Djzan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 just for fun my answer Παρτης ενα ζευγάρι παντόφλες & ενα δονητή. αν δεν της αρεσουν να παει να Γα@$$%%^&** 😂 πέρα απο το Fun , ότι δώρο και να πάρεις εγώ προσωπικά πιστευω πως θα το πάρει για πέσιμο. είτε είναι ενα γλυφιτζούρι είτε κάτι άλλο ,όποια αξία και να έχει. Αποψη μου! Επείδη έχω το Feeling όμως πως θες να κάνεις και λίγο πέσιμο, όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω μια δωροκάρτα ή μια Prepaid είναι καλή λύση . και μούρη και πάρε ότι σαρεσει . φυσικά και υπαρχει πιθανοτητα να παρεξηγηθείς, εξαρταται βεβαια και απο το τι καπνο φουμάρει η Δεσποινις!!! Good Luck
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κλασικό διπτυχο, και λέω άργησε να ακουστεί τόση ώρα. Dildo και παντόφλες. Παρε και ένα κασκόλ να βρίσκεται. 😂😂😂 Πέρα από την πλάκα, ένα κλασικό δωράκι για το γραφείο με 40-50€ είναι ότι πρέπει. Ούτε κατσαρόλες, ούτε παντόφλες, ούτε μακιγιάζ, ούτε τίποτα τέτοιο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από stelios18120
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μπήκα να γράψω για dildo και το αναφέρατε 9 σελίδες μετά. Έρχεται το τέλος.
tzelen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Φαντάζομαι ξέρετε ότι οι εποχές είναι περίεργες και καραδοκούν μηνύσεις και καταγγελίες για sexual harassment κτλ; Έχεις σκεφτεί να το δεις από την δική της πλευρά; Νέα υπάλληλος, γυναίκα, φαντάζομαι θα θέλει να δείξει την αξία της και όχι αν/πόσο ωραία γκόμενα είναι. Ενδεχομένως δώρα να την φέρουν σε δύσκολη θέση...
kallair Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Παλι καλά που διαβάζετε τα μηνυματα ρε μαγκες..! χαχαχα εχει γραψει πολλακις το παληκαρι οτι ΔΕΝ την βλεπει ερωτικα κ οτι ειναι μπαζακι η τυπισσα.. ΑΤΤΙΚΑ δωροεπιταγη νομιζω ειναι το καλυτερη λυση λογω μεγαλης ποικιλιας να διαλεξει κατι που θα της αρεσει, αν τελικα επιλεξεις δωροεπιταγη. Καποιο δωρο γραφειου δεν ξερω αν θα το επελεγα γιατι ο καθενας εχει διαφορετικη αισθηση γουστου κ αν δεν της αρεσει, ισως αναγκαστει να το στολισει για να μην σε προσβαλλει. 1
Paris777 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν διαβασα ολο το thread μονο κανα 2 σελιδες μπροστα και 2 πισω.Επειδη αρχισαν τα παραξενα και μαλλον θα παει για κλεισιμο θα πω και εγω τα δικα μου για δωρα μιας και ειμαι του επαγγελματος των φυτων. Αν πας σε ανθοπωλειο μπορεις να παρεις μια ορχιδεα phalaenopsis εσωτερικου χωρου μια χαρα εντυπωσιακη ,μια ορχιδεα cymbidium αν εχει μπαλκονι,εξισου εντυπωσιακη με 25 το καθενα .Η αλλιως καποιο φυτο εσωτερικου χωρου μεγαλο σε κανα 40αρι να ειναι τεραστιο να κανεις και εντυπωση. Για δωρα ειναι αρκετα ουδετερα αν δεν θελεις τιποτα παραπανω,αλλα υπαρχουν και πιο intimate αν θες κατι παραπανω. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Paris777
VonLoutsos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 7 minutes ago, kallair said: Παλι καλά που διαβάζετε τα μηνυματα ρε μαγκες..! χαχαχα εχει γραψει πολλακις το παληκαρι οτι ΔΕΝ την βλεπει ερωτικα κ οτι ειναι μπαζακι η τυπισσα.. ΑΤΤΙΚΑ δωροεπιταγη νομιζω ειναι το καλυτερη λυση λογω μεγαλης ποικιλιας να διαλεξει κατι που θα της αρεσει, αν τελικα επιλεξεις δωροεπιταγη. Καποιο δωρο γραφειου δεν ξερω αν θα το επελεγα γιατι ο καθενας εχει διαφορετικη αισθηση γουστου κ αν δεν της αρεσει, ισως αναγκαστει να το στολισει για να μην σε προσβαλλει. Ουδείς βλέπει τον λόγο για δώρο τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις