ritchie77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Στον δρόμο δεν έχεις να αποδείξεις τον ανδρισμό σου. Στον δρόμο αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια , και η "μαγκια" που περιγράφεις εσυ, απέχει πολύ. Αναρωτιόμαστε μετά γιατί έχουμε τόσα τροχαία στην Ελλάδα , με τέτοια οδηγική παιδεία.... ποια είναι η μαγκιά? αναθεμα κι αν καταλαβες τιποτα. Ελπιζω να μην οδηγεις γιατι με τετοια μυαλα μαλλον εισαι επικινδυνη για το δρομο 3 ώρες πριν, BackFromHell είπε Ειδες πώς σας ψυχολογω Ωραια αφου εχει και ψυχολογους στο ινσομνια θα κοιμαμαι ησυχος απο δω και περα.
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, christopher0016 είπε Σόρρυ που μπαίνω έτσι σφήνα αλλά εσύ δεν έχεις γράψει κατά καιρούς για το τούρμπο σου αμάξι που πάει γρήγορα και έχεις πατήσει άλλους με το γκόλφ σου..;; Κάνω λάθος;; Κράζουμε ο ένας τον άλλον και καμιά φορά μπορεί να είμαστε χειρότεροι από τους άλλους. Το λέω γένικα όχι για εσένα συγκεκριμένα. Πάντως ότι αμάξι να έχει κάποιος άμα δεν έχει λίγο νοημοσύνη να σκέφτεται πως να το χρησιμοποιήσει , δεν θα τον σώσει κανένα σύχρονο ηλεκτρονικό σύστημα Ναι είναι ένα γρήγορο αμάξι για τα σημερινά δεδομένα και βέβαια το χω πει. Και προσφέρει ενεργητική ασφάλεια. Η προσπέραση δεν είναι το ίδιο όμως με το να πατάς επίτηδες αποτομα φρένο με όχημα κολλημένο πίσω σου , γεγονός που άνετα προκαλεί καραμπόλα. Έχω γράψει και το άλλο, ότι κάποτε γύριζα στη Βουλιαγμένης, μετά από ένα άσχημο γεγονός, με υψηλή ταχύτητα ώσπου είδα στα δεξιά μου σοβαρό τροχαίο. Το θεώρησα σημάδι, ανατρίχιασα ολόκληρη, μπήκα στη μεσαία και χαμήλωσα ταχύτητα. Όλοι έχουμε κάνει κατά καιρούς τις κουτσουκελες μας , να μην επαναλαμβάνουμε όμως μια πράξη που είναι λάθος
ritchie77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε με το να πατάς επίτηδες αποτομα φρένο με όχημα κολλημένο πίσω σου Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Φαντάζεσαι πράγματα, δεν έχεις ιδέα από οδήγηση 1
konpat Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μαγκιά είναι να πηγαίνεις γ@μιώντ@ς επειδή είσαι οδηγάρα να παίρνεις παραμάζωμα γιαγιάδες, παιδάκια, και ανύποψίαστους που πάνε να πετάξουν τα σκουπίδια να τους παρατάς αβοήθητους και να προσπαθείς να ξεφύγεις από την αστυνομία κολυμπώντας. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από konpat
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, konpat είπε Μαγκιά είναι να πηγαίνεις γ@μιώντ@ς επειδή είσαι οδηγάρα να παίρνεις παραμάζωμα γιαγιάδες, παιδάκια, και ανύποπτους που πάνε να πετάξουν τα σκουπίδια να τους παρατάς αβοήθητους και να προσπαθείς να ξεφύγεις κολυμπώντας από την αστυνομία. Συντομα θα το διαβασεις στο ινσομνια και αυτο, υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι ετοιμοι να καταθεσουν και την σχετικη επιχειρηματολογια επ'αυτου, τονιζοντας φυσικα ποσο κοτες ειναι αυτοι που δεν το κανουν. Με μια λεξη, Ελληναρες. Η ανθρωπινη καταντια προσωποποιημενη. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, ritchie77 είπε Αν δεν κανω λαθος στη Γερμανια το tailgaiting τιμωρειται με προστιμο. Εδω δεν ξερω τι ισχυει. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει. Προσωπικα οταν μου κολλαει ο αλλος απο πισω παταω στα ξαφνικα φρενο. Καποιοι καταλαβαινουν και κοβουν, οποιος δεν καταλαβαινει ειναι πιθανο να μου φτιαξει τον πισω προφυλακτηρα. Εχει και γρατζουνιες, τζαμπα θα μου βγει Και με βαρύτατο πρόστιμο μάλιστα,που φτάνει στην αφαίρεση διπλώματος συν χρηματικό.Και είναι συχνό φαινόμενο στις Autobahn,ειδικά στα σημεία που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας.
adi32 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, konpat είπε Μαγκιά είναι να πηγαίνεις γ@μιώντ@ς επειδή είσαι οδηγάρα να παίρνεις παραμάζωμα γιαγιάδες, παιδάκια, και ανύποψίαστους που πάνε να πετάξουν τα σκουπίδια να τους παρατάς αβοήθητους και να προσπαθείς να ξεφύγεις από την αστυνομία κολυμπώντας. Τόσο μάγκας που τον άφησαν κι ελεύθερο! https://www.zarpanews.gr/tragodia-sto-aigio-mia-chara-einai-eipe-gia-tin-giagia-kai-to-eggoni-o-odigos-ki-efyge-orgi-apo-tin-oikogeneia-quot-akoma-den-toys-thapsame-ki-aytos-einai-eleytheros-quot/ Κι άλλος τρελός https://m.naftemporiki.gr/story/1509267/peiraias-odigos-ix-traumatise-limeniko-kai-diefuge Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από adi32 1
AntonyF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Πραγματικά απορώ με το αν μερικοί αισθάνονται όταν οδηγούν σε δημόσιους δρόμους ή νομίζουν ότι παίζουν σε εξομοιωτή. Θέλω να μάθω αν υπάρχει όριο στα πόσα km/h πατάει κάποιος απότομα φρένο. Γιατί στα 20 km/h όντως θα χρειαστεί μόνο ένα βαψιματακι ο προφυλακτήρας και θα είναι έτοιμος. Στα 120 km/h αν δεν έχουμε καραμπόλα τότε ίσως να χρειαστεί κάτι παραπάνω από μια αλοιφούλα για να ισιώσει. Μάλλον μια καλίμπρα το πιθανότερο. Ακόμα και δίκιο να έχεις και να θες να δώσεις ένα γερό μάθημα στον άλλο, είσαι σίγουρος ότι δεν έπεσες στον τρελό του χωριού, που θα θέλει να σε πετάξει από τον δρόμο ή να βγάλει κάποιο αντικείμενο για να λύσετε τις διαφορες σας; Και μιλάω από προσωπική εμπειρία γιατί και εγώ το ίδιο έκανα, αλλά μετά από καιρό κατάλαβα ότι ο μόνος χαμένος στην τελική ήμουν εγώ. Τώρα μουσικούλα, δεξιά λωρίδα στην εθνική και απολαμβάνεις το ταξίδι για τον προορισμό σου. Επειδή αναφέρθηκε και η Πατρών - Πύργου ποιες είναι οι ενοχλητικές ταχύτητες για τους γρήγορους που κινείται ένας οδηγός; Ο κανόνας λέει ότι πάντα θα υπάρχει ένας πιο γρήγορος από εσένα και σίγουρα πιο τρελός. Εκτός αν μιλάμε για ανισόρροπα άτομα που εκεί αν θες δοκιμάζεις την τύχη σου αρκεί να μην υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. 3
alexakos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 πως κατεληξε και αυτο το θεμα ετσι πραγματικα.
Menelaos83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, alexakos89 είπε πως κατεληξε και αυτο το θεμα ετσι πραγματικα. Οταν υπαρχει παντελης ελλειψη παιδειας αυτα ειναι αναμενομενα.
mechpanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, AntonyF είπε Επειδή αναφέρθηκε και η Πατρών - Πύργου ποιες είναι οι ενοχλητικές ταχύτητες για τους γρήγορους που κινείται ένας οδηγός; Επειδή οδηγώ καθημερινά πάνω κάτω, απαντώ εγώ... Κανένας δεν είναι ενοχλητικός, όσο αργά και να πηγαίνει αρκεί να πιάνει δεξιά και μην πηγαίνει μεσ'την μέση. Όσον αφορά τους "βιαστικούς", μερικοί είναι επικίνδυνοι πάλι ανεξαρτήτως ταχύτητας...Δηλαδή πχ βλέπεις εσύ ότι πάει μπροστά φορτηγό με 90, έχει κίνηση, και κόβεις για να περάσεις με ασφάλεια...κι έρχεται ο γκαζοφονιάς ντε και καλά να περάσει, κολλώντας από πίσω σου. Αυτό είναι ενοχλητικό, αλλά κάνω δεξιά κι ας περάσει - ας πάει όπου θέλει. Αλλά όταν το κάνει απερίσκεπτα και σκάσει αντίθετο ρεύμα είναι επικίνδυνος. 1
telis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Αν μου κολλάει πίσω κάποιος βλαμμένος που θεωρεί κιόλας το ζώο ότι είναι και καλός οδηγός, πριν κάνω δεξιά ρίχνω συνέχεια νερό στο παρμπρίζ. Συνήθως οι κόπανοι ουρακοτάγκοι έχουν το αμάξι τους πλυμένο και γυαλισμένο και βγάζουν φλυκτενες όταν τους καταβρεχεις το δικό τους παρμπρίζ. Πολλοί μάλιστα κόβουν και αφήνουν απόσταση ρίχνοντας μπινελίκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα