panosno1com Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 "Δεν γαμιεται" Ιδεατα ανοιξε το αντικρυ απο γυμναστηριο ή νιου ντεϊ κλπ
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Βάλε ότι κατεβάσει η γκλάβα σου. Το καλύτερο ψητοπωλείο στην γειτονιά μου το λένε "Οβελιστήριον". Άλλα να προσέξεις. - Βρες καλό κρεοπωλείο που εμπιστεύεσαι για να σου φτιάχνει τον γύρο και τα σουβλάκια ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. Το 90% της αγοράς δουλεύει τον ίδιο γύρο προκάτ (2 μεγέθη, 3 ποιότητες) από χονδρεμπόριο. Κάνε την διαφορά. - Βρες άκρη για καλή σπούντα όλο τον χρόνο και κόβε μόνος σου. Φτιάχνε τις αλοιφές μόνος σου. - Είναι προτιμότερο να έχεις λίγα πράγματα και με την ποιότητα που θέλεις, παρά πολλά με αυτή που δεν θες. - Σε συνέχεια του από πάνω, όσα περισσότερα υλικά χρησιμοποιείς τόσο πιο δύσκολο είναι να τα υποστηρίξεις όλο τον χρόνο στην ποιότητα που θέλεις. Και η ποιότητα τους είναι αυτό που κάνει την διαφορά. - Τον πρώτο χρόνο θα μπεις μέσα, έχε το υπόψιν σου. Αν όμως η τιμή και η ποιότητά σου είναι σωστή, θα χτίσεις πελατολόγιο που θα σε υποστηρίξει σε βάθος χρόνου. Καλή τύχη. Τι αλοιφές να κάνει ; Φαρμακείο θα ανοίξει ; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από agamoi-thytai 2
Xarh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πως είναι το μικρό σου όνομα. Πολλοί δίνουν "ταυτότητα" στο σουβλάκι τους. Πχ αν σε λέγανε Λάκη, θα μπορούσες να το πεις "Σου-Λάκη", (όχι "Σου-Λάκι"). Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εσύ ή οποιοσδήποτε Λάκης (κατά προτίμιση Πόντιος, βλέπε Σουμελά) το διαβάζει. Τώρα το σκέφτηκα, δεν είμαι τρομερός!!!!!!! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Xarh 3
Djzan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 " Γυριστρούλα'' και στην αναμονη της κλησης να παίζει και το ομώνυμο κομμάτι 1
vassp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Τι αλοιφές να κάνει ; Φαρμακείο θα ανοίξει ; Θεσσαλονίκη δεν έχεις πάει καθόλου βλέπω 😋 1
ELMastas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τα πάχη μου τα κάλη μου ! η κάτι όπως το "Γύρο γύρο ολοι" η πας σε κάτι κλασικό όπως "η Πανδαισία" 🤗 Σημασία έχει να δίνεις καλό πράμα και σταθερή ποιότητα,ρίξε και λίγη διαφήμηση με ωραίες εικόνες κλπ και δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά διαφορετικά πράγματα και να χάσει την μπάλα το μαγαζί (όπως έπαθαν πολλοί) να έχεις λίγα αλλά καλά/χορταστικά πράγματα 👍 Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από ELMastas 1
k_w_t Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Kαι το βασικότερο, διατήρησε την ποιότητα Στα 20 μέτρα από το σπίτι μου έχει ένα σουβλατζίδικο Πριν πέντε χρόνια που πήγα, ειδικά καλοκαίρι παρέλαση στο μαγαζί, δεν έβρισκες να κάτσεις Και εγώ πήγαινα συνέχεια με τη παρέα μου Δυστυχώς χρόνο με το χρόνο η ποιότητα έπεφτε, το ίδιο όμως και ο κόσμος, που δεν είναι μαλάκας τελικά... Εν τω μεταξύ, αν ραγίσει το γυαλί, δε ξανακολλάει, ακόμα και αν γίνει καλύτερος από ότι ήταν, τον έχασε τον κόσμο (εμού περιλαμβανομένου) Τώρα δεν βλέπω να βγάζει τον χειμώνα... Oλα λιγο πολυ ετσι δουλευουν... Οταν ανοιγουν εχουν πολυ καλη ποιοτητα και καλες τιμες για να μαζεψουν τον κοσμο. Στην συνεχεια ριχνουν την ποιοτητα και ανεβαζουν τις τιμες... Στο τελος τους μενουν μονο οι πελατες που παραγγελνουν απο συνηθεια (ευκολο τηλεφωνο μεγαλος παραγοντας).. Μην κανεις κανενα απο αυτα τα λαθη. Υπαρχει σουβλατζιδικο στο Κουκακι που κανεις δεν ξερει πως λεγεται . Απλα γραφει Ψητοπωλειο . Αλλοι το λενε τα κοριτσια,αλλοι οι τρικαλινες ,αλλοι οι χηρες . Λειτουργει πανω απο 40 χρονια....
Sakisss!!! Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Σουβλομάχος , Miss Piggy , Σουβλακέρι ο καλύτερος, Φάε σουβλάκι, ο Γύρος της πόλης 1
kostasbm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 delivery kai take away θα κανεις μονο η θα εχεις και τραπεζια??? δωσε ενα ονομα της πλακας και εχε καλη ποιοτητα καιμονο το ονομα σου θα θιυμουνται αλλα βαφτισε το Η ΘΡΑΚΑ αφου μερα νυχτα νε αυτη θα κανεις παρεα
Kostasspil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 37 minutes ago, k_w_t said: Αλλοι το λενε τα κοριτσια,αλλοι οι τρικαλινες ,αλλοι οι χηρες . Κατι μου λεει οτι δεν πανε για το σουβλακι εκει 2
kondoras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Occultist είπε "Βιετνάμ". Να το ανοίξει θέλει όχι να το ρίξει. Το ψήσταgram είναι η ονομασία του σουβλατζίδικου στο «μήν αρχίσεις την μουρμούρα». Όπως και κάμποσες άλλες αναφερθείσες ονομασίες χρησιμοποιούνται ήδη. Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό. Πολλά καλά σουβλατζίδικα έχουν ονομασίες που δεν αναφέρονται καν στο ίδιο το προϊόν. Από «ο Χρήστος» μέχρι «Η κορυφή». Όπως σου είπαν, δώσε έμφαση σε: - ποιότητα προϊόντων. - καλό ψήστη. - καθαριότητα. - γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις