neo80 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 ξέρουμε ποια σάιτ χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία ώστε να φάνε μπλοκάρισμα;
spectaculator Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, neo80 είπε Εσύ όχι για έλα όμως στη θέση μιας εταιρείας που χρησιμοποιεί το internet για επαγγελματικούς σκοπούς Όταν λες απο μέσα προς τα έξω εννοείς outbound σωστά; Hooooooly Shiiiiiiiit παιδιά έχουν δίκιο 100% είναι έτσι όπως τα λένε με το που μπήκα στο σάιτ εκτινάχθηκαν οι εφαρμογές του chrome. Αλλά για να φύγει αυτό θα πρέπει να σβήσετε το pc ή με κάποιο πρόγραμμα να καθαρίσετε τη μνήμη γιατί προφανώς αυτό αποθηκεύεται στη μνήμη. και πολύ φοβάμαι ότι αυτό τα πράγμα θα γίνει μόδα. αυτό όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές. Δεν χρειάζεται restart. Στον Chrome θα απενεργοποιήσεις το "Continue running background apps when Google Chrome is closed" και τέρμα. Έριξα κι εγώ μια ματιά στις συνδέσεις που δημιουργεί στον FFox. Ανοίγει μεν αρκετές σε CDN κυρίως, αλλά κίνηση έχει από τον Ffox προς Ffox, TCP/UDP: TCP firefox.exe (3640), 50754, Dell_desktop, Dell_desktop, 50755, TCP, Established, , 73.13 kB, 154 B/s, , UDP firefox.exe (3640), 58966, Dell_desktop.lan, , , UDP, , , , , 339.34 kB, 3.54 kB/s Όλα τα υπόλοιπα, μετά την αρχική σύνδεση παραμένουν "παγωμένα". Ένα δυο νήματα του Ffox τρώνε κανα-δυο KB που και πού. Τουλάχιστον στον FFox είναι ο τρόπος διανομής του περιεχομένου από τους διακομιστές του video stream. Δεν έχει κάτι περίεργο. Στον Chrome μου, με το ublock και το disconnect είναι ακόμα λιγότερα. Τι plugins έχετε; Μήπως κάποιο από αυτά κάνει τη δουλειά; 1
tobindax Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, neo80 είπε για να φύγει αυτό θα πρέπει να σβήσετε το pc ή με κάποιο πρόγραμμα να καθαρίσετε τη μνήμη Δεν κατάλαβα. Προφανώς μόνο Javascript αρκεί εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει.
filipN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Η ροή των δεδομένων στο οικιακό μου δίκτυο. Ανοικτά 2 tab στον firefox, αυτού του θέματος και του skaitv.gr.
spectaculator Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 51 λεπτά πριν, filipN είπε Η ροή των δεδομένων στο οικιακό μου δίκτυο. Ανοικτά 2 tab στον firefox, αυτού του θέματος και του skaitv.gr. Αυτό δεν σου δείχνει τι έρχεται και από που καθώς και τι φεύγει και προς που.
filipN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Αυτό δεν σου δείχνει τι έρχεται και από που καθώς και τι φεύγει και προς που. Σου δείχνει ότι δεν ισχύει το: "Μετά από 3-4 λεπτά πεξίματος σου διαλύει το upload δε μπα να'χεις και 5Mbps up."
ulb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το δοκίμασα από περιέργεια και το κάνει και εμένα με την διαφορά ότι δεν παρατηρώ κάτι τρελό στο upload. Επίσης νομίζω ότι εξακολουθεί να το κάνει ακόμα και αν κλείσει ο Chrome με ενεργό το "Continue running background apps when Google Chrome is closed" και ξανά ανοίξει. Θεωρώ ότι ένα τέτοιο κανάλι δεν έπρεπε καν να εφαρμόζει τέτοια τακτική, ειδικά αν δεν ενημερώνουν πρώτα. Άμα δε μπορούν, ας τα ανεβάζουν στο YouTube όπως κάνουν με το Live τους. 3
tobindax Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, ulb είπε Το δοκίμασα από περιέργεια και το κάνει και εμένα με την διαφορά ότι δεν παρατηρώ κάτι τρελό στο upload. Άστο να παίζει κανένα 20λεπτο και το γωνατίζει. (Επειδή το συγκεκριμένο δελτίο είναι πλέον παλιό, ίσως χρειάζεται το τελευταίο).
neo80 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tobindax είπε Άστο να παίζει κανένα 20λεπτο και το γωνατίζει. (Επειδή το συγκεκριμένο δελτίο είναι πλέον παλιό, ίσως χρειάζεται το τελευταίο). Τους έστειλες μέιλ να κάνεις παράπονα;
ipng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Adblocker πως μπορει να σχετιζεται με αυτο ? Δηλαδη αφήνει τετοια κίνηση ? Διαβάζω οτι τετοιου είδους κίνηση το 2019 είναι σε εκρηκτική άνοδο.
neo80 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Sorry που το λέω άλλα τέτοιες τακτικές του σκάι υποτιμάν την νοημοσύνη μας 😁 1
tobindax Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 O gschizas από το reddit ανακάλυψε ότι αν blockάρετε το backend.dna-delivery.com , το πρόβλημα σταματάει. (Το μπλοκάρισμα μπορεί να γίνει είτε βάζοντας "127.0.0.1 backend.dna-delivery.com" στο hosts των windows (ή linux) ή σε λίστα του adblocker ή σε firewall άλλου τύπου). 2
ipng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, neo80 είπε ξέρουμε ποια σάιτ χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία ώστε να φάνε μπλοκάρισμα; Απο μεγάλα και γνωστά που μπορει να μας ενδιαφερουν διαβαζω το Dailymotion και Eurosport. Κατά τα άλλα RT, TF1 , Canal+, FranceTV Boxcast, και πολλα άλλα. Η Akamai εδω λεει οτι χρησιμοποεί: "New innovative technologies such as network assisted multicast, controlled P2P..." αρα στην πράξη μπορεί να είναι σχεδόν παντού οταν βλέπεις video. https://www.akamai.com/us/en/solutions/media/choosing-the-right-content-delivery-network.jsp 1
pitogiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, tobindax είπε O gschizas από το reddit ανακάλυψε ότι αν blockάρετε το backend.dna-delivery.com , το πρόβλημα σταματάει. (Το μπλοκάρισμα μπορεί να γίνει είτε βάζοντας "127.0.0.1 backend.dna-delivery.com" στο hosts των windows (ή linux) ή σε λίστα του adblocker ή σε firewall άλλου τύπου). Βάζοντάς το αυτό στο αρχείο hosts, πράγματι βλέπω το upload της γραμμής μου στα normal επίπεδα σε αντίθεση με πριν και στο resource monitor δεν υπάρχουν πια δεκάδες συνδέσεις προς άλλους. 👍 1
zulof Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το ίδιο παρατήρησα να συμβαίνει και στον webplayer της ΕΡΤ (https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/) πριν λίγο καιρό (αγώνες εθνικής μπάσκετ). Φουλ 3mbit upload και άνοιγμα διαφόρων ip connections κυρίως σε otenet. Σε Linux.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα