Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο το εξωτερικο,τα δεματα ερχονται με κουριερ ή τα παραλαμβανεις απο καπου ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όπως είπανε ήδη, ΕΛΤΑ ή κούριερ ανάλογα από το κατάστημα που παραγγέλνεις, το αντικείμενο κλπ.

Απλά να υπενθυμίσω, επειδή λες πως είναι η πρώτη σου αγορά από εξωερικό,  πως προϊόντα που έρχονται εκτός Ε.Ε. πιθανόν να περάσουν από τελωνείο με το ανάλογο κόστος.

Επεξ/σία από djcat
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Marimar14 είπε

Επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο το εξωτερικο,τα δεματα ερχονται με κουριερ ή τα παραλαμβανεις απο καπου ;

Aυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο ειναι αν η παραγγελια (συμπεριλαμβανομενου του κοστους αποστολης) ξεπερνα τα 24 ευρω, να προσεξεις να ειναι απο Ε.Ε.

Το αν ερχεται με κουριερ η ΕΛΤΑ μικρη σημασια εχει και εχει να κανει με τον τροπο αποστολης που ειτε θα επιλεξεις εσυ, ειτε ο αποστολεας.

Δημοσ.

Εξαρτάται τη χώρα και τον τρόπο αποστολής.

Δέματα από Κίνα έρχονται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με ΕΛΤΑ. 

Δέματα του amazon έρχονται είτε με ΕΛΤΑ(απλά αποστολή), είτε με Courier.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Iris_89 είπε

Εξαρταται απο που παραγγελνεις (χωρα κτλ), αλλα τα περισσοτερα ειναι με κουριερ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ έλεγα να ξεκινήσω να κάνω τις πρώτες παραγγελίες μου έστω και λίγο αργά ώστε να προλάβω γιατί το έχω απωθημένο.:D

Μία ερώτηση αν είναι εκτός χώρας Ε.Ε. και μέχρι 24 ευρώ δεν έχει φόβο για τελωνείο;;;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djcat είπε

όπως είπανε ήδη, ΕΛΤΑ ή κούριερ ανάλογα από το κατάστημα που παραγγέλνεις, το αντικείμενο κλπ.

Απλά να υπενθυμίσω, επειδή λες πως είναι η πρώτη σου αγορά από εξωερικό,  πως προϊόντα που έρχονται εκτός Ε.Ε. πιθανόν να περάσουν από τελωνείο με το ανάλογο κόστος.

Από το ebay το παραγγείλα(Γερμανία)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μία ερώτηση αν είναι εκτός χώρας Ε.Ε. και μέχρι 24 ευρώ δεν έχει φόβο για τελωνείο;;;;;

Μέχρι 22€ (αντικείμενο/α +μεταφορικά)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Έκανα δοκιμαστικά από alliexpres πρώτες παραγγελίες  3 πράγματα διαφορετικά το ένα από το άλλο και ενημερώθηκα για αναχώρηση σε διαφορετικές ημερομηνίες. Η αξία μετράει χωριστά η σαν σύνολο για να ξέρω μην ξεπεράσω το όριο των 22 ευρώ για το τελωνείο;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

το προιον το παρηγγειλα στις 15 Αυγουστου απο Γερμανια περιπου σε ποσες μερες θα ερθει;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Έκανα δοκιμαστικά από alliexpres πρώτες παραγγελίες  3 πράγματα διαφορετικά το ένα από το άλλο και ενημερώθηκα για αναχώρηση σε διαφορετικές ημερομηνίες. Η αξία μετράει χωριστά η σαν σύνολο για να ξέρω μην ξεπεράσω το όριο των 22 ευρώ για το τελωνείο;;;;;

Κάθε προϊόν ξεχωριστά.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marimar14 είπε

το προιον το παρηγγειλα στις 15 Αυγουστου απο Γερμανια περιπου σε ποσες μερες θα ερθει;

Χωρίς να γνωρίζει τρόπο αποστολής, είναι αδύνατον να σου απαντήσει κάποιος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...