Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S03E06: Συνέντευξη με τον Κωστή Σταυρόπουλο (Apple), Facebook, Xiaomi και eSports


timk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Κωστής Σταυρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της iSquare είναι ο καλεσμένος του podcast μας "3 στον αέρα" σε μια συνέντευξη με πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις για τα προϊόντα και το οικοσύστημα της Apple.

Ο επικεφαλής του επίσημου διανομέα προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, μας ενημερώνει για το δυναμικό ξεκίνημα των νέων iPhone στην Ελληνική αγορά, ποια μοντέλα σημειώνουν τις περισσότερες πωλήσεις αλλά και την εξαιρετική πορεία των Apple Watch. H συζήτηση με τον κ. Σταυρόπουλο περιλαμβάνει ακόμα πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία του Apple TV+ στην Ελλάδα, την πιθανότητα να δούμε κάποιο επίσημο Apple Store  αλλά και της υποστήριξης του Apple Pay από τις συστημικές τράπεζες αυτή τη φορά.

Στα υπόλοιπα θέματα, ξεχωρίζουμε τις δοκιμές του Facebook για αφαίρεση του αριθμού των like που έχει μία δημοσίευση αλλά και στην ανακοίνωση ότι αναπτύσσει γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητα.

Τέλος, οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν το βιβλίο "Το μεγάλο Φακέλωμα" είναι ο George Dimelis και η Eirhnh Stergiou.

Αναλυτικά

00:55 - Συνέντευξη με τον Κωστή Σταυρόπουλο (Apple)
44:00 - Facebook Likes
48:20 - Facebook AR Glasses
49:10 - OnePlus 7T και Xiaomi Mi Mix Alpha
52:00 - eSports
53:35 - Αποτελέσματα διαγωνισμού Edward Snowden

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

soundcloud.png   spotify.png  itunes.png
 

Google Podcastgs.png  youtube.png


View full article

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία συνέντευξη - Αν και fanboy μου άρεσε που τα χώσατε -  σε κάποιες περιπτώσεις οι απαντήσεις του ήταν εντελώς textbook χωρίς να γνωρίζει. 

Εκτός από τα νούμερα, η iSquare θα πρέπει να δει τα προβλήματα με το service και γενικότερα με την εξυπηρέτηση  γιατί και σ´αυτο λείπει η εμπειρία Apple Store (Apple Store δεν είναι τα έπιπλα , ενημερώστε τον). 
 


 

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, apple2019 είπε

Με 1,6 εκ ενεργα γιατι δεν υποστηριζει ελληνικα το siri ?

Τοσο λιγοι  της φενομαστε  για να ασχοληθει  ?

Siri και ελληνική υποστήριξη θα δεις όταν θα ανοίξει επίσημο Apple store στην Ελλάδα δηλαδή με αλλά λόγια.... ΠΟΤΕ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαχείριση που κάνει η iSquare γενικά σαν αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα είναι απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα όχι μόνο από άποψη τιμολόγησης. Όσοι αγοράζουν Apple προιόντα χρόνια κι έχουν περάσει από iStorm έχουν να διηγηθούν ιστορίες απείρου κάλλους. Και για όσους δεν γνωρίζουν iSquare και iStorm ανήκουν στον όμιλο Quest.

Όσο για τις δηλώσεις του στυλ ξεπούλησαμε στο launch χωρίς να δίνουν νούμερα, όταν όλοι μας ξέρουμε ότι η ποσότητα των συσκευών που έρχονται στην χώρα μας είναι μικρή, και παραμένει μικρή για 1 με 1.5 μήνα μετά, καλό θα ήταν να μην γίνονται γιατί από ένα σημείο και μετά εμπαίζουν και την λογική μας. Για να μην βάλουμε και στην εξίσωση πόσες πωλήσεις από αυτές είναι εταιρικές και πόσες γίνονται στο καταναλωτικό κοινό.

Επεξ/σία από KrisDs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...