Προς το περιεχόμενο
Grtom88

Η 50MBPS σύνδεση πέφτει συνεχώς. HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι στην wind. Έβαλα πρόσφατα 50αρα,όταν ήταν όλα έτοιμα το σύνδεσα και ενώ έπιανα πολύ καλή ταχύτητα (45 mbps) το ίντερνετ εχει συνεχώς drops.

Εχω απελπιστεί,από μεριά του συστήματος μου όλα τα δοκίμασα.Απο driver updates σε resets σε διαφορετικές θύρες στο ρούτερ.ΤΙ ΠΟ ΤΑ Δεν δούλευε. Είναι τεράστιο θέμα διότι οτιδήποτε Γκέιμς ονλινε είναι άχρηστα.

Επεξ/σία από Grtom88

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδερφε εννοειται,ηταν αχρηστη οπως περιμενα.

Μετα απο ωωρες στην κολαση των drivers.βρηκα ενα realtek driver που δεν ειχε προβλημα( εως τωρα).

Για καποιο λογο το πιο καινυργιο update δεν συνεργαζοταν,ουτε των windows ουτε της σελιδας της realtek.

Βρηκα τελικα το σωστο driver απτο σιτε της Asrock, κοιταζωντας πισω μαλλον θα ταν το πρωτο που επρεπε να κανω μετα την wind. Δεν πειραζει,προχωραμε.

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τη στιγμη που λες οτι πεφτει η συνδεση σου.......... τι δουλεια εχεις και αλλαζεις drivers? Μονο ο παροχος θα σε βοηθησει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια Asrock μητρική έχεις; Μήπως B450M Pro4; Κι αν ναι, ποια έκδοση του driver έβαλες; Ρωτάω γιατί παρόμοιο θέμα έχει κι ένας γνωστός μου με την B450M Pro4, δηλ. αποσυνδέσεις σε γραμμή ADSL (έχει COSMOTE) που έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα. Ούτε τα καλώδια έχουν πρόβλημα ούτε το ρούτερ. Οι αποσυνδέσεις οφείλονται κατά πάσα πιθανότητα στον driver της κάρτας δικτύου της μητρικής. Και ο τελευταίος από το site της Asrock, που δοκίμασε, επίσης είχε πρόβλημα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Madbox, το driver ευθηνοταν,τωρα που εβαλα αυτον απτο σιτε της asrock ολα καλα.

Εχω μια Asrock H310M DVS αμα την θυμαμαι καλα (με i5 9400f, gtx 1060, 8gb hyper x predator)

Επισης η συνδεση ειναι VDSL ( γιαυτο και πενηνταρα )

Να σημειωθει οτι με το adsl router δεν ειχε τετοιο θεμα!!!

Δεν ξερω τι να πω, ψαξτε τα drivers απτο σιτε Asrock εκει στο support αλλιως μετα στο σιτε της realtek
Καλη τυχη...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.