SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά απο αρκετά σκέψη το τσίμπησα τελικά δεν ειναι φθηνό αλλα μου αρέσει το setting που έχει , είδωμεν 2
najinblue3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 @ilos σολο το παιχνιδι βγαινει? Μολις διαβασα οτι καποια bosses απαιτουν co-op ισχυει?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @ilos σολο το παιχνιδι βγαινει? Μολις διαβασα οτι καποια bosses απαιτουν co-op ισχυει? Όχι, δεν ισχύει, βγαίνει κανονικά solo. 1
ilos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 @najinblue3 Καλά το last boss είναι buggy af. Καλύτερα να το παίξεις solo. Επίσης δε ξέρω αν έχουν διορ8ώσει τα θέματα με το mp scaling, έχει φάει uninstall ελέω iceborne.😁
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Θελω να το τσιμπησω για ps4 μου αρεσε αυτο που ειδα στο youtube. Απο δυσκολια τι λεει, το εχω ριξει στο casual gaming τελευταια μεχρι να βγει το Nioh 2.
najinblue3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Θελω να το τσιμπησω για ps4 μου αρεσε αυτο που ειδα στο youtube. Απο δυσκολια τι λεει, το εχω ριξει στο casual gaming τελευταια μεχρι να βγει το Nioh 2. Και εγω το σκεφτομαι να το παρω, απ οτι ειδα solo ειναι αρκετα βατο.
Alastor192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Εχει βγει και DLC πριν κανα μηνα για αυτο. Σκεφτομουν να το τσιμπησω,αλλα αποτι φαινεται θα ακολουθησουν και αλλα DLC. Ισως περιμενω για το "complete "
ilos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ναι το DLC έβαλε ένα roguelike endless mode, το οποίο έχει την φάση του. Το κακό είναι ότι γίνεται repetitive ειδικά αν καταφέρεις και κάνεις 1 cycle και τα 20κάτι bosses. Πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο όμως.😁
outlaw star Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Με τι βολεύει περισσότερο χειριστήριο ή mouse/keyboard ?
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, outlaw star είπε Με τι βολεύει περισσότερο χειριστήριο ή mouse/keyboard ? Δε παίζεται με gamepad αδερφέ, το παιχνίδι είναι hardcore shooter και απαιτητικό κιόλας στα boss fights, τα elite mobs και 100000 ants μαζί καμιά φορά. Απλά έχε εύκαιρο το roll button κάπου because you are gonna use it a lot.😁
outlaw star Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 50 λεπτά πριν, ilos είπε Δε παίζεται με gamepad αδερφέ, το παιχνίδι είναι hardcore shooter και απαιτητικό κιόλας στα boss fights, τα elite mobs και 100000 ants μαζί καμιά φορά. Απλά έχε εύκαιρο το roll button κάπου because you are gonna use it a lot.😁 Ναι, το παρατήρησα....
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Το παιχνιδι θα δωθει δωρεαν την επομενη εβδομαδα απο το EGS,για οποιον δεν το εχει παιξει/παρει ακομα.
Alastor192 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Σιγουρη...αγορα απο μενα ! Αν μ'αρέσει το base,θα σκάσω και φράγκα για τα DLC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα