Προς το περιεχόμενο

e-learning Ελληνικά Πανεπιστήμια


abcd1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανείς εμπειρία με προγράμματα e-learning (online courses δηλαδή) από Ελληνικά πανεπιστήμια; Πως ήταν; Άξιζαν τα λεφτά τους;

Σκεφτόμουν να κάνω κάτι σχετικό με data science στο ΕΚΠΑ, και μιας που οι τιμές είναι αρκετά υψηλές θα ήθελα να μάθω αν πράγματι αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε γενικές γραμμές τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν μπει πρόσφατα στο χώρο και δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει πρόθεση για ρύθμιση της αγοράς

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν πολλά και διάφορα προγράμματα , τα οποία είναι αμφιβόλου ποιότητας και περιεχομένου . Πολλοί καθηγητές έχουν βρει το τρόπο να συμπληρώνουν το εισόδημά τους με αυτή την πρακτική . Έτσι και μια συνέντευξη -εαν και όπου-  γίνεται , είναι για να πειστεις από το Καθηγητή ή τους λέκτορες ότι το πρόγραμμα έχει value ,και φυσικα να τους διαβεβαιώσεις ότι τα λεφτά θα μπαίνουν στην τράπεζα άμεσα ή ,εάν είναι σε δόσεις, όταν προβλέπεται.

Βέβαια δεν είναι όλα τα e learning το ίδιο. Υπάρχουν και προγράμματα στα οποία μπορείς να μάθεις πράγματα και να προχωρήσεις στο αντικείμενο. Τα καλά προγράμματα γενικά είναι πιο ακριβά ,οπότε το value for money και πάλι είναι δύσκολο να το βρεις. 

Εάν έχεις το ποσό που απαιτειται σε καμία περίπτωση δε λέω ότι πετας τα λεφτά σου , όμως ένας recruiter αμφιβάλλω  κατά πόσο θα έδινε βαρύτητα στην ύπαρξη πιστοποιητικού παρακολουθησης e learning. Ίσως θα ήταν καλύτερο να δει μια προϋπηρεσία - πρακτική στο αντικείμενο για ένα εξάμηνο. Ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματα τεχνολογιας (data science, software eng., bi etc)

Αυτά από έναν (πρώην) εργαζόμενο στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...