Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Κατι δεκαετιες τωρα η ιδια προπαγανδα αφου εμεις θα τα πληρωσουμε παλι :P

Tωρα ομως οντως δεν εχει σαλιο η ΔΕΗ, αρα απο καπου πρεπει να μαζεψει. Και πολυ καλα κανει, καιρος ητανε να χρεοκωπησει για να εισπραξει τους στρατηγικους μπαταχτσηδες τουλαχιστον (ή να τους αφησει στο σκοταδι).

Ηδη τους τελευταιους μηνες εχουν αγριεψει και αναθετουν οφειλετες σε εισπρακτικες κλπ.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Λοιπόν...στα γραφεια της ΔΕΗ μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι η. Καθολική υπηρεσία και πως για τον διακανονισμό θέλουν τα μισά και τα υπολοιπα σε 5 δόσεις...στο 11770 μου είπαν ότι στην καθολική υπηρεσία μπορώ να παραμείνω για όση διάρκεια "θέλω" αλλά με προσαύξηση 12%.οτι κάνεις δε θα μου κόψει το ρεύμα γιατί απ το νόμο όλοι οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται ηλεκτροδότησης..απλά εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει αυτή τη στιγμή να πληρώσω...στον λογαριασμό ανά γράφεται καθολική υπηρεσία αλλά σαν πόσο πληρωμής υπάρχει όλο το ανεξοφλητο πόσο..περίπου 3000.να σας πω βέβαια ότι αυτό το ποσό κυρίως προέκυψε από λάθος της ΔΕΗ..όταν μετακόμισα στο σπίτι ήρθαν να μετρήσουν το ρολόι μετά από δύο χρόνια..μέχρι τότε ήσυχη εγώ πλήρωνα έναντι και εκκαθαριστικους που όμως δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα

Δημοσ.

το ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο φαίνεται από τις αυξήσεις που έχουν αποφασιστεί, στις οποίες δε θα προχωρούσαν αν είχαν σκοπό και ήλπιζαν ότι θα έβρισκαν τα χρήματα από τα ανείσπρακτα φέσια

αυτό που θα γίνει είναι ότι για επικοινωνιακούς λόγους θα ρίξουν στη σεντρά μερικούς επιλεγμένους κακοπληρωτές, όσο για να κατευναστεί το πόπολο την ώρα που θα κληθεί να πληρώνει τα σπασμένα

https://www.in.gr/2019/08/24/economy/oikonomikes-eidiseis/ayksiseis-sto-reyma-apo-1i-septemvriou/

Αυξήσεις στο ρεύμα από 1η Σεπτεμβρίου

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να τρέχουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, που αποτελούν το ένα από τα 10 μέτρα που θα εφαρμόσει η νέα διοίκηση τη «διάσωση» της Επιχείρησης. Καταργείται και η έκπτωση συνέπειας 10%, ενώ ξεκινά και ανηλεές κυνήγι των στρατηγικών κακοπληρωτών.

...

1 Οι αποφάσεις για αυξήσεις στα τιμολόγια. «Οι αυξήσεις που θα γίνουν στο ανταγωνιστικό σκέλος (τιμολόγια για την κατανάλωση ρεύματος) θα επιδιωχθεί να έχουν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στους καταναλωτές από τη μείωση που εξετάζεται στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και συγκεκριμένα στο ΕΤΜΕΑΡ» περιέγραψε.

2 Η καθιέρωση μηχανισμού ρήτρας διοξειδίου του άνθρακα (CO2). «Στα τιμολόγια θα ενσωματωθεί και η ρήτρα CO2» απάντησε σε ερώτηση. Ο μηχανισμός αυτός θα μετακυλίει επιπλέον κόστη με τα οποία επιβαρύνεται η ΔΕΗ από την άνοδο των δικαιωμάτων των ρύπων στα τιμολόγια καταναλωτή.

3 Η κατάργηση της οριζόντιας έκπτωσης συνέπειας. Ο κ. Στάσσης όταν κλήθηκε να απαντήσει στο αν η ΔΕΗ θα καταργήσει την έκπτωση 10%, επιφυλάχτηκε να προχωρήσει σε δημόσια τοποθέτηση. Πάντως φρόντισε να πει ότι «τα οριζόντια πακέτα έχουν ξεπεραστεί. Θα πάμε σε νέα εμπορική πολιτική με συγκεκριμένα πακέτα από τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο».

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Eutuxiax είπε

Λοιπόν...στα γραφεια της ΔΕΗ μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι η. Καθολική υπηρεσία και πως για τον διακανονισμό θέλουν τα μισά και τα υπολοιπα σε 5 δόσεις...στο 11770 μου είπαν ότι στην καθολική υπηρεσία μπορώ να παραμείνω για όση διάρκεια "θέλω" αλλά με προσαύξηση 12%.οτι κάνεις δε θα μου κόψει το ρεύμα γιατί απ το νόμο όλοι οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται ηλεκτροδότησης..απλά εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει αυτή τη στιγμή να πληρώσω...στον λογαριασμό ανά γράφεται καθολική υπηρεσία αλλά σαν πόσο πληρωμής υπάρχει όλο το ανεξοφλητο πόσο..περίπου 3000.να σας πω βέβαια ότι αυτό το ποσό κυρίως προέκυψε από λάθος της ΔΕΗ..όταν μετακόμισα στο σπίτι ήρθαν να μετρήσουν το ρολόι μετά από δύο χρόνια..μέχρι τότε ήσυχη εγώ πλήρωνα έναντι και εκκαθαριστικους που όμως δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα

Δηλαδή, στην καθολική υπηρεσία σε χρεώνουν 12% ακριβότερα τιμολόγια και δεν σου κόβουν ποτέ το ρεύμα αν δεν πληρώσεις; 

Δημοσ.

Ναι στο κόβουν όταν αφήσεις πάλι απλήρωτους λογαριασμούς..το ερώτημα είναι ποιους λογαριασμούς τελικά???

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Eutuxiax είπε

κάνεις δε θα μου κόψει το ρεύμα γιατί απ το νόμο όλοι οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται ηλεκτροδότησης..

1 ώρα πριν, Eutuxiax είπε

Ναι στο κόβουν όταν αφήσεις πάλι απλήρωτους λογαριασμούς..

Αυτές οι δύο δηλώσεις είναι εντελώς αντιφατικές.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eutuxiax είπε

Ναι στο κόβουν όταν αφήσεις πάλι απλήρωτους λογαριασμούς..το ερώτημα είναι ποιους λογαριασμούς τελικά???

Τους λογαριασμούς που έρχονται στο σπίτι σου, έναντι και εκκαθαριστικοί.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αυτές οι δύο δηλώσεις είναι εντελώς αντιφατικές.

Καλημέρα... Που υπάρχει αυτό..Ότι οι εταιρείες παροχής ρεύματος δεν έχουν το δικαίωμα να κόψουν το ρεύμα... Όλες αναφέρουν στα χαρτιά που υπογραφεις ότι έχουν το δικαίωμα  η μη πληρωμή τους να  εχουν το δικαιωμα κάνουν διακοπή..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Που υπάρχει αυτό..Ότι οι εταιρείες παροχής ρεύματος δεν έχουν το δικαίωμα να κόψουν το ρεύμα... Όλες αναφέρουν στα χαρτιά που υπογραφεις ότι έχουν το δικαίωμα  η μη πληρωμή τους να  εχουν το δικαιωμα κάνουν διακοπή..

Καλημέρα... Έχεις θέμα τελικά στο να ξεχωρίζεις ποιος έγραψε τι.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Καλημέρα... Έχεις θέμα τελικά στο να ξεχωρίζεις ποιος έγραψε τι.

Έγινε λάθος.. Συμβαίνει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά η ΔΕΗ δεν πάει άλλο. Τεράστια χρέη λόγω ενός δυσκίνητου οργανισμού που έχει γίνει , που αντί να έχει σκοπό το κέρδος όπως όλες οι εταιρίες το επαιζε τόσα χρονια φιλανθρωπικό ίδρυμα για να εξυπηρετήσει πολιτικά και ιδιωτικά συμφέροντα. Απλά πλέον δεν πάει άλλο και από έγκυρες πηγές θα δούμε αυξήσεις και πολύ άγριο κυνήγι αυτών που δεν πληρώνουν και κυρίως αυτών που κλέβουν ρεύμα. Ετοιμαστείτε για χιλιάδες μυνησεις και εκδικάσεις fast track. Δεν υπάρχει επιλογη. Αλλιώς θα κλείσει το μαγαζί και θα το πληρώνει πάλι το κράτος ,αλλά πολλαπλάσια επειδή θα βαρέσει πιστόλι σε πιστωτές.

Επεξ/σία από n4sleep
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...