Προς το περιεχόμενο

Όλες οι τιμές των νέων iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max στην Ελλάδα και των παλιότερων μοντέλων


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

H να περνω τα galaxy buds και να μου μενουν στο χερι στο διμηνο.

Τα οποια Galaxy Buds αν και εχουν αντιστοιχο pair με τα iphone/airpods/beats,δεν μπορεις παρολα αυτα να δεις το ποσοστο της μπαταριας της θηκης φορτισης οπως και σε κανενα αλλο bluetooth ακουστικο ολως τυχαιως(μονο για τα ακουστικα φαινεται).Αυτα ειναι τα ''καλα'' του οικοσυστηματος και των chip που φορανε μεσα πχ τα Airpods/beats.

Επισης ειμαι και εγω στους ''τυχερους'' που 9 στις 10 φορες οταν ειμαι εκτος σπιτιου και με παιρνουν τηλεφωνο,γνωστοι/φιλοι/συγγενεις,μου κανουν παραπονα για το μικροφωνο.

Κοινως εχει ακομα δρομο ο ανταγωνισμος για να φτιαξει αντιστοιχο οικοσυστημα(δεν αναφερω καν huawei και Xiaomi με τα δικα τους περιφερειακα),αν και σιγα σιγα το προσπαθει η Samsung.

 

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα οποια Galaxy Buds αν και εχουν αντιστοιχο pair με τα iphone/airpods/beats,δεν μπορεις παρολα αυτα να δεις το ποσοστο της μπαταριας της θηκης φορτισης οπως και σε κανενα αλλο bluetooth ακουστικο ολως τυχαιως(μονο για τα ακουστικα φαινεται).Αυτα ειναι τα ''καλα'' του οικοσυστηματος και των chip που φορανε μεσα πχ τα Airpods/beats.

Επισης ειμαι και εγω στους ''τυχερους'' που 9 στις 10 φορες οταν ειμαι εκτος σπιτιου και με παιρνουν τηλεφωνο,γνωστοι/φιλοι/συγγενεις,μου κανουν παραπονα για το μικροφωνο.

Κοινως εχει ακομα δρομο ο ανταγωνισμος για να φτιαξει αντιστοιχο οικοσυστημα(δεν αναφερω καν huawei και Xiaomi με τα δικα τους περιφερειακα),αν και σιγα σιγα το προσπαθει η Samsung.

Ρε εσυ ειναι κριμα και αδικο καθε χρονο τα ιδια εβλεπα με ολες τις συσκευες μου. Καθε χρονο. Να βλεπεις τοσο ωραια σασι σχεδιαστικα τετοιες οθοναρες και μετα να θες να κανεις δυο απλες δουλειες και να σου βγαινει η παναγια να τις κανεις. Ελεος δηλαδη με το αστειο s/w που τις συνοδευει και τον ποιοτικο ελεγχο που κανουν την τρελλα μου μεσα.. 

ΔΕΝ εισαι ο τυχερος λοιπον εισαι απλα στατιστικα στους παθοντες.. 

Και ναι η μονη εταιρεια που περνω σοβαρα σαν ανταγωνιστη ποιοτικα για ενα τηλεφωνο σαν το iPhone οταν πληρωνω τοσα λεφτα ειναι η Sammy κανεις αλλος για τα δικα μου δεδομενα. Αλλα εχει ακομη δρομο ειδικα σε ποιοτικο ελεγχο να διανυσει και σε επιπεδο s/w .. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 11/9/2019 στις 4:04 ΜΜ, garfield39gr είπε

Το ότι σας κλέβουν οι πάροχοι κινητής στην Ελλάδα δεν σημάνει ότι φταίει η apple παντού στο κόσμο το κινητό βγαίνει σχεδόν δωρεάν με συμβόλαιο ξυπνήστε επιτέλους και κατακρίνεται τους παρόχους και όχι την apple 

Μεγάλο πρόβλημα αυτό και στην Μάλτα.  Το XS Max 256GB  €850 με διετές συμβόλαιο €90 μηνιαίως.  Καλύτερα να το αγοράσω €1450 retail.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιοι ειναι μάλλον πολυ άτυχοι ρε παιδιά

κολλαει το galaxy watch, δε συνδέεται με το galaxy κινητό, χαλάνε τα buds, κολλάνε και υπέρ θερμαίνονται τα κινητα....

Δηλ εγώ που ειχα α5 2016 α5 2017 και α8 2018 (χρησιμοποιώντας παράλληλα μονο ipad) και δεν είχαν τέτοια θέματα αυτά τα κινητακια με τα 4 και λιγότερο gb ram , αλλα προβληματίζονται άλλοι με τις ναυαρχιδες..

Αν μπω τωρα και ψάξω σε forums δε θα βρω παράπονα για τα iPhone? Που για το Xs πχ γράφανε ποσο λιγο κρατά η μπαταρία και τη σημαντική του διαφορά σε σχέση με το Max? 

Προσπαθεια να υμνήσουμε τα iPhone στο 2019 νομίζω δε χρειάζεται, υποβαθμίζοντας παράλληλα τον ανταγωνισμό. Κάποτε , αρκετά πλέον χρονια πριν είχαν μεγάλες διάφορες. Τωρα ειναι κινητάρες και πάλι χωρίς ομως gap που θα κάνει τον άλλον να σιχτιρησει μ ενα galaxy. 

Δηλαδη να το πω κι αλλιώς... αφού θέλει τόσα λεφτά παραπάνω απο το note αυτο έλειπε να μην κάνει και κατι καλύτερα. 

Καλο ειναι κάποιος να πει γουστάρω το οικοσύστημα Apple γιατί έτσι έχω μάθει/βολεύει κλπ παρα να βγάζει με το ζόρι μετριοσαπια τα υπόλοιπα. Π

Εγώ εκτιμω στα galaxy πολλα απλά καθημερινά πραγματα, πήγα διακοπές με παρέα τραβήξαμε 100 φωτο , πάρε φίλη μου Αννουλα την κάρτα μνήμης κατευθείαν να τα βάλεις ολα στον υπολογιστή σου. Πήρα ενα καλώδιο usb-c hdmi και το σύνδεσα αμέσως με την τηλεόραση (Sony) , και να το Samsung dex μέσα σε δευτερόλεπτα. Θα προσπαθούσα να το κάνω και με το iPhone αλλα δε θα τα κατάφερνα γιατι τέλη του 2019 δεν έχει usb c. 

Για να μην το κουράζω..... δεν μπορω να βλέπω να γράφονται υπερβολές Είτε για το iOS είτε για το Android και Έν προκειμενω για την Apple και τη Samsung.  

 

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Οταν περνεις την μπαταρια με τους ταχυφορτιστες της πλακιτσας που σου δινουν στο πακετο συνηθως στο χερι στο 6μηνο και πεφτει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ galaxy και note που ειχα ανεξαιρετως, ΣΕ ΟΛΑ,  τουλαχιστον 20-40% σε μικρο διαστημα κρατηστε τους τοσο ποιοτικοι που ειναι για εσας.Μια ζωη το ιδιο προβλημα με ολα τα android τηλεφωνα που ειχα η αισθητη πτωση της μπαταριας μετα απο ενα ευλογο διαστημα. Τουλαχιστον με το XS Max τον πληρωσα και η μπαταρια μετα απο ενα χρονο μολις πριν 3 μερες πηγε στο 98%.. Και δεν καταλαβαινω καν οτι εχει πεσει καθολου φυσικα. Μεσολαβησε καλοκαιρακι με υψηλες θερμοκρασιες και λιωσιμο της μπαταριας απο 1 μηνα ταξιδι και συνεχομενες φωτογραφιες και βιντεο 4k.. Και δεν ξεμεινα ποτε απο μπαταρια σημειωτεον. Ουτε χρειαστηκε να κανω ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενα restart γιατι κολλησε το κινητο μου ή να κανει μονο του. Ουτε μια φορα.. Ουτε υπερθερμανθηκε η high end συσκευη μου απο την πολυ χρηση καλοκαιριατικα και να περιμενω να κρυωσει για να μπορεσω να την χρησιμοποιησω ξανα..  Παιζει σε 1 χρονο χρησης να εχει κανει 2 CTD ολα και ολα σε xsmax και ipad pro.. Αυταααα.. Προβληματα που ειχα ΠΑΝΤΑ με τις ναυαρχιδες σε android σε αλλες λιγοτερο σε αλλες περισσοτερο..

Ωραια τα review στην αρχη που ολα ειναι μελι γαλα στην συσκευη, αλλα την φετα που τρως συνηθως μετα απο ενα διαστημα αν μενεις σε στοκ καταστασεις με ενημερωσεις που δεν την περιγραφουν ευκολα ουτε αυτοι που βγαζουν βιντεακια "Tαδε android phone 6 months later".. 

Θα αρχισω παλι στα 40+ custom rom και debloating καθε τρεις και λιγο για να κανω τα αυτονοητα και να ρισκαρω εγγυησεις  ή να περιμενω αν εχω τον high end Κινεζο να δω τι θα γινει με τον Γουγλη ενω εχω πληρωσει μια περιουσια. 

Ξαναλεω.. Ειναι μεγαλο πραγμα να μπορεις να βασιζεσαι στο κινητο σου οτι η εμπειρια χρησης θα παραμεινει οπως day 1 χωρις να χρειαστει να επεμβεις εσυ. Ειναι μεγαλο πραγμα να βασιζομαι οτι τα προιοντα της ιδιας της εταιρειας δουλευουν απροσκοπτα μεταξυ τους και δεν εχουν θεματα που βρισκεις καθημερινα στο android και χρειαζονται updates συνεχομενα ή ακομη χειροτερα επεμβασεις με custom flash απο 3rd party για να δουλεψουν σωστα ή πολυ απλα ΔΕΝ δουλευουν σωστα γιατι το s/w ειναι απλα αστειο απο την μαμα εταιρεια που τα συνοδευει οσο high end και να ειναι.. Αυτα ειναι πραγματα που αντιμετωπισα πολλες φορες με διαφορες εταιρειες στο android περιβαλλον και ειναι ενας απο τους λογους που δεν ξαναπερνω note φετος γιατι ξερω οτι σιγουρα θα συναντησω τα ιδια προβληματα οπως πριν 1 και 2 και 5 και 10 χρονια πριν. Απλα καλυτερευει λιγο η κατασταση αυτο συμβαινει. 

Να εχω π.χ smartwatch galaxy και να κολλαει τις μισες φορες με galaxy κινητο και να χρειαζεται reboot ή η συσκευη ή το ρολοι καθε τρεις και λιγο γιατι κολλησε.. Αν ειναι δυνατον προιοντα της ιδιας εταιρειας να μην δουλευουν  σωστα μαζι.. H να περνω τα galaxy buds και να μου μενουν στο χερι στο διμηνο.

Καταλαβετε λοιπον οτι οπως προαναφερθηκε και το ξερετε και αρκετοι απο εσας αλλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε, οτι στην Apple ενα μεγαλο μερος της υπεραξιας που πληρωνεις περα απο τα premium της συσκευης ειναι το εκπληκτικο s/w που τις συνοδευει. Σχολια οπως πολυ απλο και βαρετο ειναι απλα αστεια. Το πολυ απλό οταν δουλευει τελεια στα παντα και παντα θα το εφτιαχναν ολοι αν μπορουσαν. Εδω ενα UI της προκοπης δεν μπορουν να φτιαξουν καποιες φορες και αναγκαζεσαι να επεμβεις με 3rd party solutions.

Αν θελετε να δειτε multitasking και pip και λοιπα χρειαζεστε μεγεθος οθονης ακομη απορω πως ασχολειστε με τετοιες λειτουργιες σε μια οθονιτσα 5 και 6 ιντσων.. Δεν σας βγαινουν τα ματακια; Παρτε ενα ipad και δειτε πως γινεται το κολπο με το "απλο" λειτουργικο του..  

Δεν εχουμε τον χρονο κυριως και την διαθεση μετα απο τοσα χρονια ασχολιας με smartphones και λειτουργικα να καθομαστε να κανουμε αυτη την δουλεια ακομη και εμεις που ξερουμε. Μαθαμε να εκτιμαμε το γεγονος οτι κατι δουλευει ΤΕΛΕΙΑ για τα λεφτα που δωσαμε και οχι οποτε του καπνισει. 

Ουτε γινεται ενα λειτουργικο που ειναι φτιαγμενο για τοσες συσκευες να δουλεψει σωστα σε ολες οπως το iOS που ειναι κομμενο και ραμμενο για τις συσκευες που υποστηριζει. 

Μην ξεχνατε οτι ο περισσοτερος κοσμος ΔΕΝ ξερει να κανει αυτα που κανουμε εμεις στα τεχνολογικα φορα για να διορθωσει τα οποια κακως κειμενα. Και οταν η εμπειρια χρησης θα του σπασει τα νευρα μετα απο λιγο καιρο να το χεσει και το 3x και το 5x optical zoom (που βρισκει και σε μια καμερουλα της πλακας σε 20x) και να την χεσει και την πολλη μνημη και ολα τα εξτρα gimmick οταν δεν δουλευουν σωστα ή οταν δεν εχει SoC που ειναι σωστα δομημενα αρχιτεκτονικα με πολυ λανθανουσα μνημη εκει που χρειαζεται και μοιραζει πονο αριστερα και δεξια). Η Apple για να βαλει κατι στις συσκευες της το περναει απο 40 κυματα. Το Airpower το ακυρωσε προσφατα γιατι πολυ απλα δεν εφτασε τα standard αποδοσης που ηθελε.. Κανεις δεν ειναι τελειος αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι τα στανταρντ αποδοσης και ποιοτητας ειναι ΠΑΝΤΑ στο υψηλοτερο ραφι εδω και το πακετο δεν θα απογοητευσει ποτε ακομη και αν για πολλους δεν ειναι το κορυφαιο.

No thanx .. Μονο το note θα σκεφτομουν παλι αν εφευγα γιατι ειναι το μονο high end κινητο που με συγκινει στο συνολο του περα απο τα iPhone πλεον, αλλα και με SD που το θελω και οχι τον αστειο Exynos δεν βρισκω ευκολα πρεπει να παραγγελνω απο εξω ή να παρω απο εξω οποτε εδω στα σιγουρα και με ενημερωσεις για τα παντα και με κορυφαιο SoC που ειναι εδω που τα λεμε και το κυριο κομματι μιας high end συσκευης. Ησυχο το κεφαλι μου

ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ APPLE

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το iPhone συνδεεται με την τηλεοραση απλα με ενα καλωδιο μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν.. Και για να εχει νοημα το dex θες και kbrd θες και mouse.. 

Δηλαδη να κουβαλας τα παντα μαζι σου αλλιως δεν εχει νοημα χρησης. Ειναι μια πολυ καλη λυση αλλα προτιμω το iPad μου για αυτα με ενα integrated kbrd .. Ενα ταμπλετ παντα χρειαζεται στα ταξιδια, ειπαμε travel/move light and compact αλλα οχι και σχεδον γυμνος. 

Να τονισω οτι δεν υπαρχει καμια διαθεση υποβαθμισης των υπολοιπων συσκευων απο πλευρας μου αλλα να ακουω τωρα να εξυμνουμε το android και να χαντακωνουμε το iOS και το iPhone ειναι λιγο αστειο εν ετει 2019. Το πακετο αυτο ηταν και αυτο παραμενει η Apple ποτε δεν προσπαθησε να δειξει κατι αλλο. Αντιθετως ανα καιρους πολλοι προσπαθουν να την αντιγραψουν. Πρωτα οι Κορεατες και τωρα, μετα οι Κινεζοι κοκ. Οι Κινεζοι σε επιπεδο h/w ειναι μπροστα (σε SoC όμως η Apple είναι πρώτη) αλλα σε s/w υστερουν ακομη.. Χρειαζονται την δυση προς το παρον και την σιγουρια της για πωλησεις.

Εχουν περασει πολλες android συσκευες απο τα χερια μου και πηγαινοερχομαι αναμεσα σε αυτο και το iPhone συχνα πυκνα. Οποτε εχω προσωπικη εμπειρια χρησης και μια αποψη που καλα κρατει απο την απαρχη των smartphones και την εξελιξη τους.  Yπηρξα και power user και την εποχη των symbian και των android μεχρι πριν δυο τρια χρονια τις ελιωνα τις android συσκευες μου για να κανουν τα παντα που ηθελα.  Στην συγκεκριμενη φαση της ζωης μου θελω μια συσκευη που να ανταποκρινεται στα υψηλα στανταρντ της εποχης, να ειναι premium απο θεμα σασι και υλικων κατασκευης και κυριως να κανει οτι υποσχεται hassle free για την συντριπτικη πλειοψηφια των πραγματων σαν πακετο εργοστασιακο οπως το παρελαβα στα χερια μου και με τις αναβαθμισεις που περνει. Ουτε jaibreak θελω να κανω,ουτε να ασχοληθω καν. Μεγαλο πραγμα το οικοσυστημα και οσο μεγαλωνεις το καταλαβαινεις πιο πολυ. Ενα πακετο ολοκληρωμενο, που μοιαζει να αφομοιωνει το s/w αβιαστα μεσα στο h/w σαν μια οντοτητα.. Οχι να χρειαζεσαι 15 διαφορετικα προγραμματα καθε φορα για να φτιαξεις την πλατφορμα που θες..

Ειναι γνωστα τα συν/πλην ολων των εταιρειων ποια τα δυνατα τους σημεια και ποια τα αδυνατα. Ο καθεις κανει τις επιλογες του και το σεντονι κυριως το εγραψα απο προσωπικες πραγματικες εμπειριες και οχι απο εμπειριες τριτων στο internet. Που δεν λεω οτι δεν συμβαινουν οπου υπαρχει καπνος συνηθως υπαρχει και φωτια αλλα στα τοσα χρονια εχω μαθει πλεον να διαχωριζω τι ειναι ψεμα και τι αληθεια γιατι η αληθεια συμβαδιζει σχεδον παντα με αυτα που εχω παθει και εγω.. Ειτε προκειται για θετικα ειτε για αρνητικα στοιχεια της καθε συσκευης. 

Και ειδικα για την Samsung μακαρι ολοι να ειχαν αγορασει τοσες συσκευες και τοσα περιφερειακα της οσα εγω εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον.. Θα ηταν no 1 σε πωλησεις με διαφορα απο τον δευτερο. Οποτε καμια διαθεση υποβαθμισης ξαναλεω απο πλευρας μου, απλα αυτη η εταιρεια θα μπορουσε να ηταν το no1 με διαφορα απο τον δευτερο και συνεχιζει να βαζει τρικλοποδιες στον εαυτο της σε συχνα πυκνα διαστηματα.. Σε πολλα επιπεδα σε αφηνει με ενα wow.. Και σε αλλα τοσα με ενα wtf? Βαρεθηκα ομως βλεπεις να κανω τον beta tester πλεον σε πολλα πραγματα που περιμενω να δω βελτιωση γιατι επηρεαζουν την καθημερινοτητα μου και ειπα οτι προτιμω την σιγουρια μιας εταιρειας που σου λεει.. Αυτη ειμαι. Αυτο σου πουλαω. Ξερεις παντα τι θα παρεις και τι να περιμενεις. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν καποιος εχει το budget για iphone 11, σαφως και ειναι μονοδρομος. Αν αξιζει τα 2-3 κατοσταρικα που κανει παραπανω απο τα xiaomi και τα oneplus, ειναι άλλη κουβεντα.

Απλα χαοτικες οι διαφορεςαπο κατι samsung και κατι pixel, παρα τις οποιες ελλειψεις στην Apple.

 

Mετα απο 10 χρονια die hard fan android, το πηρα το 11 με κλειστα ματια και δεν μετανιωνω τιποτα. Παρολο που το εχει η apple με 5w φορτιστη και αναλυση σχεδον 720p και τρισαθλιο notch.

To 11 βαζει την Αππλε στην κορυφη, απιστευτη καμερα, πολυ καλη μπαταρια, σχετικα λεπτο, μεγαλη οθονη, το πιο smooth/γρηγορο κινητο εκει εξω και με διαφορά, το καλυτερο face unlock της αγορας που απλα σμπαραλιαζει τον καθε fingerprint reader, τα καλυτερα gestures της αγορας, το καλυτερο night mode της αγοράς (διαλυει το υπερτιμημενο pixel) κλπ

Θα ηταν σοβαρος αντιπαλος το pixel, αλλα εχει χειροτερους περιορισμους και ελλειψεις με ιδια τιμη (γελανε και οι πετρες), ή η Huawei αλλα δυστυχως χωρις google apps δεν ειναι καν στη μαχη.

Samsung προσωπικα ποτε, πηρα το S10 για τη γυναικα και ειναι πολυ υπερτιμημενα.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 12/9/2019 στις 10:25 ΠΜ, g_alkis είπε

Εδω πανε διακοπες με τους γονεις τους 35 χρονων

Οτι εχει την επιλογη αυτος που παιρνει 500 ευρω να κανει ζωαρα, να μενει μονος του, να πληρωνει αμαξι-μηχανη, διακοπες και λεει αστο μωρε , δεν πειραζει εκει θα μεινω με την μανα μου και το καλοκαιρακι παμε και για ενα μπανακι στο χωριο. Και συ και ο αλλος που απαντησες ειστε τραγικοι που λετε τετοιες ασυναρτησιες η μαλλον ζειτε στην κοσμαρα σας σε καποια αλλη χωρα. Δεν αναφερομαι στους τυπους που παιρνουν 500 ευρω και παιρνουν iphone με 1500 ευρω προφανως μιας και ειναι η εξαιρεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/9/2019 στις 1:36 ΜΜ, winmac είπε

 Καλύτερο Nightmode?  Που ρε παιδιά? Ας δούμε τι βγάζουν σιγά σιγά και οι άλλοι. Έρχονται και νέα pixel κλπ.

Καλα το συγκεκριμενο επειδη το ειδα εχθες ο τροπος που εχει βαθμολογησει ειναι εν μερει biased και δεν το περιμενα δεν το συνηθιζει αυτος. Οτιδηποτε ειναι υπερ του iPhone και του Note 10+ βαθμολογηθηκε σε πολλες περιπτωσεις σαν ισοπαλια ενω εκει που υπερτερει το Huawei δινει φουλ ποντους για να κρατησει πρωτοπορια. Επισης ο τροπος που εχει τεσταρει εχει αφησει εκτος πλεονεκτηματα των αλλων δυο..

Βασικα οσο καλο αλγοριθμο και focus stacking/processing με machine learning και να εχεις ενας αισθητηρας οπως αυτος της Huawei με μεγαλυτερο διαφραγμα τεχνολογικα υπερεχει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου σε καποια καρε και αυτο ειναι κατανοητο. Απο την αλλη εγω παρατηρωομως  απο πολλα τεστ μια ελλειψη σωστου s/w απο πλευρας Huawei, η χρωματικη πιστοτητα και η λευκη ισορροπια δεν αποδιδεται σωστα και αυτο ειναι απαραδεκτο για κινητα τοσο ακριβα αν θες την αποψη μου και επισης στο βιντεο υστερει. Η Huawei πρεπει να σταματησει το race για περισσοτερα MP και ανοιχτοτερο διαφραγμα και να επικεντρωθει στο μετριο στην καλυτερη s/w που συνοδευει το εντυπωσιακο της h/w σε φακους.

Το iPhone και το Note 10+ δειχνουν σαφεστατα μεγαλυτερη ισορροπια και συνεπεια αν θες στο συνολο των καρε, ενω στο Huawei σε καποιες λες wow και σε καποιες wtf? 

Και τα 3 παντως ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙΝΗΤΑ για νυχτερινη φωτογραφιση. 

Απο τα πρωτα μου τεστ με το 11 Pro Max που εχω στα χερια μου απο εχθες το βραδυ εχω μεινει ενθουσιασμενος απο την καμερα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου καμια σχεση φυσικα με το XSMax που ειχα πριν και επισης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το δυναμικο ευρος που προστεθηκε επιτελους στο 4k/60fps video.. Θα ηθελα και night mode στον ευρυγωνιο αλλα με τετοιο διαφραγμα δεν θα ειχε νοημα και επισης συνηθως τετοιες ληψεις τις κανεις μερα οποτε μικροτερο το κακο..

Και εγω περιμενω παντως με αγωνια να δω τι θα καταφερει το Pixel 4 φετος και αν θα ανεβασει τον πηχυ ακομη πιο ψηλα.. Οπως επισης και το fusion της Apple να δουμε τι ψαρια θα πιασει..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, tsibosp είπε

Οτι εχει την επιλογη αυτος που παιρνει 500 ευρω να κανει ζωαρα, να μενει μονος του, να πληρωνει αμαξι-μηχανη, διακοπες και λεει αστο μωρε , δεν πειραζει εκει θα μεινω με την μανα μου και το καλοκαιρακι παμε και για ενα μπανακι στο χωριο. Και συ και ο αλλος που απαντησες ειστε τραγικοι που λετε τετοιες ασυναρτησιες η μαλλον ζειτε στην κοσμαρα σας σε καποια αλλη χωρα. Δεν αναφερομαι στους τυπους που παιρνουν 500 ευρω και παιρνουν iphone με 1500 ευρω προφανως μιας και ειναι η εξαιρεση.

επιλογή είναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο το 2013 ειμαι με ενα 5ς  αγορασμενο στη apple με αλλαγη μπαταριας το 2018 παλι στην apple  και καταευχαριστημενος (θα το χαρει η μανα οταν παρω αλλο) ..παντα

επαιρνα περασμενα μοντελα γιατι δεν αντεχε η τσεπη αλλα και γιατι δεν ειχα το κολλημα να παρω το τελευταιο

  ......ποιο προτεινετε για επομενο τηλεφωνο ?????θαα λεγα οτι το πιασιμο του 5ς ηταν αυτο που μου αρεσε περισσοτερο

και μετα ολα τα υπολοιπα......

 προχτεσινες τιμες apple στη γειτονια μου 

8αρι 64  = 480 ευρω

xr     64 = 645 ευρω

11   64  = 735 ευρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...