Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω καρέκλα, μιας και είμαι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, αλλά δεν έχω ιδέα ποια. 

Είμαι 1,82 / 90 κιλά και θα ήθελα οπωσδήποτε να είναι αρκετά ανθεκτική, δεν με ενδιαφέρει και τόσο η εμφάνιση ή να είναι gaming. Δηλαδή να μου κρατήσει για καιρό και όχι πχ μετά από 2 χρόνια να αρχίσει να χαλάει. 

Το πόσο που μπορώ να διαθέσω είναι το ανώτερο 100 €. Έχετε κάποια πρόταση για το ποια είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα;;

Ευχαριστώ!! :)

Δημοσ.

Ότι γράφει ο φίλος από πάνω.

Αν θες κάτι γερό και ποιοτικό να σου κρατήσει χρόνια πας σε budget τουλάχιστον από 180-200 ευρώ. 

Εδώ είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα. 

https://www.ikea.gr/apotelesmata-anazitisis/?query=Markus

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

διπλασίασε το budget και πήγαινε σε κάποια 160-180 κιλά για να σε κρατήσει. Αυτές των 100-120κιλών χαλάνε.

180 κιλά καρέκλα? και πως θα τη μετακινεί?

Δημοσ.

Συμφωνήθηκε .. 1180 kg θα πρέπει να είναι μια καρέκλα .. Δεν βλέπω τίποτα άλλο σε αυτό το εύρος βάρους

Συμφωνήθηκε .. 1180 kg θα πρέπει να είναι μια καρέκλα .. Δεν βλέπω τίποτα άλλο σε αυτό το εύρος βάρους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...