billgr30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Έκανα κάποιες παραγγελίες στο Amazon Αμερικής περίπου 30-35 ευρώ η καθεμία. Τα δέματα ήρθαν αμέσως, χωρίς αναφορά για τελωνεία και πληρωμή φόρων στην παρακολούθηση του tracking number και χωρίς έγγραφα εκτελωνισμού. Θεώρησα ότι μέσα σε 60 ημέρες θα μου κάνουν refund τα import fees που κατέβαλα, όπως είχε γίνει άλλες φορές αλλά τίποτα. Επικοινώνησα με τη βοήθεια του Amazon μέσω chat και μου είπαν ότι δεν προχωρούν σε refund επειδή το ποσό που τελικά καταβλήθηκε ξεπέρασε το ποσό import fees deposit! Με βάση την εμπειρία σας, έγινε πράγματι εκτελωνισμός χωρίς κανένα έγγραφο ή με δουλεύει η Αμερικάνα και πρέπει να κυνηγήσω το refund? Να σημειώσω ότι σε μια παραγγελία που παρέλαβα πολύ πρόσφατα, για ποσό γύρω στα 85 ευρώ άσχετη με τις παραπάνω η εταιρεία courier μου ζήτησε εξουσιοδότηση για εκτελωνισμό και το πακέτο έφτασε με τα έγγραφα εκτελωνισμού του με μια ημέρα καθυστέρηση. Ευχαριστώ.
Salvation81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Αν σου ερθει κατι με κουριερ ναι ερχονται και εγγραφα μαζι, οτι σου ερχεται με απλο ταχυδρομειο οχι (απλα υπαρχει συνηθως ενα κιτρινο αυτοκολλητο στο πακετο που αναγραφει τους δασμους που πληρωσες).
Silverage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν σε κοροϊδεύουν. Αν είναι λιγότερα στα επιστρέφουν, αν είναι περισσότερα χρεώνονται αυτοί το έξτρα ποσό.
billgr30 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Το θέμα είναι ότι μου έδωσαν διαφορετικές απαντήσεις. Ένας υπάλληλος σε e mail επικοινωνία μου είπε 'ότι έκανε έλεγχο και είδε ότι τα ποσά που κατέβαλα ήταν μεγαλύτερα από αυτά που πραγματικά κράτησαν, χωρίς να δώσει λύση. Η άλλη υπάλληλος αργότερα στο chat μου είπε τα ακριβώς αντίθετα. Ότι έκανε έλεγχο και ότι διαπίστωσε μάλιστα ότι η Amazon πλήρωσε παραπάνω import fees για τα συγκεκριμένα πακέτα, οπότε και δε δικαιούμαι refund, αλλιώς θα είχαν καταβληθεί αυτόματα. Παρ' όλα αυτά στα tracking numbers δε βλέπω πουθενά ότι κρατήθηκαν στο τελωνείο...
Kostasallinone Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Γνώμη μου είναι ότι άδικα ανησυχείς. Ποτέ δεν έλαβα χαρτιά εκτελωνισμού από Amazon, παρά μόνο την εκτιμώμενη τιμή. Και όταν μου επέστρεφαν χρήματα το πολύ να ήταν 2 δολάρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα