Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

ο χώρος χρησιμοποιούνταν για συναντήσεις, οπότε δεν είχε τόση χρήση που να κουράζει αυτούς που τον χρησιμοποιούσαν...

τώρα, αναφορικά με τη σύνδεση του a/c, θα σας γελάσω.. είναι βιδωμένο στον τοίχο και δεν μπορώ να διακρίνω αν έχει σωλήνες συνδεδεμένους στην πλάτη του.. ίσως αργότερα προς το απόγευμα να μπορέσω να το ψάξω..

ο ιονιστής δεν είναι άσχημη ιδέα, αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζει ένας καλός.. επειδή και εγώ και ο συνάδελφος που χρησιμοποιούμε τον χώρο είμαστε μόνο 4-5 μήνες εδώ, λέμε να καλύψουμε τυχόν έξοδα εμείς.. η διοίκηση δεν φαίνεται να ιδρώνει και πολύ.. 

αν τώρα φτάσουμε στο σημείο να κινηθούμε επίσημα, με κάποια επιστολή στο γραφείο προσωπικού, τότε δε νομίζω να μην κάνουν κάτι.. δεν θέλουν να βγάλουν κακό όνομα.. απλά, θα θέλαμε να μη στιγματιστούμε ακόμα..

Βασικά ότι κι αν κάνεις, εάν δεν προσθέσεις btu στον χώρο, δουλειά δε γίνεται, ανεξάρτητα από ιονιστές, υγραντήρες, ανεμιστήρες κτλ 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnieXoX είπε

ο υπόλοιπος όροφος έχει εσωτερικές μονάδες (όπως είναι τα κανονικά air condition) που πρέπει να λειτουργούν όλα μαζί καθώς θυμάμαι μια φορά που είχαν πρόβλημα και δεν δούλευε κανένα..

στο δικό μας γραφείο δεν υπάρχει τίποτα.

είναι ο διάδρομος έξω από την πόρτα, και απέναντι από την πόρτα είναι ένα air condition δαπέδου midea, MUB-12HRN1 (δεν ξέρω αν λειτουργεί κεντρικά ή όχι..)

https://www.skondo.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6369&ref=bestprice.gr

Συντήρηση γίνεται ποτέ; τουλάχιστον καθάρισμα των φίλτρων;

Εγώ 2 ενδεχόμενα βλέπω, ή εγκατάσταση ενός μικρού κλιματιστικού ή αλλαγή χώρου. Όχι φυτά, υγραντήρες-αφυγραντήρες. Το σωματείο ίσως να μπορούσε να βοηθήσει.

χθες, είχαμε όλοι μέρα θερμοκρασία 29,2-30,8 C και υγρασία 38-40%.

Έχεις θερμόμετρο και υγρόμετρο;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Doubt είπε

BestPrice iconMidea -Midea MUB-12HRDN1 Inverter Κλιματιστικό Οροφής-Δαπέδου (779,75€ στο Skondo)

Συντήρηση γίνεται ποτέ; τουλάχιστον καθάρισμα των φίλτρων;

Εγώ 2 ενδεχόμενα βλέπω, ή εγκατάσταση ενός μικρού κλιματιστικού ή αλλαγή χώρου. Όχι φυτά, υγραντήρες-αφυγραντήρες. Το σωματείο ίσως να μπορούσε να βοηθήσει.

Έχεις θερμόμετρο και υγρόμετρο;

Συντήρηση και καθαρισμός φίλτρων γίνεται.

Άσε το σωματείο.. δεν υπάρχει σωματείο εδώ.. 

Έχω θερμόμετρο και υγρόμετρο.

ένα μικρό κλιματιστικό, χώρια που δε νομίζω να μπορεί να μπει, θα ξέραινε και άλλο την ατμόσφαιρα (υγρασία τώρα: 35,8% - θερμοκρασία 28,9 C)

γιατί όχι φυτά? δεν θα βοηθούσαν καθόλου? 

η λύση που σκεφτόμαστε είναι 3-4 μεγάλες γλάστρες και ένας αθόρυβος ανεμιστήρας

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

ένα μικρό κλιματιστικό, χώρια που δε νομίζω να μπορεί να μπει, θα ξέραινε και άλλο την ατμόσφαιρα (υγρασία τώρα: 35,8% - θερμοκρασία 28,9 C)

Εσύ έγραψες

"ζεστό και αποπνικτικό"

Πιστεύεις με 80% υγρασία θα είναι καλύτερα;

Άσε τώρα τις μετρήσεις και....

image.png.e47b5e6e9262366eb423e33103ada633.png

Δημοσ.

Γιατί απλά δεν αφήνεσαι να κοιμηθείς ένα δεκαλεπτάκι; Μετά δε θα σε ενοχλεί μήτε ο αέρας μήτε η έλλειψη αυτού! 😁 Διαφορετικά, φραπέ γλυκό δίχως γάλα αλλά κι αυτό προσωρινή λύση είναι...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εσύ έγραψες

"ζεστό και αποπνικτικό"

Πιστεύεις με 80% υγρασία θα είναι καλύτερα;

Άσε τώρα τις μετρήσεις και....

image.png.e47b5e6e9262366eb423e33103ada633.png

με 80% υγρασία δεν θα στέγνωναν τα μάτια μου.. 😐

ντάξει, μπορεί να ιδρώναμε λίγο παραπάνω βέβαια.. 

3 λεπτά πριν, Lasombra είπε

Γιατί απλά δεν αφήνεσαι να κοιμηθείς ένα δεκαλεπτάκι; Μετά δε θα σε ενοχλεί μήτε ο αέρας μήτε η έλλειψη αυτού! 😁 Διαφορετικά, φραπέ γλυκό δίχως γάλα αλλά κι αυτό προσωρινή λύση είναι...

έχει γίνει και αυτό.. και με ξυπνάει ο συνάδελφος.. 😐

Δημοσ.

Μην μπεις καν στον κόπο και στην διαδικασία να ασχοληθείς εσύ ο ίδιος με αυτό και να προσπαθήσεις να βρεις λύση και φυσικά σε καμία περίπτωση μη βάλεις εσύ το χέρι στην τσέπη για να αγοράσεις εξοπλισμό, κλιματιστικά, air condition κλπ συσκευές!
Είναι ευθύνη του εργοδότη σου να σου παρέχει ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αλλιώς δε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε.
Κάνε μια κουβέντα μαζί του, εάν γνωρίζεις ποιος είναι ο τεχνικός ασφαλείας της επιχείρησης ή ο ιατρός εργασίας συζήτησέ το μαζί τους.
Αν δε βρεθεί λύση ή ο εργοδότης δεν είναι συνεργάσιμος, απευθύνσου στην Επιθεώρηση Εργασίας.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, merkon είπε

Μην μπεις καν στον κόπο και στην διαδικασία να ασχοληθείς εσύ ο ίδιος με αυτό και να προσπαθήσεις να βρεις λύση και φυσικά σε καμία περίπτωση μη βάλεις εσύ το χέρι στην τσέπη για να αγοράσεις εξοπλισμό, κλιματιστικά, air condition κλπ συσκευές!
Είναι ευθύνη του εργοδότη σου να σου παρέχει ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αλλιώς δε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε.
Κάνε μια κουβέντα μαζί του, εάν γνωρίζεις ποιος είναι ο τεχνικός ασφαλείας της επιχείρησης ή ο ιατρός εργασίας συζήτησέ το μαζί τους.
Αν δε βρεθεί λύση ή ο εργοδότης δεν είναι συνεργάσιμος, απευθύνσου στην Επιθεώρηση Εργασίας.

ας μην πάμε σε λογική σύγκρουσης με τον εργοδότη..

ο εργοδότης πληρώνει εξαιρετικά, οπότε, ως ένα σημείο ισχύει "αυτό είναι το περιβάλλον.. κόψε το λαιμό σου"

θα ασχοληθεί, και θα ασχοληθεί σοβαρά, αν ενημερωθεί επίσημα..

όμως σε αυτό το σημείο θα φτάσω μόνο αφού δω πως με τις υπόλοιπες λύσεις δεν καταφέρνω τίποτα (ξοδεύοντας μέχρι 50-60 €)

• Sad 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

ο εργοδότης πληρώνει εξαιρετικά, οπότε, ως ένα σημείο ισχύει "αυτό είναι το περιβάλλον.. κόψε το λαιμό σου"

όμως σε αυτό το σημείο θα φτάσω μόνο αφού δω πως με τις υπόλοιπες λύσεις δεν καταφέρνω τίποτα (ξοδεύοντας μέχρι 50-60 €)

αφου θα ασχοληθει γιατι καθεσαι και τραβιεσαι? να χες πεσει σε κανα μακακα να πω οκ χρειαζεσαι τη δουλεια και δε σε παιρνει, αμα ομως λες οτι ο ανθρωπος θα ενδιαφερθει τοτε για πιο λογο να μη του πεις οτι ο χωρος εργασιας δεν ειναι καταλληλος?

Δημοσ.

Αφου ο εργοδότης πληρώνει καλά και λες οτι θα ασχοληθεί, γιατι δεν τον ενημερώνεις; Αν δεν τον ενημερώσετε για τα προβλήματα δεν πρόκειται να κάνει κάτι μονος του καθως δεν τα γνωριζει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, merkon είπε

αυτό, και πάλι αυτό , ααα και μην ξεχάσεις να κάνεις αυτό

αυτά λέτε και έχουν καβαλήσει οπου δεν πάει. Άλλαξε τακτική, αλλιώς θα χασεις. Η νοοτροπία αυτή έχει φτάσει τα πράγματα να ανοίγουν τέτοια thread.

Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε παιδιά.. δεν είναι θέμα ο εργοδότης. 

Ας πούμε πως το ίδιο περιβάλλον υπάρχει στο σπίτι μου.. 

Τι επιλογές έχω?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Χαλαρώστε ρε παιδιά.. δεν είναι θέμα ο εργοδότης. 

Ας πούμε πως το ίδιο περιβάλλον υπάρχει στο σπίτι μου.. 

Τι επιλογές έχω?

• ανοίγεις παράθυρο
  • μηχανικό αερισμό 
  • μετακόμιση
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...