Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το 13888 της cosmote και αφού περίμενα,  ακούγοντας μουσική για  35 λεπτά, για να μιλήσω με εκπρόσωπο η γραμμή έκλεισε.

Πήρα ξανά (επιμένω).

Τώρα είμαι στα 17 λεπτά.

Δημοσ.

εμενα καθε φορ μου βγαζει επιλογη "να σας καλεσουμε εμεις μολις υπαρξει ο πρωτος διαθεσιμος εκπροσωπος"

γλυτωνεις την επικονδυλιτιδα

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, runner1960 είπε

Πήρα το 13888 της cosmote και αφού περίμενα,  ακούγοντας μουσική για  35 λεπτά, για να μιλήσω με εκπρόσωπο η γραμμή έκλεισε.

Πήρα ξανά (επιμένω).

Τώρα είμαι στα 17 λεπτά.

Να τα εκατοστήσεις!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Να τα εκατοστήσεις!

Ευχαριστώ !

Απάντησαν επιτέλους τη δεύτερη φορά στα 30 λεπτά.

4 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εμενα καθε φορ μου βγαζει επιλογη "να σας καλεσουμε εμεις μολις υπαρξει ο πρωτος διαθεσιμος εκπροσωπος"

γλυτωνεις την επικονδυλιτιδα

Σε εμένα δεν έβγαλε αυτήν την επιλογή.

25 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

ok, και;

Θεωρώ απαράδεκτη αυτή την τριαντάλεπτη αναμονή για την εξ. πελατών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/8/2019 στις 12:24 ΠΜ, runner1960 είπε

Πήρα ξανά (επιμένω).

Τώρα είμαι στα 17 λεπτά.

Εγω παίρω και δεν μου βγάζει καν επιλογή να μιλήσω με κάποιον, μόνο ο τηλεφωνητής μιλάει και λέει τα δικά του. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι παίρνω απο σταθερό και ενδιαφέρομαι για αριθμό κινητού.. Κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

Αφού περιμένετε 30 λεπτά στην αναμονή τα θέλετε και τα παθαίνετε. Εγώ πάνω από 5 λεπτά κλείνω το ακουστικό και καλώ αργότερα, σιγά μην κάθομαι να χρεώνομαι μέχρι να το σηκώσει ο άλλος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Αφού περιμένετε 30 λεπτά στην αναμονή τα θέλετε και τα παθαίνετε. Εγώ πάνω από 5 λεπτά κλείνω το ακουστικό και καλώ αργότερα, σιγά μην κάθομαι να χρεώνομαι μέχρι να το σηκώσει ο άλλος.

Βασικά η χρέωση είναι με την κλήση. Οπότε με το να κάνεις 5 κλήσεις σε 30 λεπτά σου κοστίζει παραπάνω 😉

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Βασικά η χρέωση είναι με την κλήση. Οπότε με το να κάνεις 5 κλήσεις σε 30 λεπτά σου κοστίζει παραπάνω 😉

ΟΚ, τότε καλύτερα να περιμένεις στο ακουστικό, εγώ θα βαριόμουν απίστευα πάντως να περιμένω 30 λεπτά.....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

ΟΚ, τότε καλύτερα να περιμένεις στο ακουστικό, εγώ θα βαριόμουν απίστευα πάντως να περιμένω 30 λεπτά.....

Οκ, μεγάφωνο, Bluetooth κτλ 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GoDRiC- είπε

Εγω παίρω και δεν μου βγάζει καν επιλογή να μιλήσω με κάποιον, μόνο ο τηλεφωνητής μιλάει και λέει τα δικά του. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι παίρνω απο σταθερό και ενδιαφέρομαι για αριθμό κινητού.. Κάνω κάτι λάθος;

Περιμένεις μέχρι να πει πληκτρολογήστε τον αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου που ενδιαφέρεστε να εξυπηρετηθείτε.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GoDRiC- είπε

Έχει κάποιος απάντηση στο δικό μου; :P

Πρέπει να περάσεις από το αυτόματο σύστημα, δεν έχει να κάνει με το από πού και γιατί καλείς.

Κάποιες ώρες έχει κίνηση και αργούν. Μου έχει τύχει να μου απαντήσουν με το που εισήγαγα την επιλογή του τομέα με τον οποίο ήθελα να μιλήσω. Επίσης, σου δίνουν τη δυνατότητα να πληκτρολογήσεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου για να σε καλέσουν αυτοί.

Τι έχω παρατηρήσει στην πράξη: Δεν συμφέρει το call back, πρώτα και κύρια γιατί δεν ξέρεις πότε θα σε καλέσουν. Αν μεν μπορείς να είσαι δίπλα στο τηλέφωνο όλη μέρα (αν το θέμα δεν αφορά το κινητό σου, και είναι θέμα σταθερής ή internet) καλώς. Αλλιώς, είναι αδύνατο να προγραμματίσεις. Το αφήνω εκεί σε μια σειρά αναμονής, ηχείο και μόλις απαντήσουν εξυπηρετούμαι.

Εκεί που σίγουρα σου τηλεφωνούν αν υπάρχει θέμα που δεν λύνεται άμεσα (οπότε ειδοποιείσαι με SMS) είναι αν δηλώσεις βλάβη. Αλλιώς, αν απλά ζητήσεις να σε πάρουν γιατί έχει κίνηση... Ισχύει ό,τι έγραψα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Το call back μια χαρα βολευει, σε παιρνουν σχεδον παντα στα ορια του χρονου αναμονης που σου λεει το συστημα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...