Witcher1st Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, WireFire είπε Εγω την εχω ολοκληρη τη λιστα με τα Ε που δεν τους νοιαζει αν τα ακουσουν πολιτες. Εχω και τη λιστα με τους μυστικους κωδικους που ξεκιναει με αλλα 2 γραμματα και ειναι απορρητα για τους πολιτες. Δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καμια Το πιο συχνο ειναι το Ε19 παντως Τι εννοείς μυστικοί κωδικοί που ξεκινάνε με 2 γράμματα; Και που τα βρήκες;
txcellas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, WireFire είπε Εγω την εχω ολοκληρη τη λιστα με τα Ε που δεν τους νοιαζει αν τα ακουσουν πολιτες. Εχω και τη λιστα με τους μυστικους κωδικους που ξεκιναει με αλλα 2 γραμματα και ειναι απορρητα για τους πολιτες. Δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καμια Το πιο συχνο ειναι το Ε19 παντως Χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα ότι να ναι; Ποιοι μυστικοί κωδικοι; Τι παπατζα σου πούλησαν και νομίζεις ότι ξέρεις κάτι απόρρητο; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από txcellas 1
WireFire Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, Lazostat είπε Τι εννοείς μυστικοί κωδικοί που ξεκινάνε με 2 γράμματα; Και που τα βρήκες; Ξεκινανε απο Σ και απο Δ. Δεν μπορω να πω που 9 λεπτά πριν, txcellas είπε Ποιοι μυστικοί κωδικοι; Τι παπατζα σου πούλησαν και νομίζεις ότι ξέρεις κάτι απόρρητο; Το οτι δεν τα ξερεις εσυ επιβεβαιωνει αυτο που λεω
txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, WireFire είπε Ξεκινανε απο Σ και απο Δ. Δεν μπορω να πω που Το οτι δεν τα ξερεις εσυ επιβεβαιωνει αυτο που λεω Οκ!!
Witcher1st Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, WireFire είπε Ξεκινανε απο Σ και απο Δ. Δεν μπορω να πω που Το οτι δεν τα ξερεις εσυ επιβεβαιωνει αυτο που λεω Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ρώτησα φίλο μου.
dionisis1925 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε 1.3.1.2. Ψαρωσαμε να ξέρεις 😂😄
WireFire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Lazostat είπε Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ρώτησα φίλο μου. Ναι ε? ε τοτε ρωτα τον φιλο σου που ξερει να σου δωσει τους υπολοιπους κωδικους της λιστας
thanasisxask Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, WireFire είπε Ναι ε? ε τοτε ρωτα τον φιλο σου που ξερει να σου δωσει τους υπολοιπους κωδικους της λιστας Μπορεί να υπάρχουν απόρρητοι κωδικοί αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να ακούγονται στην κοινή συχνότητα και χωρίς κωδικοποίηση.
WireFire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, thanasisxask είπε να ακούγονται στην κοινή συχνότητα και χωρίς κωδικοποίηση δεν ακουγονται, αυτο ειπα. Ειναι απορρητα. Αλλα και να ακουστουν καμια φορα δεν θα το καταλαβει κανενας γιατι οι κωδικοι αναφερονται σαν λεξεις που ξεκινανε απο τα γραμματα Σ και Δ
fotisvip Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτόν είδα πάνω σε μια μηχανή. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από fotisvip 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, fotisvip είπε Αυτόν είδα πάνω σε μια μηχανή. δλδ;
Nabuko Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, fotisvip είπε Αυτόν είδα πάνω σε μια μηχανή. Τι εννοείς? ήταν γραμμένο πάνω στη μηχανή ή σε κάποια συσκευή? Τι να σημαίνει άραγε?
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Αν δεν ξερετε τι σημαινει, μαλλον δεν σας αφορα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα