Προς το περιεχόμενο

Viber: Αρχείο δε βρέθηκε


Katherine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Στο viber είχα βάλει μια συνομιλία σαν κρυφή για να μη βλέπω το πρόσωπο αυτό. Σήμερα ήθελα να ξαναδώ τις φωτος που μου είχε στείλει, και όταν πήγα στη συνομιλία και πάτησα Προβολή Όλων είδα πως ό,τι αρχείο μου έχει στείλει είναι εξαφανισμένο και γράφει ότι το αρχείο δε βρέθηκε. Άνοιξα τον φάκελο του viber και είδα ότι οι φωτος και τα βίντεο που μου έστειλε βρίσκονται εκεί. Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε το κινητό μου κάποιο ιό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, ψάχνοντας στο ίντερνετ διάβασα ότι όταν κάνεις μια συνομιλία κρυφή, συμβαίνει αυτό που συνέβη και σε μένα. Κανείς δε ξέρει το γιατί. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά sorry που γράφω εδώ γτ δε γνωρίζω που πρέπει να απευθυνθώ.. Έχω σοβαρό θέμα με το viber, έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα κ δεν γίνεται τπτ.. Δεν μου εμφανίζει τπτ από multimedia, ούτε εικόνες-βιντεο ( για να στείλω ή ότι λάβω), ούτε αυτοκόλλητα, ούτε εικόνες επαφών.. Τπτ!!! Έχω αλλάξει συσκευή, έχω κάνει κ update κ επανεγκατάσταση σβήνοντας τα παντα, έχω αλλάξει sim και sd... Έχω φρικαρει γενικά!! Δεν έχω δει καμία αλλαγή.. το messenger λειτουργεί κανονικά κ το viber τπτ.. Το έχω ανάγκη όμως για τη δουλειά μου.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει ή γνωρίζει κάτι.. ευχαριστώ εκ των προτέρων..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...