Προς το περιεχόμενο

Woocommerce vs Prestashop vs ?


StigmaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλο και περισσότεροι πελάτες μου αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα eShop. 

Μέχρι στιγμής φτιάχνω τα πάντα σε woocommerce μιας και πολλοί πελάτες έχουν ακουστά από WordPress, αλλά και γιατί ως διαδικασία ανάπτυξης μιας σελίδας μας κάνει τη ζωή εύκολη στην προσαρμογή στα μέτρα του πελάτη.

Ωστόσο παράλληλα, πειραματίζομαι και με διαφορά αλλά cart και μπορώ να πω πως το Prestashop με εντυπωσιάζει ως προς τη σβελταδα του, και στο ότι για τον πελάτη μου φαίνεται αρκετά ευκολότερο στον χειρισμό. Βέβαια το κόστος της κατασκευής ενός eShop πάνω σε αυτό μας κοστίζει αρκετά περισσότερο μιας και η τιμή των module είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με του woo, αλλά η out of the box εμπειρία χρήσης φαίνεται σχετικά ανώτερη.

Ποια ή άποψη σας για τα δύο καλάθια σε όσους τα έχουν δουλέψει επαγγελματικά; Ποιο από τα δύο θα επιλεγατε για τους πελάτες σας και γιατί; Προφανώς και δε μιλάμε για eShop με 5-10 προϊόντα όπου το woo θα ήταν μονόδρομος. Μιλάμε για μαγαζιά από 500 μέχρι 10.000 προϊόντα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την απάντηση την έδωσες και μόνος σου. Αν θέλεις σοβαρό eshop με πολλά προϊόντα πας σε prestashop. Αν έχεις 100 προϊόντα σου αρκεί και το wordpress.

 

To prestashop έχει out of the box πολλές δυνατότητες μιας και έχει χτιστεί για αυτό το σκοπό. Το wordpress έχει χτιστεί για άλλο σκοπό και όσα πράγματα και να προσπαθεί να σου δώσει ένα plugin, δεν θα μπορέσει να φτάσει ούτε τις δυνατότητές του, αλλά ούτε και το performance του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...