Προς το περιεχόμενο

Facebook Horizon: Ένας απέραντος εικονικής πραγματικότητας multiplayer κόσμος


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο ετήσιο συνέδριο Oculus Connect 6, η εταιρεία Facebook ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του δικού της εικονικού κόσμου «Oasis» (από την ταινία Ready Player One).

Το Facebook Horizon είναι ένα εικονικής πραγματικότητας απομονωμένο σύμπαν, όπου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του περιβάλλοντα και παιχνίδια, αλλά και να παίζει ή να συναναστρέφεται με φίλους ή απλώς να περιπλανιέται στα περιβάλλοντα που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες εξερευνώντας το Horizon. Πρόκειται για την εκδοχή του Facebook πάνω στην ιδέα του «Second Life».

Το Facebook Horizon που θα λανσαριστεί στις αρχές του 2020 σε κλειστή beta θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μ τα δικά τους avatars επίσης, να «μεταπηδούν» μεταξύ περιοχών χρησιμοποιώντας portals που ονομάζονται Telepods, να παρακολουθούν ταινίες και να καταναλώνουν διάφορα είδη media αλλά και να παίζουν multiplayer παιχνίδια μαζί με τους φίλους τους όπως το Wing Strikers.

Ο εικονικός αυτός κόσμος θα περιέχει και ανθρώπινους βοηθούς, που θα είναι γνωστοί ως Horizon Locals, για να καθοδηγήσουν τους χρήστες και να τους προστατεύσουν στον εικονικό κόσμο από trolls. Όσοι χρήστες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν early access θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση για την closed beta εδώ. https://www.oculus.com/facebookhorizon/sign-up

Στις 25 Οκτωβρίου, το Facebook θα αναστείλει την λειτουργία των Facebook Spaces και Oculus Rooms ωσότου το Facebook Horizon καταλάβει την θέση τους.

TechCrunch


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, Constant_ said:

Aλιμονό μας.... μόνο σε γάμους και κηδείες θα βρισκόμαστε!!!!😱😱😱

Και ο γαμος εκει μεσα θα γινεται μια χαρα. Για το αλλο δε ξερω πως θα μπορουσε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...