Το να δεις 10 20 λεπτά κάποιον να παίζει το καταλαβαίνω. Για την περιέργεια. Όταν κάποιοι λιώνουν σε τέτοια channels δεν θεωρούνται gamers. Αλλά θα μου πεις εδώ έχει γίνει διάσημος ο 2J που το να δεις 5 λεπτά βίντεο του χάνεις 100 μονάδες IQ. Αρχικά επαναλαμβάνεις την λέξη gamer χωρίς λόγο, ενώ δεν χρειάζεται να είσαι gamer για να χρησιμοποιείς το twitch. Μπορεί να σου αρέσει απλά να βλέπεις παιχνίδια, τόσο κακό είναι; Αντί να δεις ειδήσεις το πρωί βλέπεις έναν τύπο να παίζει. Και σιγά τον τίτλο δηλαδή που αμαυρώνεται κιόλας αν δει stream ο άλλος. Δευτερευόντως, μπορεί να είσαι gamer (ή να μην είσαι) και να μπαίνεις στο twitch για μη-gaming broadcasts. Άλλοι το χρησιμοποιούν για κοινωνικοποίηση, άλλοι για να δουλέψουν κάποιο πρόβλημα υγείας, άλλοι για να δείχνουν πως ψαρεύουν, πως τρώνε, πως τραγουδάνε, χορεύουν, ζωγραφίζουν, άλλοι για να βγάλουν χρήματα με κάθε μέσο. Και φυσικά να πάρουν συμβουλές ή έστω αναγνώριση από κάποιον για τα παραπάνω. Είσαι οπισθοδρομικός όντως (δεν θέλω να σε θίξω!), αλλά όχι επειδή δεν σου αρέσει να βλέπεις. Επειδή πέφτεις να κατακρίνεις κάτι σχετικά νέο, χωρίς να ξέρεις για τι πρόκειται και γιατί κρίνεις τους άλλους μέσα απο την δική σου οπτική. Άλλοι άνθρωποι, άλλες συνήθειες, αλλά μυαλά, αλλά θέλω. Κάπως σαν να σου λέγε ο παππούς σου αν σε έβλεπε να παίζεις call of duty να σου έλεγε "εμείς πυροβολουσαμε με όπλο, όχι με τηλεκοντρόλ, τι μαλακίες είναι αυτές;". 1 2
TsironakosMix Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Arkin είπε Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. Εσυ παρε τις κασετουλες σου,τη χοντρη κονσολα σου, την τετραγονισμενη τηλεοραση σε σχημα κουτιου,τους μοχλους με καλωδιο, το ψευτικο οπλακι για παπιες και πανε στη ζουγκλα αραξε και παιξε με την ησυχια σου. 1
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Αρχικά επαναλαμβάνεις την λέξη gamer χωρίς λόγο, ενώ δεν χρειάζεται να είσαι gamer για να χρησιμοποιείς το twitch. Μπορεί να σου αρέσει απλά να βλέπεις παιχνίδια, τόσο κακό είναι; Αντί να δεις ειδήσεις το πρωί βλέπεις έναν τύπο να παίζει. Και σιγά τον τίτλο δηλαδή που αμαυρώνεται κιόλας αν δει stream ο άλλος. Δευτερευόντως, μπορεί να είσαι gamer (ή να μην είσαι) και να μπαίνεις στο twitch για μη-gaming broadcasts. Άλλοι το χρησιμοποιούν για κοινωνικοποίηση, άλλοι για να δουλέψουν κάποιο πρόβλημα υγείας, άλλοι για να δείχνουν πως ψαρεύουν, πως τρώνε, πως τραγουδάνε, χορεύουν, ζωγραφίζουν, άλλοι για να βγάλουν χρήματα με κάθε μέσο. Και φυσικά να πάρουν συμβουλές ή έστω αναγνώριση από κάποιον για τα παραπάνω. Είσαι οπισθοδρομικός όντως (δεν θέλω να σε θίξω!), αλλά όχι επειδή δεν σου αρέσει να βλέπεις. Επειδή πέφτεις να κατακρίνεις κάτι σχετικά νέο, χωρίς να ξέρεις για τι πρόκειται και γιατί κρίνεις τους άλλους μέσα απο την δική σου οπτική. Άλλοι άνθρωποι, άλλες συνήθειες, αλλά μυαλά, αλλά θέλω. Κάπως σαν να σου λέγε ο παππούς σου αν σε έβλεπε να παίζεις call of duty να σου έλεγε "εμείς πυροβολουσαμε με όπλο, όχι με τηλεκοντρόλ, τι μαλακίες είναι αυτές;". Με ενοχλει η βαρεμαρα της νεας γενιας και η αποβλακωση σε οτι εχει να κανει με το να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει. Αν βαλουμε σημερα καποιο δυσκολο παιχνιδι σε αυτα τα παιδια θα σηκωσουν τα χερια ψηλα. Ερχονται δυσκολα χρονια εφοσον συνεχισει ετσι η συγκεκριμενη γενια εδω θα ειμαστε να το δουμε. Οχι μονο πανω στο twitch αλλα και με τα instagram snapchat κτλ. Καποια πραγματα δεν πρεπει να αλλαζουν. Ειδικα οταν αυτα υποκινούνται απο συμφεροντα εταιριων που παιζουν με αρκετα δις. 34 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Εσυ παρε τις κασετουλες σου,τη χοντρη κονσολα σου, την τετραγονισμενη τηλεοραση σε σχημα κουτιου,τους μοχλους με καλωδιο, το ψευτικο οπλακι για παπιες και πανε στη ζουγκλα αραξε και παιξε με την ησυχια σου. Εγω θα παρω το 2.5K pc μου και θα απολαυσω στον ελευθερο μου χρονο καποιο ποιοτικο single player που θα μου προσφερει ενα ομορφο ταξιδι στον κοσμο του θα με χαλαρωσει θα με κανει να σκεφτω πως θα περασω καποιο συγκεκριμενο σημειο και θα μου δωσει καποια συναισθηματα αναλογως το παιχνιδι. Στα 15 μου παιζαμε counterstrike αλλα σε lan με φιλαρακια και μετα με τις ωρες μπαλα εξω και το βραδυ με κοπελιες. Δεν καθομουν να βλεπω καποιον απο την Αμερικη να λιωνει σε ενα παιχνιδι το οποιο δεν εχει να μου προσφερει τιποτα και μετα να μπω να κανω like στον κωλο της Μαριας στο instagram. Εκει εχουμε παει τα τελευταια χρονια και ειναι πολυ λυπητερο. Απο εκει και περα δικαιωμα του καθενος να εκφραση την αποψη του για καποιο θεμα. Ειναι απολυτα σεβαστες και οι αντιθετες γνωμες αρκει να μην πηγαινουν επι προσωπικου και να υπαρχουν βασιμα επιχειρηματα ως αντιπαραθεση. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Arkin 3
georgepppo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, george1807 είπε Όχι καλέ δεν ζηλεύεις. Είσαι ικανοποιημένος με τα 800€ και ο μήνα όταν αυτός τα βγάζει σε 5 λεπτά χαλαρά. Καμία υποψία για ζήλεια. καλύτερα άστεγος στην αρχαία ρώμη να με φάνε τα λιοντάρια παρά σαν αυτό το βδέλυγμα όπως είναι στην εικόνα....... δεν ζηλεύουμε ξέρεις όλοι αυτά τα πράγματα γιατί ανθρώπους δεν τα λες που ούτε ζωή έχουν ούτε τίποτα παρά μια οθόνη. κάνω την δουλίτσα μου, πάω τις βόλτες μου, κάνω την ζωή μου και ζω ανθρώπινα , δεν θα με χάλαγαν τα λεφτά αλλά όχι να ζω έτσι. 33 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Εσυ παρε τις κασετουλες σου,τη χοντρη κονσολα σου, την τετραγονισμενη τηλεοραση σε σχημα κουτιου,τους μοχλους με καλωδιο, το ψευτικο οπλακι για παπιες και πανε στη ζουγκλα αραξε και παιξε με την ησυχια σου. το gaming είναι ένα μέσο να περνάς την ώρα σου και να κάνεις την φάση σου όχι να αφιερώσεις την ζωή σου η να θαυμάζεις τον υπερ πετυχημένο gamer που τον έχει κάνει λάστιχο γιατί δεν ξέρει να μιλήσει ούτε για να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο πόσο μάλλον για να ρίξει γκόμενα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από georgepppo 2 1
gg i carry Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Πραγματικα πλεον δεν μου κανει εντυπωση που η συγκεκριμενη γενια εφτασε την ελλαδα στον πατο Πολυ sad αποψεις Και το χειροτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι παιζει να ειναι και γονεις κριμα 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Με ενοχλει η βαρεμαρα της νεας γενιας και η αποβλακωση σε οτι εχει να κανει με το να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει. Αν βαλουμε σημερα καποιο δυσκολο παιχνιδι σε αυτα τα παιδια θα σηκωσουν τα χερια ψηλα. Ερχονται δυσκολα χρονια εφοσον συνεχισει ετσι η συγκεκριμενη γενια εδω θα ειμαστε να το δουμε. Οχι μονο πανω στο twitch αλλα και με τα instagram snapchat κτλ. Καποια πραγματα δεν πρεπει να αλλαζουν. Ειδικα οταν αυτα υποκινούνται απο συμφεροντα εταιριων που παιζουν με αρκετα δις. Εγω θα παρω το 2.5K pc μου και θα απολαυσω στον ελευθερο μου χρονο καποιο ποιοτικο single player που θα μου προσφερει ενα ομορφο ταξιδι στον κοσμο του θα με χαλαρωσει θα με κανει να σκεφτω πως θα περασω καποιο συγκεκριμενο σημειο και θα μου δωσει καποια συναισθηματα αναλογως το παιχνιδι. Στα 15 μου παιζαμε counterstrike αλλα σε lan με φιλαρακια και μετα με τις ωρες μπαλα εξω και το βραδυ με κοπελιες. Δεν καθομουν να βλεπω καποιον απο την Αμερικη να λιωνει σε ενα παιχνιδι το οποιο δεν εχει να μου προσφερει τιποτα και μετα να μπω να κανω like στον κωλο της Μαριας στο instagram. Εκει εχουμε παει τα τελευταια χρονια και ειναι πολυ λυπητερο. Απο εκει και περα δικαιωμα του καθενος να εκφραση την αποψη του για καποιο θεμα. Ειναι απολυτα σεβαστες και οι αντιθετες γνωμες αρκει να μην πηγαινουν επι προσωπικου και να υπαρχουν βασιμα επιχειρηματα ως αντιπαραθεση. Ακριβώς όσα λες θα μπορούσε να σου πει ένας παλαιότερος συμφορουμιτη. "Εμείς δεν τεμπελιαζαμε μπροστά σε μια οθόνη νέοι, πρωι μέχρι απόγευμα χωράφι και μετά στη γυναίκα". Λες και η παραγωγή των παιχνιδιών που παίζεις δεν υποκινούνται από κολοσσούς αλλά από ιδεολόγους gamers που εστιάζουν σε σένα! Εμμένεις στα παιχνίδια επειδή είναι προσωπικό σου γούστο. Λες και είναι κακό κάποιος να μη μπορεί να παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι! Σιγά το πράγμα! Δεν καιγόμαστε όλοι να παίζουμε καλά video games. Αδιαφορούμε κάποιοι, δεν είναι τρομερό! Παίζω games για να περνάω καλά με τους φίλους μου και football manager. Δεν ξέρω αν είμαι καλός και δεν με νοιάζει και καθόλου όσο περνάω καλά! Δεν χρειάζεται! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα