megaklhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας λόγω ότι τώρα έχω έναν υπολογιστή στο οποίο μηχάνημα κατά 99% έχει καεί η μητρική θέλω να μου πείτε μέχρι 150-170 ευρώ περίπου τι θα μπορούσε να κάνω για να το αναβαθμίσω μιας και είδα ότι μητρική με 1366 socket έχει ένα 130-140... Τα χαρακτηριστικά είναι : Επεξεργαστής :Intel I7 920 Μητρική: ASUS P6T Deluxe V2 Τροφοδοτικό : Powertech 650w Σκληρός Δίσκος 1 : 1TB Seagate HDD Σκληρός Δίσκος 2 : 250GB Samsung EVO Ram : Kingston 1600MHZ 2GB X6 = 12GB Κάρτα Γραφικών : Gigabyte 2GB (Μοντέλο δεν θυμάμε) 1
radiohead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασες άλλο τροφοδοτικό και δεν λειτουργεί τίποτα; Η κάρτα γραφικών δουλεύει σε άλλο PC; Εάν έχει καει η μητρική και η κάρτα γραφικών σου είναι νορμάλ, με 170€ θα σου πρότεινα ryzen 1200, μια b450 μητρική, ένα psu της προκοπής και 8gb ram. Όπως και να έχει εξαντλησε τις πιθανότητες να δεις τι έχει καει κλπ. Δεν ακούς ούτε ανεμιστήρες να λειτουργούν ούτε τίποτα;
megaklhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, radiohead είπε Δοκίμασες άλλο τροφοδοτικό και δεν λειτουργεί τίποτα; Η κάρτα γραφικών δουλεύει σε άλλο PC; Εάν έχει καει η μητρική και η κάρτα γραφικών σου είναι νορμάλ, με 170€ θα σου πρότεινα ryzen 1200, μια b450 μητρική, ένα psu της προκοπής και 8gb ram. Όπως και να έχει εξαντλησε τις πιθανότητες να δεις τι έχει καει κλπ. Δεν ακούς ούτε ανεμιστήρες να λειτουργούν ούτε τίποτα; Όλα δουλεύουν και γυρνάνε κανονικά απλός δοκίμασα το τροφοδοτικό σε άλλο pc και δουλεύει κανονικά.. δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό στο pc μου και κάνει το ίδιο ανοίγουν όλα και δεν κάνει μπιπ καθόλου... Έβγαλα την μπαταρία της μητρικής αγόρασα νέα το ίδιο.. έβγαλα την μητρική τα έβαλα ένα ένα όλα επάνω το ίδιο...
radiohead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, megaklhs είπε Όλα δουλεύουν και γυρνάνε κανονικά απλός δοκίμασα το τροφοδοτικό σε άλλο pc και δουλεύει κανονικά.. δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό στο pc μου και κάνει το ίδιο ανοίγουν όλα και δεν κάνει μπιπ καθόλου... Έβγαλα την μπαταρία της μητρικής αγόρασα νέα το ίδιο.. έβγαλα την μητρική τα έβαλα ένα ένα όλα επάνω το ίδιο... Πόσες μνήμες έχεις; Άσε πάνω ένα στικ αν έχεις παραπάνω και δοκίμασε το σε ένα ένα τα slots μήπως και.
megaklhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, radiohead είπε Πόσες μνήμες έχεις; Άσε πάνω ένα στικ αν έχεις παραπάνω και δοκίμασε το σε ένα ένα τα slots μήπως και. Έχω 12gb 6χ2 τις δοκίμασα και μια μια και χωρις ραμ αλλα τιποτα.. παρεδωσε λογικα πνευμα η μητρικη.. οτι και να του εχω κανει δεν μπορω να το επαναφερω...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, megaklhs είπε Έχω 12gb 6χ2 τις δοκίμασα και μια μια και χωρις ραμ αλλα τιποτα.. παρεδωσε λογικα πνευμα η μητρικη.. οτι και να του εχω κανει δεν μπορω να το επαναφερω... Βγαλε και ξαναβαλε επεξεργαστή. Δες να έχει έστω λίγο πάστα για εκκίνηση και να πατάει καλά η ψύκτρα
megaklhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Βγαλε και ξαναβαλε επεξεργαστή. Δες να έχει έστω λίγο πάστα για εκκίνηση και να πατάει καλά η ψύκτρα 2 Φορές το έχω δοκιμάσει αλλά πάλι το ίδιο...
radiohead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, megaklhs είπε 2 Φορές το έχω δοκιμάσει αλλά πάλι το ίδιο... Ήρθε η ώρα για amd αδερφέ
megaklhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, radiohead είπε Ήρθε η ώρα για amd αδερφέ το εχω καταλαβει ηδη... πφφ φαντασου σε αλλο pc παλι μητρικη ειχε καψει με μια παρομοια συνθεση... να κανω μια ερωτηση οταν το pc δεν χρησιμοποιειτε για πολυ καιρο κανονικα το βγαζεις απο την πριζα ναι η οχι ;
radiohead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, megaklhs είπε το εχω καταλαβει ηδη... πφφ φαντασου σε αλλο pc παλι μητρικη ειχε καψει με μια παρομοια συνθεση... να κανω μια ερωτηση οταν το pc δεν χρησιμοποιειτε για πολυ καιρο κανονικα το βγαζεις απο την πριζα ναι η οχι ; Δε μου φαίνεται τίποτα περίεργο με το τροφοδοτικό που είχε. Κανονικά ναι αλλά δε σημαίνει ότι προκλήθηκε από την αχρηστία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα