Chris_BMW Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, vagosd είπε εγώ πάντως έχω dark mode ήδη χωρίς root θέματα κτλ . και μην ξεχάσω, έχω και always on display που μπορεί κάποια στιγμή να πάρετε και στα Apple μέσω innovation update 😆😆😆 Μπράβο σου .. μαζί με όλα αυτά που εχεις στο Android κινητό σου έχεις και ... πολλά καντάρια κόμπλεξ φίλε ... και αυτό εκτός από τα σχόλια σου φαίνεται από την φωτογραφία του προφίλ σου ... 2 2
slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Μπράβο σου .. μαζί με όλα αυτά που εχεις στο Android κινητό σου έχεις και ... πολλά καντάρια κόμπλεξ φίλε ... και αυτό εκτός από τα σχόλια σου φαίνεται από την φωτογραφία του προφίλ σου ... Το να μιλάς εσύ για την φωτογραφία στο προφίλ η εγώ είναι τουλάχιστον αστείο (α εγώ δεν μίλησα ποτέ)😅😅😅🤣🤣 1 ώρα πριν, selin323 είπε Οταν ηταν ετη φωτος μπροστα , αυτο και το 5s . Όπως το είπες ,ΤΟΤΕ ήταν στη φωτός μπροστά τώρα ετη φωτός πίσω Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από slk200gr 1
Tokyo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, D.Luffy είπε Το dark mode μόλις φέτος ήρθε επίσημα και στο Android 10. Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία λοιπόν. Φταίει που έχεις Android κινητό. Σε iPhone δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε iPhone 6s το παθαίνω 🤷🏻♂️
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικά ποιος δίνει λεφτά για premium και καλά Android.? Μέχρι 300 ευρώ ναι. Παραπάνω πας σε iPhone αναγκαστικά. αν η Sammy Huawei πουλούσαν μόνο ένα μοντελο τον χρόνο και αυτό 1000 ευρώ δεν θα είχαν 5% της πίτας. τους σώζει τα 300 Φτηνά μοντέλα κάθε μήνα που βγάζουν. η Apple με μόνο premium μοντελο και σκίζει τους πάντες. πραγματικα λίγοι κρατανε ακριβό Android τηλέφωνο . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από alexakos89 3 1
Fabricated Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Πραγματικά ποιος δίνει λεφτά για premium και καλά Android.? Μέχρι 300 ευρώ ναι. Παραπάνω πας σε iPhone αναγκαστικά. αν η Sammy Huawei πουλούσαν μόνο ένα μοντελο τον χρόνο και αυτό 1000 ευρώ δεν θα είχαν 5% της πίτας. τους σώζει τα 300 Φτηνά μοντέλα κάθε μήνα που βγάζουν. η Apple με μόνο premium μοντελο και σκίζει τους πάντες. πραγματικα λίγοι κρατανε ακριβό Android τηλέφωνο . Όταν λες σκίζει τους πάντες εννοείς έχει ξεπεραστεί από κινέζικα; Ότι χάνει μερίδιο; Χμμ Ναι τότε σκίζει!!!! 2
Chris_BMW Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, slk200gr είπε Το να μιλάς εσύ για την φωτογραφία στο προφίλ η εγώ είναι τουλάχιστον αστείο (α εγώ δεν μίλησα ποτέ)😅😅😅🤣🤣 Δεν έχεις καταλάβει καν το point του σχολίου μου και κατευθείαν έτρεξες να σχολιάσεις -υπερασπιστείς ... Δεύτερον .Για πιο ακριβώς λόγο ΔΕΝ θα πρέπει να μιλάω εγώ για την εικόνα του προφίλ μου ; Επειδή είμαι λάτρης της συγκεκριμένης μάρκας και έχω βάλει σαν εικόνα ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα της (κ αγαπημένο μου) ; Και τρίτον και to the point.. φαντάσου λοιπόν εμένα με αυτήν την εικόνα προφίλ να μπαίνω σε κάθε νήμα της BMW σε ανάλογο σάιτ για αυτοκίνητα και να γράφω αντίστοιχα όπως ο φίλος . Πως θα με χαρακτήριζες ;; 1
slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Δεν έχεις καταλάβει καν το point του σχολίου μου και κατευθείαν έτρεξες να σχολιάσεις -υπερασπιστείς ... Δεύτερον .Για πιο ακριβώς λόγο ΔΕΝ θα πρέπει να μιλάω εγώ για την εικόνα του προφίλ μου ; Επειδή είμαι λάτρης της συγκεκριμένης μάρκας και έχω βάλει σαν εικόνα ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα της (κ αγαπημένο μου) ; Και τρίτον και to the point.. φαντάσου λοιπόν εμένα με αυτήν την εικόνα προφίλ να μπαίνω σε κάθε νήμα της BMW σε ανάλογο σάιτ για αυτοκίνητα και να γράφω αντίστοιχα όπως ο φίλος . Πως θα με χαρακτήριζες ;; χιουμοριστικο σχολια εκανα η τουλαχιστον προσπαθησα😂 1
axidousgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 κάθομαι και βλέπω κάθε φορα σε κάθε νήμα που αφορα apple προιοντα να μπαίνουν άτομα haters και να σχολιάζουν και να λένε " α εγώ το έχω πιο μεγάλο , πιο μοντέρνο , μπαχατελα είναι και τέτοια" Απλα μην δείτε την παρουσίαση έχει γινει κουραστικό να θέλω να δω κάτι που αφορα το θέμα και να πρέπει να διαβάσω 5 σελίδες άχρηστες Εχω apple προιοντα και θα μπω να διαβάσω για αυτά Ειχα παλιά android και έβλεπα αυτά που με ενδιέφεραν Το τι θέλει ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα Δεν έχετε καταλάβει ότι, ότι βγει καινουργιο από οποια εταιρεία βγει , θα είναι προς όφελος όλων Σε smartphone έχει κάτσει η τεχνολογία γιατί δεν έχει κάτι άλλο να δείξει Το μέλλον είναι στις φορετές συσκευές , ρολόγια γυαλιά αξεσουάρ , τα οποια όμως θα δουλεύουν σε 5G δίκτυα κάποια στιγμή Αφηστε το νήμα καθαρο , και τα αλλα , ώστε να μπορεί να διαβάσει κάποιος που τον ενδιαφέρει ! φιλικά 2
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Tokyo είπε Σε iPhone 6s το παθαίνω 🤷🏻♂️ Εφόσον άρχισες πάλι να μοιράζεις λυπημένες φατσούλες και shrugs δεξια αριστερά, πάμε καλά. Βρήκες τον παλιό καλό σου εαυτό. 🤣
ier506 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Όσο θυμάμαι τη λογική τύπου μόνο safari και edge για να δεις μια παρουσίαση προϊόντος ειλικρινά απορώ πως τόσο μεγάλες εταιρίες με τόσο εξειδικευμένους ανθρώπους στο marketing έπαιρναν τέτοιες αποφάσεις... Πολύ θετικό νέο το ότι επιτέλους η λογική επικράτησε!
slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, ier506 είπε Όσο θυμάμαι τη λογική τύπου μόνο safari και edge για να δεις μια παρουσίαση προϊόντος ειλικρινά απορώ πως τόσο μεγάλες εταιρίες με τόσο εξειδικευμένους ανθρώπους στο marketing έπαιρναν τέτοιες αποφάσεις... Πολύ θετικό νέο το ότι επιτέλους η λογική επικράτησε! μια χαρα το marketing,αισθανοσουν σπουδαιος που ανηκες στην προνομιουχα ελιτ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, slk200gr said: μια χαρα το marketing,αισθανοσουν σπουδαιος που ανηκες στην προνομιουχα ελιτ Είναι αυτή η αίσθηση που σας λείπει και τη μνημονεύετε συνεχώς ε?
slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Είναι αυτό το συναίσθημα που σας λείπει και το μνημονεύετε συνεχώς ε? εαν δεν μνημονευαμε δεν θα υπηραχαν τα forum
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, slk200gr said: εαν δεν μνημονευαμε δεν θα υπηραχαν τα forum Αρκεί να καταλάβεις πως αυτή η "αίσθηση", ήταν και είναι ανέκαθεν το βασικό στοιχείο της Apple. Και για να το πετύχεις αυτό δεν αρκεί απλά να λες ωραία λογάκια αλλά πρέπει και τα προϊόντα σου να μπορούν να το υποστηρίξουν. 2
duende Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 οσοι πιστευετε οτι με ενα αιφον αλλαζει το κοινωνικο status σας και κραζετε αυτους που εχουν η δεν εχουν, να το κοιταξετε λιγο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα