Ducatista Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Πήγα στον κήπο το άνοιξα μήπως κάποιος καταλαβαίνει κατι;
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ducatista είπε Πήγα στον κήπο το άνοιξα μήπως κάποιος καταλαβαίνει κατι; Κατά 99% έχει αυτή τη λειτουργία. Για σιγουριά πρέπει να βρεις τη μάρκα και το μοντέλο του (σίγουρα είναι τυπωμένα κάπου πάνω στην πλακέτα), και μετά να βρεις το manual ώστε να τσεκάρεις τι λειτουργίες υποστηρίζει. Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις στις κλέμες αν υπάρχουν επαφές τύπου πχ BUT & C ή κάτι παρόμοιο, αν και θα συνιστούσα να βρεις το manual. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Joshua21 1
Ducatista Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κατά 99% έχει αυτή τη λειτουργία. Για σιγουριά πρέπει να βρεις τη μάρκα και το μοντέλο του (σίγουρα είναι τυπωμένα κάπου πάνω στην πλακέτα), και μετά να βρεις το manual ώστε να τσεκάρεις τι λειτουργίες υποστηρίζει. Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις στις κλέμες αν υπάρχουν επαφές τύπου πχ BUT & C ή κάτι παρόμοιο, αν και θα συνιστούσα να βρεις το manual. ετικετα δεν εχει και το μανιουαλ το εχω πεταξει πανε 5 χρονια...και δεν εχω και ιδεα απο αυτα.. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Ducatista
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Ducatista είπε ετικετα δεν εχει και το μανιουαλ το εχω πεταξει πανε 5 χρονια... Δεν είπα για ετικέτα, είπα για τυπωμένα στοιχεία στην πλακέτα, ούτε για φυλαγμένο manual είπα, το manual θα το βρεις στο internet αφού εντοπίσεις την μάρκα και το μοντέλο. Ίσως είναι αυτή: https://www.profelmnet.com/gr/products/Control-pannels/Sliding-gates/2033-sliding-gates/PS-2033-standard-coding/ 1
Ducatista Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν είπα για ετικέτα, είπα για τυπωμένα στοιχεία στην πλακέτα, ούτε για φυλαγμένο manual είπα, το manual θα το βρεις στο internet αφού εντοπίσεις την μάρκα και το μοντέλο. Ίσως είναι αυτή: https://www.profelmnet.com/gr/products/Control-pannels/Sliding-gates/2033-sliding-gates/PS-2033-standard-coding/ μολις το ειδα και εγω! νομιζω αυτο ειναι.. λοιπον εχουμε καμια ελπιδα?
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Ducatista είπε μολις το ειδα και εγω! νομιζω αυτο ειναι.. λοιπον εχουμε καμια ελπιδα? Αν δεν κάτσεις να ψάξεις την πλακέτα να βρεις το ακριβές μοντέλο όχι, δεν υπάρχει ελπίδα
Ducatista Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αν δεν κάτσεις να ψάξεις την πλακέτα να βρεις το ακριβές μοντέλο όχι, δεν υπάρχει ελπίδα απο οτι ειδα ειναι ολοιδιο.. αυτο ειναι..
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Ducatista είπε απο οτι ειδα ειναι ολοιδιο.. αυτο ειναι.. Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα την πλακέτα για να επιβεβαιώσω τον κωδικό. Τώρα αν εσύ είσαι σίγουρος τι να πω... Το συγκεκριμένο μοντέλο πάντως υποστηρίζει απλό διακόπτη: Κύριες λειτουργίες Διαθέτει εντολή για εξωτερικό μπουτόν 1
Ducatista Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα την πλακέτα για να επιβεβαιώσω τον κωδικό. Τώρα αν εσύ είσαι σίγουρος τι να πω... Το συγκεκριμένο μοντέλο πάντως υποστηρίζει απλό διακόπτη: Κύριες λειτουργίες Διαθέτει εντολή για εξωτερικό μπουτόν αυτο ειναι... αρα εκει θα συνδεθει το sonoff και θα παιρνει μεσω wifi τις εντολες?
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Ducatista είπε αυτο ειναι... αρα εκει θα συνδεθει το sonoff και θα παιρνει μεσω wifi τις εντολες? Δεν έχω ιδέα από sonoff, sorry.
Ducatista Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Δεν έχω ιδέα από sonoff, sorry. ωραια κατι αλλο?
Anagnwstis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μπορεις να βάλεις μηχανισμό που ενεργό ποιητε με κλήση και μετά μόνο του κλείνει
Ducatista Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μπα, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Όλα φίλε Ευχαριστώ 4 ώρες πριν, Anagnwstis είπε Μπορεις να βάλεις μηχανισμό που ενεργό ποιητε με κλήση και μετά μόνο του κλείνει Μπα θέλω να έχω έλεγχο χωρίς κλήση
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Το sonoff δεν κάνει. Θες ρελε με ψυχρή επαφή. Υπάρχουν τέτοια αλλα πως θα δώσεις internet ; Πρέπει είτε από εκεί που έχεις internet να πας ενα καλώδιο εντολής στην πλεκτά του μοτέρ η να πας ενα καλώδιο internet και να τα βάλεις όλα εκεί κοντά στο μοτέρ σε ενα κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα