Tisfo729 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα στην ομαδα.. Εδω και 3 μηνες εχω στην κατοχη μου το samsung galaxy a20e ..Ολα καλα μεχρι καποιο σημειο που αρχιε να εμφανιζει μυνημα υπερθερμανσης..το κανε μια το κανε δυο..λεω μπορει να ειναι απ τη θερμοκρασια του δωματιου του αυτοκινητου κλπ.(παλι μου φαινοταν περιεργο γιατι πρωτη φορα μου το βγαζε αυτο ενα κινητο)..μετα αρχισε να το κανει συνεχεια και σε φασεις που δεν ηταν καν ζεστο..εφτασε μαλιστα σε σημειο να βγαλει τετοιο μυνημα 5 φορες σε μια ωρα..οταν βγαζει το μυνημα αυτο κλεινουν ολες οι εφαρμογες και ειναι πολυ ενοχλητικο..αφου λοιπον σιγουρευτηκα οτι το κινητο εχει θεμα, γιατι ουτε υπερβολικη χρηση εκανα ουτε υψηλες θερμοκρασιες ειχε το πηγα στη samsung..το ειδαν και οι ιδιοι οτι εβγαζε αυτο το μυνημα και ειπαν οτι θα το κρατησουν..οταν μου το ξαναδωσαν μου ειπαν οτι ειχε ελλατωματικη πλακετα και οτι την αλλαξαν...μετα απο 1-2 μερες αντε παλι τα ιδια..το ξαναπαμε στη samsung μας ειπαν θα το κρατησουν και οταν μας το ξαναδωσαν βρηκαν αλλη δικαιολογια οτι και καλα ειχε θεμα η υποδοχη του φορτιστη και το ειχαν φτιαξει...παααλι τα ιδια μετα απο 1-2 μερες..αρχισα να πιστευω οτι με κοροιδευουν μεσα στη μουρη μου..το ξαναπαω και ζηταω νεο κινητο ενταξει αυτο θα γινεται τωρα? ειχε 2 μηνες αυτο περα δωθε ειχε αρχισει να κουραζει..μου λενε δεν ειναι σιγουρο αν γινεται θα το στειλουμε στα κεντρικα της samsung και θα κανουμε αιτημα και μπλα μπλα..το στελνουν και αφου εχει περασει καμια βδομαδα με πηραν τηλεφωνο για να μου πουνε οτι το κινητο ειναι μια χαρα και δε βγαζει τιποτα μυνηματα..αν ειναι δυνατον ο ιδιος τους ο συναδελφος το ειδε με τα ματια του οταν το πρωτοπηγα μας δουλευουν? πραγματικα εχω κουραστει με το θεμα το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και προσεγμενο αλλα δε θελω να το αφησω γιατι με εχουν εκνευρισει πολυ ολοκληρη samsung τωρα...τι μου προτεινετε να κανω? δε θα ηθελα να μεινω ουτε με ελλατωματικο κινητο ουτε να παω για καινουργιο καθως δεν εχουμε λεφτα να δινουμε για κινητα ανα τριμηνο..ευχαριστω εκ των προτερων
vargas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Tisfo729 είπε Καλησπερα στην ομαδα.. Εδω και 3 μηνες εχω στην κατοχη μου το samsung galaxy a20e ..Ολα καλα μεχρι καποιο σημειο που αρχιε να εμφανιζει μυνημα υπερθερμανσης..το κανε μια το κανε δυο..λεω μπορει να ειναι απ τη θερμοκρασια του δωματιου του αυτοκινητου κλπ.(παλι μου φαινοταν περιεργο γιατι πρωτη φορα μου το βγαζε αυτο ενα κινητο)..μετα αρχισε να το κανει συνεχεια και σε φασεις που δεν ηταν καν ζεστο..εφτασε μαλιστα σε σημειο να βγαλει τετοιο μυνημα 5 φορες σε μια ωρα..οταν βγαζει το μυνημα αυτο κλεινουν ολες οι εφαρμογες και ειναι πολυ ενοχλητικο..αφου λοιπον σιγουρευτηκα οτι το κινητο εχει θεμα, γιατι ουτε υπερβολικη χρηση εκανα ουτε υψηλες θερμοκρασιες ειχε το πηγα στη samsung..το ειδαν και οι ιδιοι οτι εβγαζε αυτο το μυνημα και ειπαν οτι θα το κρατησουν..οταν μου το ξαναδωσαν μου ειπαν οτι ειχε ελλατωματικη πλακετα και οτι την αλλαξαν...μετα απο 1-2 μερες αντε παλι τα ιδια..το ξαναπαμε στη samsung μας ειπαν θα το κρατησουν και οταν μας το ξαναδωσαν βρηκαν αλλη δικαιολογια οτι και καλα ειχε θεμα η υποδοχη του φορτιστη και το ειχαν φτιαξει...παααλι τα ιδια μετα απο 1-2 μερες..αρχισα να πιστευω οτι με κοροιδευουν μεσα στη μουρη μου..το ξαναπαω και ζηταω νεο κινητο ενταξει αυτο θα γινεται τωρα? ειχε 2 μηνες αυτο περα δωθε ειχε αρχισει να κουραζει..μου λενε δεν ειναι σιγουρο αν γινεται θα το στειλουμε στα κεντρικα της samsung και θα κανουμε αιτημα και μπλα μπλα..το στελνουν και αφου εχει περασει καμια βδομαδα με πηραν τηλεφωνο για να μου πουνε οτι το κινητο ειναι μια χαρα και δε βγαζει τιποτα μυνηματα..αν ειναι δυνατον ο ιδιος τους ο συναδελφος το ειδε με τα ματια του οταν το πρωτοπηγα μας δουλευουν? πραγματικα εχω κουραστει με το θεμα το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και προσεγμενο αλλα δε θελω να το αφησω γιατι με εχουν εκνευρισει πολυ ολοκληρη samsung τωρα...τι μου προτεινετε να κανω? δε θα ηθελα να μεινω ουτε με ελλατωματικο κινητο ουτε να παω για καινουργιο καθως δεν εχουμε λεφτα να δινουμε για κινητα ανα τριμηνο..ευχαριστω εκ των προτερων Περίεργο έχω ακούσει καλά λόγια για την sammy σε θέματα after sales. Κ έχω πάει κ γω για δικό μου κινητό πιο παλιά το οποίο επισκευάσαν μέσα σε μια ώρα ( είχε θέμα η οθόνη του ) κ ήταν σαν καινούργιο. Μηιως πρέπει να στείλεις το ίδιο μνμα ως email στο ινκα κ να το κοινοποιήσεις κ στην Samsung .φοβούνται αρκετά τον Ίνκα 1
Tisfo729 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vargas είπε Περίεργο έχω ακούσει καλά λόγια για την sammy σε θέματα after sales. Κ έχω πάει κ γω για δικό μου κινητό πιο παλιά το οποίο επισκευάσαν μέσα σε μια ώρα ( είχε θέμα η οθόνη του ) κ ήταν σαν καινούργιο. Μηιως πρέπει να στείλεις το ίδιο μνμα ως email στο ινκα κ να το κοινοποιήσεις κ στην Samsung .φοβούνται αρκετά τον Ίνκα Ινκα? πρωτη φορα το ακουω θα το ψαξω..κι εγω ηλπιζα να μου το φτιαξουν η τουλαχιστον να το αλλαξουν αλλα μονο ταλαιπωρια εχει η υποθεση..τελος παντων ευχαριστω για την απαντηση
vargas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Tisfo729 είπε Ινκα? πρωτη φορα το ακουω θα το ψαξω..κι εγω ηλπιζα να μου το φτιαξουν η τουλαχιστον να το αλλαξουν αλλα μονο ταλαιπωρια εχει η υποθεση..τελος παντων ευχαριστω για την απαντηση http://socialactivism.gr/index.php/koinonia-politon/546-inka-institoyto-katanaloton εδώ είσαι
Tisfo729 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μολις το πηρα πισω..αν ειναι θα τραβηξω σκρινσοτ ολες τις φορες που θα βγαλει το μυνημα και θα τα βγαλω κι απο αλλο κνητο με τις ημερομηνιες και θα το ξαναδωσω κι αν δε βγαλω ακρη θα κανω καταγγελια στον ινκα λογικα...
afragorn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό που σου πρότεινε και ο vargas. Ενημέρωσε το Ινστιτούτο Καταναλωτών και θα άσε τους να τρέχουν με το ΙΝΚΑ.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Σε αντιστοιχη περίπτωση γνωστού που είχε θέμα με κιτρινίλα σε Nexus (αρκετά παλιά λοιπόν) η Samsung μετά από κατσάδα για το τι θα γίνει μετά την λήξη της εγγύησης κτλ. του έδωσαν πιστωτικό στο κατάστημα που έγινε η αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα