Livagoth Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Πάρτης ένα logitech g502, πρακτικά πράγματα και στα λεφτά που ψάχνεις 😄 Στάνταρ θα το αξιοποιήσει στην δουλειά, αν και παίζει να φανείς λίγο nerd! 2
M A T R I X Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Και η τύπισσα είναι insomnia user λέει και έχει μπει σε αυτό το thread από περιέργεια 1
Deka013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Livagoth είπε Πάρτης ένα logitech g502, πρακτικά πράγματα και στα λεφτά που ψάχνεις 😄 Και το καγκουροmouse είναι καλή λύση,και δίνει και σωστό μήνυμα (i see you as one of the guys).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Αν προσεχει τον εαυτο της κανε δωρο καποιο θεραπευτικό μασαζ ή κατι τέτοιο. Μια υπηρεσία, οχι κατι που θα μείνει, να μη μπορει αν πει "κοιτα αυτο, ο πεφτουλας του γραφείου μου το εδωσε" οταν τελικα σε καταλάβει τι εισαι 😛
M-rita Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Και η τύπισσα είναι insomnia user λέει και έχει μπει σε αυτό το thread από περιέργεια Και να δίνει απαντήσεις για το δώρο 🤣 1
A10B Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Deka013 είπε Σίγουρα θα πιάσει τόπο,αλλά το πρόβλημα απλά αλλάζει,δε λύνεται.Τι ποσό θα είναι η επιταγή; Για συνάδελφο με 100 ευρώ θα είναι αρκετά γενναιόδωρος. 3
A10B Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, M-rita είπε Και " ασχημουλα" όπως έγραψε 🤪 Να γίνουν τότε 50 τα ευρώ παρακαλώ!
David20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Και η τύπισσα είναι insomnia user λέει και έχει μπει σε αυτό το thread από περιέργεια Αν γινει κατι τετοιο θα γραψει η ιδια ιδεα δωρου κανα πανακριβο ,απλησιαστο, και κοψε φαση να της το αγορασει στο τελος !!! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από David20
KokoblokoFPV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Philippe είπε Σε νέα συνάδελφο για τη γιορτή της, γύρω στα 30 πρέπει να είναι. Δεν θέλω να φανεί ότι της την πέφτω, απλώς να δείξω τη συμπάθειά μου και να την ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να πάρω κάτι φτηνό και να καταλάβει ότι είμαι τσίπης, ούτε κάτι πολύ ακριβό και να παρεξηγηθώ. Ούτε μπορώ να πάρω κάτι κοινότυπο και να φανεί ότι δεν ενδιαφέρθηκα να το ψάξω. Έχω κολλήσει, κι ας μην έχω αγαπήσει.. Καμιά ιδέα; εγω οποτε θελω να βγαλω υποχρεωση τετοια 1 day spa και τελιωσες
M-rita Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Είμαι η άσχημη συνάδελφος under cover μη μου το χαλάς 😂😂😂😂 1
Philippe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ομολογώ ότι μου πέρασε από το μυαλό να διαβάσει η ίδια το θέμα και να γίνω ρόμπα. Αλλά και άλλος να το διαβάσει πάλι μπορεί να αναγνωρίσει το δώρο αν είναι μία από τις προτάσεις που γράφτηκαν. Γι' αυτό προσπάθησα να είμαι φειδωλός στα στοιχεία που δίνω αλλά δεν γίνεται να βρεθεί και κατάλληλο δώρο χωρίς στοιχεία. Day spa έχω πάρει σε γκόμενα παλιά, είναι too much, δεν είναι; M-rita με επιταγή από πολυκατάστημα τύπου Attica συμβιβάζεσαι; Κοκέτα είναι αλλά την κόβω για upper class, μήπως αντί για Hondo κλπ είναι προτιμότερο το Attica ή Public ίσως ή κανένα άλλο; Αλλά με τη δωροεπιταγή φαίνεται ότι δεν το έψαξες και πολύ. Εμένα όταν μου φέρνουν κάτι τέτοιο οι φίλοι με χαλάει λίγο, γιατί νιώθω ότι απλά βγάζουν την υποχρέωση. Είναι απρόσωπο όμως, που είναι το ζητούμενο. Γι' αυτό κλίνω περισσότερο προς λύση stormrain ή από το etsy που κοιτούσα αρχικά. Και τα μουσεία έχουν ωραίες συλλογές σε αντικέιμενα για γραφείο κλπ. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Philippe
A10B Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, M-rita είπε Είμαι η άσχημη συνάδελφος under cover μη μου το χαλάς 😂😂😂😂 Δώστε μου λίγο χρόνο να το σώσω. @Philippe είπαμε πως η επιταγή πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 1.000,00€ εεεεε; 1
M-rita Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Και από τα hondos μου κάνει 😂 πέρα από την πλακιτσα πάντως σε τιμά το ενδιαφέρον για τη συνάδελφο σου και το ευχαριστω σου για τη βοήθεια που σου έδωσε.Νομιζω από αυτο και μόνο ,ο,τι και αν αποφασίσεις να της πάρεις θα εκτιμησει την κίνηση σου . 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις