Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη Viva την έριξα ban το καλοκαίρι του 2015 με τα capital control. Ηθελα να κλείσω αεροπορικα για Τραπεζούντα (Pegasus) και βρήκαν ευκαιρία να χρεώνουν διπλή τιμή από την αεροπορική λόγω capital control. Εφαγαν χοντρο κράξιμο στα social media και με banαραν απο τη σελίδα τους.

Ευτυχώς υπήρχαν και οι Skrill / Neteller και με εξυπηρέτησε φίλος

Δημοσ.
Στις 16/9/2019 στις 4:50 ΜΜ, paredwse είπε

Κι εγώ δεν συμπαθώ τη Viva. Από την άλλη, χρησιμοποιώ viva fax2mail και βρίσκω την υπηρεσία αρκετά αξιόπιστη και χρήσιμη (για εμένα).

Ε, για τα χρήματα που δίνω, δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει; 

modulus, omnivoice, ephone, intertelecom μερικές από αυτές. Κόστος αριθμού 6-15€ το χρόνο και απαλλάσσεσαι από τους νταβατζήδες της viva. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η χειρότερη εμπειρία που είχα με εταιρεία στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα. Έχουμε ένα κατάστημα σε shopify και έχουν γίνει 12 επιτυχημένες πωλήσεις με την VIVA τους τελευταίους 2 μήνες. Χτες όμως έγινε κάτι πολύ περίεργο. Πελάτης πήγε να πληρώσει, η πληρωμή έγινε κανονικά και η παραγγελία δεν εμφανίστηκε ποτέ στο shopify. Κατά τύχη είδαμε μια πληρωμή στο site της viva. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη μας είπε ότι το site της viva κόλλησε κατά την διάρκεια της πληρωμής. Το να κολλήσει ένα site μπορεί να γίνει καμιά φορά, το αδικαιολόγητο ήταν ότι τράβηξε τα χρήματα από τον πελάτη, χωρίς να έχουμε ΚΑΜΙΑ ειδοποίηση. Δεν γίνεται κάθε μέρα να μπαίνω στο site της VIVA και να ελέγχω μήπως έχω καμία παραγγελία που δεν έχει εμφανιστεί στο shopify. Τους πήρα τηλέφωνο για να τους ενημερώσω ότι έχει πρόβλημα το σύστημά τους και με παρέπεμψαν στο github για να κάνω ερώτημα εκεί γιατί κανένας τους δεν ξέρει πως δουλεύει το σύστημά τους. Έχω ταλαιπωρηθεί δύο μέρες τώρα και άκρη ακόμη δεν έχω βγάλει.

Όταν πληρώνεις διπλάσια τιμή από τον ανταγωνισμό σε προμήθειες περιμένεις τουλάχιστον καλή τεχνική υποστήριξη. Ο βασικός λόγος που επέλεξα την viva ήταν γιατί νόμιζα ότι ήταν μία αξιόπιστη εταιρεία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2019 στις 4:50 ΜΜ, paredwse είπε

Κι εγώ δεν συμπαθώ τη Viva. Από την άλλη, χρησιμοποιώ viva fax2mail και βρίσκω την υπηρεσία αρκετά αξιόπιστη και χρήσιμη (για εμένα).

Ε, για τα χρήματα που δίνω, δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει; 

Υπάρχει ίδια υπηρεσία για αποστολή και λήψη email με υποπολλαπλάσιο κόστος και πολύ καλό support.

Είχα και εγώ viva και με τις αυξήσεις έφυγα. Δοκίμασε λοιπόν την www.ephone.gr τη χρησιμοποιώ στο γραφείο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

έκανα φορητότητα, πλήρωσα 12 ευρώ και έχω ένα χρόνο συνδρομή. Τα fax που στέλνεις είναι δωρεάν!

Επίσης η viva σε νέους πελάτες σταμάτησε να προσφέρει την υπηρεσία του ηλεκτρονικού POS (χρέωση κάρτας μέσω του site). Η επολογή υπάρχει μόνο στους παλιούς!

Επεξ/σία από Physics_Rulez

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...