Προς το περιεχόμενο

H Samsung ετοιμάζει δεύτερο foldable smartphone τύπου Motorola Razr


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μερικές εβδομάδες, το Galaxy Fold πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά – ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία pre-registration αλλά όχι και η διαδικασία των προ-παραγγελιών- αλλά η Samsung φαίνεται πως ετοιμάζει μία ακόμη συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη.

H νέα συσκευή σύμφωνα με το Bloomberg μάλιστα διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό από το Galaxy Fold, και όπως μπορείτε να δείτε και από τα «concept renders» που κυκλοφόρησαν, θα διπλώνει στα δύο σε τετράγωνο σχήμα, και θα μοιάζει με το φημολογούμενο και επίσης αναδιπλούμενο Motorola Razr.

Η συσκευή θα διαθέτει ένα ειδικό «sliding» μηχανισμό-μεντεσέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung θα συνεργαστεί με τον Αμερικανό σχεδιαστή Thom Browne στον σχεδιασμό και στην αισθητική της συσκευής με στόχο να προσελκύσει πέρα από τους ενθουσιώδεις με τη τεχνολογία χρήστες και τους καταναλωτές που τους ενδιαφέρει η μόδα και η πολυτέλεια.

Λέγεται επίσης ότι η φημολογούμενη συσκευή της Samsung θα είναι φθηνότερη και αρκετά λεπτότερη από το Galaxy Fold. Για να επιτευχθεί η λεπτή κατασκευή, η εταιρεία αυτή τη περίοδο δοκιμάζει προστασία Ultra-Thin Glass (UTG) για την 6,7 ιντσών οθόνη της συσκευής.

gold-2-samsung.jpg.28a52b2bb0ba222ea3e7b989c6d6a8ac.jpg

Η κυκλοφορία του νέου foldable smartphone της Samsung πάντως θα εξαρτηθεί από την επιτυχία του πρώτου της αναδιπλούμενου smartphone, Galaxy Fold. Σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο όσον αφορά στο hardware. Παρόλα αυτά, λέγεται ότι θα ενσωματώνει το επόμενης γενιάς κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 865 και θα υποστηρίζει δίκτυα 5G ενώ θα συνδυάζει το Android 10 με το One UI 2.0 της Samsung.    

Όσον αφορά στο Galaxy Fold, σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού «tipster» @evleaks (Evan Blass), θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

PhoneArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Κράζουνε τα παλικάρια...όχι ρε, επειδή αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στην πρώτη προσπάθεια  θα σταματήσει να εξελίσσετε η τεχνολογία, θα το κλείσουνε λέει το μαγαζί! 

  • Like 17
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο τέλος θα διπλώνουμε τα τηλέφωνα σαν τα παλιόχαρτα που γεμίζουμε τις τσέπες μας ορισμένοι από εμάς..... και θα τα ψάχνουμε 10 ώρες μετά (όπως στα παλιόχαρτα στα οποία έχουμε σημειώσει κάτι σημαντικό).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το λανσάρισμα του Galaxy Fold και με υψηλό ποσοστό ικανοποιημένων κατόχων, αποφάσισε να βγάλει και δεύτερη συσκευή. 

Μπράβο σαμμυ συνέχισε έτσι!!! 

  • Like 1
  • Sad 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, jim0912 είπε

Ρε παιδια εγω να ρωτησω κατι; Γιατι τοσο hate; Πειτε μου ενα concept το οποιο εφερε την επανασταση στην τεχνολογια το οποιο πετυχε με τη μια. Η TV που εχεις στο σαλονι σου αυτη τη στιγμη, ανεξαρτητως γενιας εχει περασει απο βασικα σταδια εξελιξης για να φτασει στο σημειο να ειναι σε παχος οσο μια κολλα Α4. Υπομονη, ενταξει σπασαμε πλακα με το πρωτο fold, ομως πρεπει να αναγνωρισουμε την προσπαθεια της Samsung μετα την πρωτη αποτυχια. Η τεχνολογια κανει τεραστια βηματα οσο οι εταιρειες τολμανε να επενδυσουν εκατομμυρια σε ενα project με το οποιο εμεις γελαμε, καποια στιγμη θα την βρουν την ακρη.

γιατι πολυ απλα, παραλιγο να πουλησουν μια καθαρα πειραματικη και μη λειτουργικη(για την ωρα) τεχνολογια. Κοινως να κοροιδεψουν τον κοσμο

 

 

Προφανως και θελουμε καινουρια τεχνολογια, καλυτερες μπαταριες κλπ. αλλα να σου ζηταει η samsung(και η καθε εταιρεια) $2.000 για κατι το οποιο δε λειτουργει σωστα, αυτο φτανει τα ορια του scam

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 7
  • Thanks 4
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...