Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, Snoob said:

Στον Άλιμο, πάντως, πάσχουμε.

Από τα οικογενειακά, έχει απομείνει ο Πάρης, αλλά η ποιότητα έχει κατρακλυήσει λόγω λιγοστών επιλογών και φόρτου, από τα franchise ο Πρόεδρος ξεκίνησε υποφερτά αλλά πλέον είναι μια φάμπρικα άνευ προηγουμένου με τιμές στο Βούδα και όχι αντίστοιχη ποιότητα (δεν ήταν γιαουρτλού αυτό που φάγαμε μέσα στο κατάστημα τις προάλλες, δεν θέλω να σκέφτομαι καν σε τι κατάσταση θα έφτανε αν μεσολαβούσε και ντελίβερι), υπάρχει ένας Μικρός Μάγος που δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια και ύστερα...

Κάτι Γαϊδάρους κτλ. ή Πίτες του Παππού, δεν ασχολούμαι καν, ήταν ήδη μετριότητες από τα "καλά" χρόνια.

Αν έχει κανείς προτάσεις, ευχαρίστως να τις ακούσω. Και δεν με απασχολεί να έχει delivery, το έχω σταματήσει εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις, πηγαίνω και παραλαμβάνω.

Πιάτσα Καλαμάκι ; 

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzotzo είπε

Πιάτσα Καλαμάκι ; 

Α, ναι, το ξέχασα. Όχι, το δοκίμασα και ήταν μια απογοήτευση. Οι δε πατάτες του, λάσπη.

Πατάτες συμπαθητικές έχει ο Πρόεδρος, αλλά τις έχει πάει στα €4,90... Συν του ότι μειώθηκε αισθητά και η ποσότητα. Παλιά, στην ολόκληρη μερίδα, ερχόταν το κουτί ανοιχτό γιατί ήταν, πράγματι, ξέχειλο, τώρα το αφήνουν ανοιχτό για να δείχνουν πολλές αλλά καμία σχέση.

Δημοσ.
On 03/05/2025 at 16:44, bill_zaf said:

Δεν ξερω αν αναφερθηκε πιο πισω μιας κ δεν διαβασα ολα τα post , να πω οτι οποιος βρεθει στην Αθηνα (Συγγρου φιξ ) να δοκιμασει απο το "Εμπειρο". Ποιοτικα κρεατα, σταθερη αξια μεσα στα χρόνια 

Πολύ δυνατό το «ΕΜΠΕΙΡΟ»!

Αν και έχει ακριβύνει αρκετά.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tzotzo είπε

Αν και δεν είναι Αθήνα, είναι το καλύτερο σουβλάκι της Ελλάδας.

Screenshot_2025-05-05-22-51-08-914_com.google.android.apps.photos.jpg

Όντως δυνατός ο Νικήτας - συνδυάζει γεύση και τιμή

Δημοσ.
On 05/05/2025 at 09:01, Snoob said:

Παλιά, στην ολόκληρη μερίδα, ερχόταν το κουτί ανοιχτό γιατί ήταν, πράγματι, ξέχειλο, τώρα το αφήνουν ανοιχτό για να δείχνουν πολλές αλλά καμία σχέση.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά συχνά αφήνουν ανοιχτό το κουτί με τις πατάτες για να μην παπαριάζουν από την υγρασία που δημιουργείται στο εσωτερικό αν το κλείσεις με τις ζεστές πατάτες, κυριολεκτικά τρέχουν νερά μετά 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konc είπε

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά συχνά αφήνουν ανοιχτό το κουτί με τις πατάτες για να μην παπαριάζουν από την υγρασία που δημιουργείται στο εσωτερικό αν το κλείσεις με τις ζεστές πατάτες, κυριολεκτικά τρέχουν νερά μετά 

Αν τους ένοιαζε να μην παπαριάζουν οι πατάτες, δεν θα σου έφεραν τη μισή μερίδα (€2,50...) σε χάρτινο σακουλάκι. Κι εκεί, τουλάχιστον, αυτή η τσουρούτικη μερίδα μένει μέσα στο σακουλάκι, με το ανοιχτό κουτί κάνει πεντακόσια γκελ στο ντελίβερι και έρχονται οι μισές χυμένες.

Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, δυστυχώς έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε φάμπρικα (αν υποτεθεί πως ήταν κάποτε οτιδήποτε άλλο) με τιμές εντελώς αναντίστοιχες με αυτό που σου προσφέρουν.

Η αναζήτηση για τίμιο σουβλάκι στον Άλιμο συνεχίζεται... (Και πίτσα, άλλη πονεμένη ιστορία αυτή)

Δημοσ.
17 minutes ago, Snoob said:

Και πίτσα,

Spoiler

Αν κ οφφτοπικ αν κ μακρια σου θεωρητικα αλλα ποτε δε ξερεις .. 

οσο εμενα νεα Σμύρνη μια από τις πίτσες που με ικανοποιούσε ηταν η gustoso italiano στο παλαιο Φάληρο.

αλιμος παλαιο Φάληρο ισως εισαι τυχερος κ φέρνει delivery.

νεα σμυρνη εχει καλες αλλα 100% δε θα παιξει delivery. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αν κ οφφτοπικ αν κ μακρια σου θεωρητικα αλλα ποτε δε ξερεις .. 

οσο εμενα νεα Σμύρνη μια από τις πίτσες που με ικανοποιούσε ηταν η gustoso italiano στο παλαιο Φάληρο.

αλιμος παλαιο Φάληρο ισως εισαι τυχερος κ φέρνει delivery.

νεα σμυρνη εχει καλες αλλα 100% δε θα παιξει delivery. 

Ευχαριστώ για την πρόταση, θα περάσω κάποια στιγμή να πάρω και θα φροντίσω να μεταφέρω εντυπώσεις.

Σε διαδικασία delivery (που ούτως ή άλλως τα έχω ελαχιστοποιήσει) δεν μπαίνω από Ν. Σμύρνη, είναι μεγάλη απόσταση. 

Δημοσ.
7 minutes ago, dtk-386 said:

4,90 για προτηγανισμένες εκτυπωμένες πατάτες διαβάζω....:ph34r: :confused:

κατω απο 3.60 Αθηνα δε βρισκεις και συνηθως μιλαμε για κατεψυγμενες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...