Προς το περιεχόμενο

Χολινεργική Κνίδωση


nkarafo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε,

υπήρχε αυτό το παλιό θέμα με την συγκεκριμένη αλλεργία αλλά έχει κλειδώσει. Είχα γράψει και εγώ και σκέφτηκα να δημιουργήσω νέο θέμα μπας και βοηθήσω κανέναν συνάνθρωπο για αυτήν την ενοχλητική αρρώστια.

Μετά από 25 χρόνια περίπου που ΔΕΝ μου έχει περάσει ακόμη, βοηθιέμαι πολύ με αντιισταμινικά χάπια όπως πχ Bilargen που θα το βρείτε στα φαρμακεία καθώς επίσης και με το Γανόδερμα (Ganoderma lucidum) ή αλλιώς Reishi. Είναι μανιτάρι και το παίρνω σε μορφή χαπιού. Η προέλευσή του είναι η Κίνα αλλά το αγοράζω από Ελληνικό μαγαζί. Δεν θέλω να αναφέρω το μαγαζί για λόγους τυχόν διαφήμισης. Αν θέλετε μπορώ να σας το πω σε Π.Μ.

Όλα τα λεφτά πιστεύω είναι το reishi που το έμαθα πρόσφατα. Παίρνω 2 χάπια την ημέρα, μπορεί να βγάζω ακόμη λίγα εξανθήματα, ωστόσο είναι λίγα και ΔΕΝ συγκρίνεται όπως ήμουν παλαιότερα, δηλαδή μόνο με τα αντιισταμινικά. Πλέον μπορώ να πω ότι το αντιμετωπίζω πολύ καλά!! Οι γιατροί αμφιβάλλω αν το ξέρουν και αν το ξέρουν, δεν γνωρίζω αν το λένε στους ασθενείς. Εγώ όμως οφείλω να ενημερώσω και άλλους παθόντες γιατί η αλλεργία αυτή είναι πολύ εκνευριστική. Προσωπικά και το καλοκαίρι και το χειμώνα είχα θέμα με την ζέστη και πολλές φορές γέμιζα όλος εξανθήματα. Όσοι το έχουν μπορούν να με καταλάβουν! Να μην μπορείς πχ να περπατήσεις πολύ ώρα γιατί θα ανεβάσει το σώμα θερμοκρασία, θα αρχίζουν οι χτύποι της καρδιάς να ανεβαίνουν και αντί μετά να ιδρώνει το σώμα, να σου βγαίνει η αλλεργία! Να γεμίζεις εξανθήματα σαν λεπρός, να ζεσταίνεσαι ακόμη πιο πολύ και να έχεις και φαγούρα!! Πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο! Ακόμη και μέσα στην πισίνα κολυμβητηρίου μου έβγαιναν!

Πλέον το σώμα τώρα αντιδράει λόγω του γανοδέρματος και μπορώ να πω ότι ιδρώνω κάπως φυσιολογικά! Η διαφορά γίνεται με αυτό. Δεν ξέρω βέβαια αν και αυτό πρέπει να το παίρνω για πάντα ή αν το λαμβάνω κάμποσο καιρό, μήπως κάποια στιγμή εξασθενήσει λόγω της "θεραπείας" αυτής και μετά μπορώ να το κόψω. Πάντως δοκίμασα για ένα διάστημα και το έκοψα και αμέσως είδα διαφορά, δηλαδή επανήλθα όπως πριν μόνο με αντιισταμινικά, δηλαδή αφόρητα.

Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, έχω δει πολλούς αλλεργιολόγους, γιατρούς, δερματολόγους, ακόμη και σε ομοιοπαθητικό γιατρό πήγα μήπως και γίνει κάτι αλλά τίποτα. Οπότε, όσοι έχετε την ίδια πάθηση δοκιμάστε το γανόδερμα και πιστεύω θα δείτε διαφορά.

👍😉

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...