Προς το περιεχόμενο

Remnant: From the Ashes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο αρκετά σκέψη το τσίμπησα τελικά δεν ειναι φθηνό αλλα μου αρέσει το setting που έχει , είδωμεν :)

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

@ilos σολο το παιχνιδι βγαινει? Μολις διαβασα οτι καποια bosses απαιτουν co-op ισχυει?

Όχι, δεν ισχύει, βγαίνει κανονικά solo.

• Thanks 1
Δημοσ.

@najinblue3 Καλά το last boss είναι buggy af. Καλύτερα να το παίξεις solo. Επίσης δε ξέρω αν έχουν διορ8ώσει τα θέματα με το mp scaling, έχει φάει uninstall ελέω iceborne.😁

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Θελω να το τσιμπησω για ps4 μου αρεσε αυτο που ειδα στο youtube. 

Απο δυσκολια τι λεει, το εχω ριξει στο casual gaming τελευταια μεχρι να βγει το Nioh 2.

Και εγω το σκεφτομαι να το παρω, απ οτι ειδα solo ειναι αρκετα βατο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει βγει και DLC πριν κανα μηνα για αυτο. Σκεφτομουν να το τσιμπησω,αλλα αποτι φαινεται θα ακολουθησουν και αλλα DLC. Ισως περιμενω για το "complete "

Δημοσ.

Ναι το DLC έβαλε ένα roguelike endless mode, το οποίο έχει την φάση του. Το κακό είναι ότι γίνεται repetitive ειδικά αν καταφέρεις και κάνεις 1 cycle και τα 20κάτι bosses. Πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο όμως.😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, outlaw star είπε

Με τι βολεύει περισσότερο χειριστήριο ή mouse/keyboard ?

Δε παίζεται με gamepad αδερφέ, το παιχνίδι είναι hardcore shooter και απαιτητικό κιόλας στα boss fights, τα elite mobs και 100000 ants μαζί καμιά φορά. Απλά έχε εύκαιρο το roll button κάπου because you are gonna use it a lot.😁

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε παίζεται με gamepad αδερφέ, το παιχνίδι είναι hardcore shooter και απαιτητικό κιόλας στα boss fights, τα elite mobs και 100000 ants μαζί καμιά φορά. Απλά έχε εύκαιρο το roll button κάπου because you are gonna use it a lot.😁

Ναι, το παρατήρησα.... :P 

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...