Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Εγώ βάζω πάντα συμβατά... είναι σαν τα μελάνάκια ένα πράγμα, υπάρχουν παντού και έχουν την ίδια ποιότητα με λιγότερη τιμή.

Α, ωραία.. φοβόμουν μήπως δεν είναι ίδια η βαλβίδα ασφαλείας !

Έχεις να προτείνεις κάποιο συμβατό, ή να πάρω ένα από τα 2 που προανέφερα;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, itheodo είπε

Α, ωραία.. φοβόμουν μήπως δεν είναι ίδια η βαλβίδα ασφαλείας !

Έχεις να προτείνεις κάποιο συμβατό, ή να πάρω ένα από τα 2 που προανέφερα;

Ότι βρεις, πρόσεχε μόνο να βιδωθεί σωστά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mindreader είπε

Το καμινετο του Θεοφιλου, το χρυσαφι, εχει συμβατα γκαζακια καπου στην αγορα;

Νομίζω ότι όλα τα καμινέτα της campingaz είναι συμβατά μεταξύ τους. Δηλαδή στο Θεόφιλος αντί να βάλεις το cv 300 plus, μπορείς να βάλεις και το cv 470 plus του ελ γκρεκο.

Άρα, εφόσον ισχύει αυτό που λέει ο φίλος ότι η φιάλη πχ της camper gaz είναι συμβατή με το Ελ Γκρέκο, τότε θα είναι συμβατή και με το Θεόφιλος.

Φυσικά θα αλλάξει η εμφάνιση, καθώς είναι μεγαλύτερη με χωρητικότητα 500γρ.

1 λεπτό πριν, CONAN_ είπε

Το καλύτερο VFM γκαζάκι αυτού του μεγέθους ειναι το https://www.skroutz.gr/s/14061862/Camper-Gaz-Delux-500-Piezo.html 

με 500gr φιαλίδιο ασφαλείας και ενσωματωμένο τσακμάκι. Κόστος φιάλης 3€  

Καμινέτο έχουμε. Φιάλη ψάχνουμε.

Δημοσ.
Στις 21/12/2019 στις 10:18 ΠΜ, CONAN_ είπε

Το καλύτερο VFM γκαζάκι αυτού του μεγέθους ειναι το https://www.skroutz.gr/s/14061862/Camper-Gaz-Delux-500-Piezo.html 

με 500gr φιαλίδιο ασφαλείας και ενσωματωμένο τσακμάκι. Κόστος φιάλης 3€  

μακραν η πιο vfm...και εγω αυτη εχω..και μπορεις να παρεις απο παντου φιαλες και οχι μονο τις δικες της.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, saltofx_v είπε

μακραν η πιο vfm...και εγω αυτη εχω..και μπορεις να παρεις απο παντου φιαλες και οχι μονο τις δικες της.

Στα σχόλια όμως πολλοί παραπονιούνται ότι είναι μανούρα να ρυθμίσεις σε χαμηλή φλόγα και το τσακμάκι του έχει πολλές φορές άκυρες μέχρι να ανάψει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Στα σχόλια όμως πολλοί παραπονιούνται ότι είναι μανούρα να ρυθμίσεις σε χαμηλή φλόγα και το τσακμάκι του έχει πολλές φορές άκυρες μέχρι να ανάψει.

τα εχω δει αυτα που λες, όμως 3 μήνες τώρα που το χρησιμοποιώ δυο φορές την μέρα δεν εχω τέτοιο πρόβλημα. και για το τσακμάκι οι άκυρες αντε να είναι 3-4 και οχι κατι ιδιαίτερο. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

ε τοτε αγοραζεις θεοφιλο στην διπλαισια τιμη και φιαλες σε διπλασια τιμη μονο δικες του........

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saltofx_v είπε

ε τοτε αγοραζεις θεοφιλο στην διπλαισια τιμη και φιαλες σε διπλασια τιμη μονο δικες του........

Εγώ είμαι παραδοσιακός και φιαλάκια από το lidl 3+1 δώρο στα 3 ευρώ.😊

• 8 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σορυ που ξεθαβω απλά δεν είδα να επιβεβαιώνεται 100%.

Τελικά τα camper gaz ( ή και οποιαδήποτε άλλο) είναι συμβατά με τα Ελ Γκρέκο (campingaz);

Έχω το κλασικό που παίρνει τα cv470 plus που παραμένουν ακριβά και έλεγα μήπως υπάρχει φθηνότερη επιλογή.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω απλά ότι πήρα από το Κρητικό το φιαλίδιο 500gr που γράφει ότι είναι συμβατό με Camper Gaz αλλά με το Ελ Γκρέκο που δοκίμασα δεν είναι συμβατό.

Το Camper Gaz είναι φαίνεται βιδωτό (με βόλτες) ενώ το Ελ Γκρέκο κουμπωτό.

Οπότε αυτά που αναφέρθηκαν πιο πίσω μάλλον έχει γίνει μπέρδεμα μεταξύ Campingaz και Camper Gaz. To δεύτερο έχει συμβατά ενώ το πρώτο όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...