Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

χρησιμοποιώ το Skype για να κάνω κλήσεις όμως εάν δεν στήσω το Caller ID (δλδ εάν δεν βάλω τον αριθμό που θέλω να εμφανίζεται) φαίνεται οτι παίρνω με απόκρυψη. Υπάρχει εύκολος τρόπος να χρησιμοποιήσω έναν ψεύτικο Ελληνικό αριθμό; Το Skype ζητάει επιβεβαίωση του Caller ID με μήνυμα SMS στο κινητό. Υπάρχει κάποιο Online SMS receiver που να παρέχει ελληνικούς αριθμούς και να είναι δωρεάν. Προτείνετε κάποια άλλη λύση; 

Δημοσ.

Πουθενά στον πλανήτη δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουν αναγνώριση κλήσης ζητούν επιβεβαίωση του αριθμού που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στην αναγνώριση κι εφόσον φυσικά μας ανήκει. Αλίμονο αν είχαμε ανεξέλεγκτα αυτή την δυνατότητα.

Δεν στέλνουμε εμείς την πληροφορία, αλλά ο πάροχος. Εμείς επιλέγουμε αν θα εμφανίζεται και ποιος αριθμός (αν υπάρχει επιλογή από δικούς μας) και το υποστηρίζει ο πάροχος.

Δημοσ.

Υπηρεσία με Ελληνικά SMS για επιβεβαίωση δεν έχω βρει πουθενά... Αντίστοιχες υπηρεσίες με νούμερα από άλλες χώρες υπάρχουν πάρα πολλές, επίσης πολλές free και με λίγο ψάξιμο τα καταφέρνεις. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές φορές για επιβεβαίωση σε διάφορες υπηρεσίας και με λίγη προσπάθεια δουλεύει.

Δεν ξέρω όμως σίγουρα αν μπορεί να γίνει μέσω των υπηρεσιών αυτών η συγκεκριμένη επιβεβαίωση.
Σε άλλη σχετική υπηρεσία (ID τηλ. για αποστολή μαζικών SMS) το εχα δοκιμάσει πριν 2-3 χρόνια (με νούμερο UK) και πέτυχε.
Αλλά με Skype δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω. Σε κάθε περίπτωση το πιό δύσκολο κομμάτι είναι να βρεις free υπηρεσία με Ελληνικό νούμερο για SMS επιβεβαίωση.

Δημοσ.

επισης δε ξερεις πως θα χειριστει αυτος που σου παρεχει το fake νουμερο τη πληροφορια που θα λαβει. θα μπορουσε πχ μετα να κανει reset τον λογαριασμο σου βαζοντας το fake νουμερο για επιβεβαιωση στοιχειων, αφου πλεον για το skype/ms το νουμερο αυτο θα ειναι καταχωρημενο και εγκυρο.

Δημοσ.

Yπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν θέλεις να βάλεις το κανονικό σου νούμερο? Λύση για ελληνικό νούμερο που να μην είναι δικό σου, δηλαδή ταυτοποιημένο σε δική σου ταυτότητα υπάρχει, αλλά δεν είναι νόμιμη σύμφωνα με τους νόμους περί ταυτοποίησης των κινητών

Δημοσ.

@amadou, δώσε 1-2 παραδείγματα ευρωπαϊκών τέτοιων υπηρεσιών ακόμη και επί πληρωμή, για να ρίξω μια ματιά σε τι ακριβώς πράγμα αναφέρεσαι. Και έχει σημασία που αναφέρω ευρωπαϊκών.

Δημοσ.

όπως είπες ναι γίνεται αλλά δεν ξέρω για Ελληνικό αριθμό ψάξε online sms receiver σίγουρα θα πετύχει για Canada-USA-France-Germany-UK...

Δημοσ.
Στις 14/8/2019 στις 4:28 ΜΜ, jkoukos είπε

@amadou, δώσε 1-2 παραδείγματα ευρωπαϊκών τέτοιων υπηρεσιών ακόμη και επί πληρωμή, για να ρίξω μια ματιά σε τι ακριβώς πράγμα αναφέρεσαι. Και έχει σημασία που αναφέρω ευρωπαϊκών.

Κάνε μια αναζήτηση όπως σου είπαν παραπάνω. Είναι πανεύκολο να βρεις.

Ψάξε "Disposable Numbers", "temporary numbers", "Free Disposable Number", "Free Temporary Phone Numbers", "Receive SMS Online"

Θα βρεις δεκάδες επιλογές. Θέλει λίγο ψάξιμο μόνο γιατί δεν δουλεύεουν όλες οι υπηρεσίες ούτε όλα τα νούμερα πάντα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γράφω καθυστερημένα διότι τώρα γύρισα μετά από πολύ καιρό.

Μια χαρά τα γράφω. Αναφέρομαι (όπως ζητά ο φίλος) σε τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και όχι γενικά εισερχόμενα ή εισερχόμενα sms που λήγουν λίγο αργότερα (όπως αυτές που αναφέρεις) από ιστοσελίδες. Ο ευρωπαϊκός κανονισμός είναι ρητός σε αυτό και κανένας τηλεπικοινωνιακός πάροχος (τέτοια είναι η υπηρεσία που παρέχει το Skype) δεν δέχεται να στέλνεις άλλο CLIP εκτός αυτού που έχει ο χρήστης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...