Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα Το Δεκέμβριο θα πάω Γερμανία αλλά δν ξέρω καλά την γλώσσα και τα αγγλικά που μιλώ δν είναι αρκετά. Πρόσφατα είδα στο ίντερνετ απο διαφήμηση ένα σύστημα που μπορείς να μάθεις μία ξένη γλώσσα σχετικά άπταιστα μέσα σε δύο εβδομάδες εώς και ένα μήνα.(Ling fluent λέγεται) Το θέμα είναι για να αποκτήσει κανείς το ling fluent(είναι ένα σύστημα με κάρτες) πρέπει να πληρώσεις ένα χρηματικό ποσό και αν δν είναι ικανοποιημένος γίνεται επιστροφή χρημάτων. Όμως έχω την ανασφάλεια ότι αν είναι απάτη και δν δουλεύει ,την ώρα που θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων να έχουν εξαφανιστεί. Έχει κανείς αγοράσει κανείς το ling fluent;; Είσαι ευχαριστημένος ή όχι;; Αξίζει να το αγοράσω;; είναι απάτη ή όντως ισχυεί;;;
amadou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μπορεί η απάτη να μην είναι στο ότι δεν θα σου στείλουν το προϊόν που αγόρασες. Σίγουρα όμως σε ένα μήνα όχι μόνο δεν μπορεί (σχεδόν κανείς...) να αποκτήσει fluency σε οποιαδήποτε γλώσσα, αλλά ούτε τα απολύτως απαραίτητα να μάθει... Σου μιλάω "εκ πείρας". Μιλάω ήδη 4 ξένες γλώσσες και μελετάω την 5η. Το λιγότερο που χρειάστικα ήταν 2 χρόνια ΣΟΒΑΡΗΣ καθημερινής μελέτης για να μάθω πολύ καλά Πορτογαλλικά, γνωρίζοντας ήδη σχεδόν άριστα Ισπανικά και έχοντας ήδη ζήσει σχεδόν ένα χρόνο σε Ισπανόφονες χώρες (Ισπανία & Ν. Αμερική). Μάλιστα όταν μετά επισκέφθηκα και έμεινα ένα μικρό χρονικό διάστημα (3 μήνες περίπου) Βραζιλία που μιλάνε Πορτογαλικά, μου πήρε σχεδόν 15 μέρες να αρχίσω να μιλάω άνετα! Τις πρώτες μέρες μιλαγα Ισπανοπορτογαλικά (Portunhol τα λένε εκεί κοροϊδευτικά...) Για να μάθεις σχετικά καλά μια γλώσσα, έτσι ώστε να μπορείς να έχεις βασική καθημερινή επικοινωνία πιστεύω οτι το λιγότερο που χρειάζεται κάποιος είναι 3 χρόνια καθημερινής (7 μέρες) μελέτης και ενασχόλησης με τη γλώσσα. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που λόγω δουλειάς με πολύ σκληρή μελέτη μαθαίνουν (σχεδόν παπαγαλία) τα απολύτως απαραίτητα για επικοινωνία σε συγκεκριμένους τομείς (επαγγελματικούς - επιστημονικούς) σε μικρό χρονικό διάστημα (6 με 12 μήνες). Γνωρίζουν αρκετά καλά την ορολογία του συγκεκριμένου τομέα αλλά μετά τους πιάνεις κουβέντα για το καιρό και δεν μπορούν ούτε να καταλάβουν τι τους λές ούτε να σου απαντήσουν....
dimismc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Στις 13/8/2019 στις 11:24 ΠΜ, Doubt είπε Α Π Α Τ Η ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα